Şimdi Ara

Civic fc5 far ayar sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic rs aracim var.Farlari otomatik yakıyor. Aydınlatması çok iyi .Yalnız bir sorun var .Kısada giderken bile karşıdan gelenler uzun zannedip selektör atıyor. Far ayarı yok.Otomatik ayarlıyor dediler.Servise gittim baktılar ayarı iyi yapamayız birşey dendi .Geçen hafta muayenede baktılar normal dediler .Ama karşıdan gelen 3 kişiden 1i selektör atıyor mutlaka .Çözümü nedir bunun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik far yükseklik ayarı varsa araç yüklüyken farı alçaltması gerekiyor.

Servisin de söylediği gibi yapacak bir şey yok. Size selektör atanlara siz de selektör atınca anlayacaklar uzunda gitmediğinizi.

• Nasıl far ayarı yok ? Solda far ayar yeri var..

Edit: Pardon Sizin araç Executive Full Led farlarmış. Onda far ayarı yok. Otomatik kendisi ayarlıyor. Ama farlar güçlü aydınlattığı için karşıdam gelenler uzunlar açık sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 3 Ağustos 2020; 8:53:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Araçtan inip uzaktan bir baktım . Aslında rahatsız etmiyor ancak tek bir açı var o açıdan baktiginizda rahatsızlık veriyor .
    Çaresi yok yani

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Yok üstad yok
    Karistirdim her yeri
    Niye böyle yaptılar acaba bunu ?
    Sağlam küfür yiyorum ama

• Araç doluyken mi selektör yiyorsun? Araç doluyken otomatik olarak farı aşağı konumlandırması gerekiyor. Sistem bozuk olabilir mi?

• Cant Let Go kullanıcısına yanıt
    Dolu boş farketmiyor .
    Bozuk olmasi da ihtimal tabi ama servis birşey yok dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 3 Ağustos 2020; 11:26:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw Polo Sağ Kısa Far Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de far üstünde manuel ayar yeri olması gerekiyor. Belki çok hafif aşağı indirebilirsiniz.

Kaputu açıp far üstüne bakın derim, üzerinde ayar yeri bulunması gerekir.

• individual İ kullanıcısına yanıt
    Kontrol edeyim

• Farların üzerinde manuel ayar civataları var. Ordan bi tık indirebilirsiniz.
  • Civic'in led farları baya güçlü aydınlatma sağlıyor bu nedenle uzun zannedenler olabiliyor. Otomatik far ayarı olduğu için yol boyunca eğime göre farlar aşağı yukarı oynuyordur. Belki o yükselip alçalma anında denk gelenler sellektör atıyordur. 2,5 senedir bana sellektör atan ancak 3-5 araba oldu. Yolun durumu ile de ilgili olabilir.

• Civic led farlarından ben de rahatsızım. Çoğunun ayarı bozuk yükseğe bakıyor göz alıyor. Yerli üretim kalitesine bağlıyorum bu durumu. Zaten büyük bir çoğunluğu apaçilerin elinde üstüne bir de led sis takıyorlar ve sürekli açık geziyorlar. Durduk yere günaha giriyoruz.

Leon led farları da aynı şekilde göz alıyor.
  • Araçta veya şoförde sorun yok, sorun farları tasarlayıp onaylayanlarda maalesef. Şu farlardan herkes şikayet ediyor acayip göz alıyor öyle böyle değil, halojen taslı fara cob led xenon (!) takmışsın gibi göz alıyor resmen. Çözüm olarak fara en açık renk film çekilebilir en azından farın üst yarısına çekerseniz daha az rahatsız eder diye düşünüyorum. Ben bu fc5 ler ilk çıktığında kullanmıştm selektör kolunu hızlı çekip bırakınca tek bir kez uzun selektör atıyordu sizde de öylemi ? Bmw lerdeki taramalı tüfek gibi olmasını geçtim reno pure vision ledlerden bile yavaş gelmişti selektörü.

• Hocam far gereksiz güçlü aydınlatıyor.elegance modelini kullanıyorum ben, bizim yollar yokuşlu virajlı biraz karşıdan exe civic geldiğinde gözlerimi kapatıyorum resmen uzun kısa farketmiyor ışın atıyor adeta araç
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik ayarladığını hiç farketmiyorum
    Sanki bu özellik yok gibi bende

• fractal design kullanıcısına yanıt
    Dogrusu ben olsam ben de tepki veririm. Bir önceki kasa vardı bir arkadaşta o da rahatsız ediyordu beni .Sanirim hondalarda var bu

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Selektörde bir sıkıntı hissetmedim ben .Tabi diğer markalarda nasıl bilmiyorum .
    Farlar göz alıyor. Bunun çaresine bakmam lazım

• Bende exe civic 2020 kullanıyorum , aracın farları bence olması gerektiğinden fazla aydınlatıyor gibi . Uzunları yakınca ortalık pavyona dönüyor . Ek olarak ben led farlı araç kullanmamıştım , sinyallerde epey yansıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farlarin gucuyle ilgisi yok, her arac normal/zayif da bir civic mi guclu?

karsidan gelenin gozu hizasinda olmasa selektor atmazlar. belli ki biraz yukariya bakiyor. kaputu acip farin ordan manuel ayarini yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Hocam otomatik ayarladığını hiç farketmiyorum
    Sanki bu özellik yok gibi bende
    Bende sürüş esnasında farların alçalıp yükseldiğini anlayamıyorum ama facebook Civic sayfalarından birinde eğilimli bir yolda gece karanlığında aracı adım adım ilerletip farların nasıl otomatik ayarladığını gösteren bir video çekmişlerdi. Baya aşağı yukarı ayarlıyor ama içinden pek anlaşılmıyor. Yolun durumuna göre araç far yükseklik ayarını yapana kadar karşıdakilerin gözünü almış olabilir diye ondan demiştim.

Bu durum sizi çok rahatsız ediyorsa yine facebook sayfasında duvarın tam karşısında farları yakıp nasıl daha aşağı ayarlayabileceğinizi anlatan videolar vardı. Izleyeli belki 1 seneyi geçmiştir bu nedenle link atamıyorum biraz araştırma yaparak bulabilirsiniz inşallah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.