Şimdi Ara

Civic için Zihni Sinir Proceleri :-P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emrehanci

bu topic çok güzel olacak gibime geldi.

değişik zihni sinir fikirlerimizi başlatma zamanı artık.
    (neden ben daha önce düşünemedim ki)

sen çok yaşa @ABABA2307 sen de gör (sen de çok yaşa emre)

not:arka cam silecekleri fikir olarak fena olmamış.
    ancak su pompası bu durumda dayanabilecekmi.
    gücü yetersiz kalabilir düşüncesindeyim.bilginize.

Hortumların içi zaten su dolu olacağından, o suyu ittirmek bence pompayı yormaz. Yorsa noolur, bi pompa da arkaya taktırırz icabında

• Saca antipas ve astar önce atılır, plastiğe de en az iki kat macun. Sonra boya vernik uygulanır. Merso ve Bmw'lerde ton farkı vardır ve normaldir diye birşey duydunuz mu?

quote:

Orjinalden alıntı: goyildirim

hocam ben sordum soruçturdum plastik üzerine atılan boya ile metal üzerine atılan boya fark edyormuş.
    bende ki de sizinkinin aynısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Tampon plastik olunca ton farki illaki oluyor. Bizim tamponu 5 kere boyattim ton tutmadi diye. En sonunda anladik ki sifirlarinda da ayni sorun var. Hatta ben kafayi siyiriyordum neredeyse. Isiga gore ton farki olabiliyor. Kafaya takmamak gerekmis, onu anladim.

Sadece tampondada değil, ışığa göre farklı yansımalar her parçada olabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: rallier_61

ışığa ve açıya göre renk farkı bizde de var.hatta benim araç gölgede gümüş gri gibi duruyo..
    ababa en son procen olan yanlara koruma bariyerleri biraz sportif de durmuş plakaların da yapıştırma,sen de plakalık sesine uyuz olanlardansın galiba,cangır cungur bence sen o arabanın yanındaki bisiklete bin,madem çok yakıyo,sübap ayarı falan uğraşmaktansa

Bu ne o zaman, plakalık değilmi

Civic için Zihni Sinir Proceleri :-P

• evet abicim onuda özellikle ilave ettim.
    saygıdeper zihni sinir isimli kişiyi kendi projesi ile anmak istedim.

:))))))

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

iyi de emreciim, bu gerçektende zihni sinirin pocesiydi
  • eğim farkından dolayı bir zaman sonra eğimle orantılı olarak mutlaka su aşağı su deposuna doğru inecektir.
    kesin çözüm hortumun uzunluğuna,kesitine ve yükseklik ayarına göre uygun debiyi temin edebilecek pompadan geçiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

quote:

bu topic çok güzel olacak gibime geldi.

değişik zihni sinir fikirlerimizi başlatma zamanı artık.
    (neden ben daha önce düşünemedim ki)

sen çok yaşa @ABABA2307 sen de gör (sen de çok yaşa emre)

not:arka cam silecekleri fikir olarak fena olmamış.
    ancak su pompası bu durumda dayanabilecekmi.
    gücü yetersiz kalabilir düşüncesindeyim.bilginize.

Hortumların içi zaten su dolu olacağından, o suyu ittirmek bence pompayı yormaz. Yorsa noolur, bi pompa da arkaya taktırırz icabında

• paçalıklara takılacak sensörler ile aracın toplam
    ön:4 adet
    arka:4 adet
    paçalıklar: 4 adet olmak üzere bir sürü sensör ile içerdeki şöföre yarar yerine daha çok zarar verebilir.
    hangi sensörden ses alıyorum diye şöför şakına dönerr heralde.

:))))))

quote:

Paçalıklara adaptif kaldırım sensörleri

• Emrecim, sensör dediysem şekil olsun diye yazmıştım. Bildiğin tel işte, camı açıp onun sesini duyunca daha dikkatli olacaksın yani.
    Yoksa öyle içerde ses mes çıkmayacak. Dolmuşlardaki tellerden yaw, adını modernleştireyim dedim sadece
  • quote:

Parklarda, sağdaki ve soldaki arabaların kapılarının açılınca seninkine değmesi ENNN KIZDIĞIM olaydır. Kaza yapmadan araba kullanırsın. Kapı açmayı bilmeyen salaklar senin arabana kendi kapılarını açarken vura vura
    haritaya çevirirler darbesiz arabanı. Bunu engellemek için bazı sedyelerin yanlarındaki bariyer sistemi yapılabilir. Park ettikten sonra koruyucu bar dışa çekilerek açılır ve 10-15cm açıkta durarak arabayı yanındakilerin kapı darbelerinden korur. Binerken bar kapatılır ve arabanın yanlarında kalın bir koruyucu bar gibi durur. Bu proce tescillidir!

