Şimdi Ara

Vw Polo Sağ Kısa Far Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar. Dün akşam saatlerinde marş bastığımda " Sağ Kısa Farı Kontrol Ediniz " diye bir uyarı aldım yol bilgisayarından. İnip baktığımda sağ kısa farın yanmadığını gördüm. Kontrol ettiğimde uzunlarda bir problem yoktu. Bazı model araçlarda uzun ve kısa far aynı ampulden yanıyor bildiğim kadarıyla. 2015 model Vw Polo aracım. Bu modellerde de kısa ve uzun far aynı ampulden mi yanıyor ?
    Sizce sorun sigortadan mı kaynaklı yoksa ampulden mi ?

• Hocam sizin polonuzda kısa ve uzun farlar farklı ampulden yanıyor. Kısalar h7 ancak uzunlardan tam emin değilim. H4 diye hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H7 ampül alacaksınız. muhtemelen uzun ampülünüz de h7 dir. ( eskiden uzunlarda h1 ampül kullanılıyordu) acil durumlarda problem olan fardaki uzunları söküp kısaya takabilirsiniz diye böyle bir uygulamaya geçti vw
  • Fulcrum299 F kullanıcısına yanıt
    h7 tek duy h4 çift duydur...

h4 eski araçlarda tek duy labla ile olay çözülsün diye kullanılıyordu...

yeni araçlarda ikiside h7
  • h4 ampulse eğer hem uzun hem kısadır.

h7 ise uzun ve kısalar ayrıdır.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ampülü kendim temin edip takabilir miyim yani bu kolaylıkta mıdır? Yoksa bana sanayi yolları göründü mü... Sanayide satın alım + montaj ne kadara mâl olur tahmini bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendline ise H4, Comfort veya Lounge ise H7 ampüldür. Kendiniz alıp takabilirsiniz. Sol taraf olsa aküden dolayı farı çıkarmak zorundaydınız ama sağ tarafı rahatça söküp takarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 airbag ve selektör sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trendline ise h4 diger paketler icin h7 ampul alacaksiniz.Takmasi gayet basit vidalari ve soketi cikarip fari elinize alin.Arka kapagi cikartin ampule ulasirsiniz.
  • H7 ampul olarak tavsiye edeceğiniz marka var mıdır ? Kendim baktığımda 15 TL ye olduğu gibi 150 TL ye de mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.