Valla on numara bir proce bence..

Geçen gün kız arkadaşımla şehir manzarası olan bir piknik alanına gittik, yanıma bir kırmızı şahin durdu. içime doğdu birşey olacak, sonra kadın birden kapıyı açtı dınn etti hemen çıktım baktım kapıda ufak bir kırmızı leke var hemen sildim geçti Allahtan birşey olmadı ama kadını epey azarladım yanında kocasıda vardı öküz özür bile dilemedi...

• Yaw miyendis beğğğ, su fışkırtmayı bırakınca hortumun içinde kalan su şaaarrrr diye depoya geri akmıyor ki! İçinde kalıyor öyle hortumun, depo çıkışında check-valve var. Bunları da bilin artık canım! Yoksa her fışkırtma için kola bastığında su 5-6 saniye geç gelirdi cama, di mi

eğim farkından dolayı bir zaman sonra eğimle orantılı olarak mutlaka su aşağı su deposuna doğru inecektir.
    kesin çözüm hortumun uzunluğuna,kesitine ve yükseklik ayarına göre uygun debiyi temin edebilecek pompadan geçiyor.
  • quote:

eçen gün kız arkadaşımla şehir manzarası olan bir piknik alanına gittik, yanıma bir kırmızı şahin durdu. içime doğdu birşey olacak, sonra kadın birden kapıyı açtı dınn etti hemen çıktım baktım kapıda ufak bir kırmızı leke var hemen sildim geçti Allahtan birşey olmadı ama kadını epey azarladım yanında kocasıda vardı öküz özür bile dilemedi...

way ırıspı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 7 Mayıs 2009; 23:17:37 >
  • heh işte bahsettiğin durumdan dolayı motora fazladan yük binmiş olacak.

Yaw miyendis beğğğ, su fışkırtmayı bırakınca hortumun içinde kalan su şaaarrrr diye depoya geri akmıyor ki! İçinde kalıyor öyle hortumun, depo çıkışında check-valve var. Bunları da bilin artık canım! Yoksa her fışkırtma için kola bastığında su 5-6 saniye geç gelirdi cama, di mi

eğim farkından dolayı bir zaman sonra eğimle orantılı olarak mutlaka su aşağı su deposuna doğru inecektir.

• ababa arkaya bi pet şişe bi de mini pumpe koy da bitsin bu savaş
  • ababa bi de benzin dolum kapağından T ile sağ tarafa paralelini çek,herkes Mersine giderken biz tersine gidiyoruz..
    bi de dikkat ettim ışık yandıktan sonra BP den aynı miktarda aldığım benzin ile Shellden aldığım ibreye aynı şekilde yansımıyor,sadece ibre değil yapılabilen km de de aynı durum var.. hele geçen totalden aldım,havamı bastılar ne aq .ssursam depoya daha fazzla ibre yukarı çıkardı.. aklı Kelden benzini Shellden almak lazımmış demekki..
  • Bir de run-flat lastik alıp, stepnenin boşluğunu ek depo yapmak var. O zaman ışık yanıncaya kadar şehiriçi 1000km falan gider heralde
  • quote:

Bir de run-flat lastik alıp, stepnenin boşluğunu ek depo yapmak var. O zaman ışık yanıncaya kadar şehiriçi 1000km falan gider heralde

o zaman da arabanın arkası reno 9 gibi yerden gideer
  • 50 litre daha benzin öyle yapacaksa, yakarım o arabayı ben
  • quote:

50 litre daha benzin öyle yapacaksa, yakarım o arabayı ben

• yahu onlarda projemi kusura bakmayın arkadaşlar alın size yılın proCesi(gerçek zsinir projesi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 12 Mayıs 2009; 0:37:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.