Şimdi Ara

Civic için Zihni Sinir Proceleri :-P (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MegaWolt38
    Valla on numara bir proce bence..

Geçen gün kız arkadaşımla şehir manzarası olan bir piknik alanına gittik, yanıma bir kırmızı şahin durdu. içime doğdu birşey olacak, sonra kadın birden kapıyı açtı dınn etti hemen çıktım baktım kapıda ufak bir kırmızı leke var hemen sildim geçti Allahtan birşey olmadı ama kadını epey azarladım yanında kocasıda vardı öküz özür bile dilemedi...

Geçmiş olsun.

Size yaklaşana pek yapacak birşey yokta siz R12 - R9 ya da Şahin-Kartal gibi araçlara dururkende hareket halindeykende fazla yaklaşmayın.

Genelde araçlarını sakınmadıklarından size de zarar verebilecek taşkınlıklar yapabiliyorlar + bazı kadınlar araç kapısı açıp kapamayı bilmezler.

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

yahu onlarda projemi kusura bakmayın arkadaşlar alın size yılın proCesi(gerçek zsinir projesi :))
     Civic için Zihni Sinir Proceleri :-P

özellikle paspas olayı çok dahiyane

• bence TUVTürk bu şekil olmayan araçları muayeneden geçirmemeli..
  • pekte yaratıcı proceler üretemiyoruz galiba
  • arabayı yıkadıktan sonra aynada kalan suyun arabaya değmeden akması için bir proce istiyoruz
  • aynayı ön tarafa doğru katla
  • o bizde olmuyo valla
  • araç seyir halindeyken ve sol sürücü kapısı camı açıkken cama sıkılan suyun içeri girmemesi için bir de pimaştan bozma su kanalı(eğer araba beyazsa) hiç de fena olmaz..
  • Portatif gölgelik:

İçi boş plastik boruların birbirine geçirmesi ile yapılır.
    Tekerleklere sıkıştırılır.
    İskelet takıldıktan sonra üzerine amerikan bezinden brandası örtülür.
    Branda önden, arkadan ve yanlardan da aşşağı doğru sarkar.
    Branda borulara çıtçıtlanır.
    Kışın bez yerine muşamba takılarak yağmurluk ve karlık olarak da kullanılır.
    Araba şemsiyesi de denebilir.

Tescilli üründür, patentlidir. Taklit edenler hakkında her türlü yasal işlem itina ile başlatılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 12 Mayıs 2009; 23:34:23 >

• koçtaştan hazır kameriyede alınabilir (60 Tl)
  • bu duruma bende uyuz oluyorum.
    ancak silecek camından sızan su değilde yağmurlu havada silecekler çalışıyorken sürücü ve yan yolcu camından silinen suyun dere oluşturmasına uyuz oluyorum.
    sanki o konuda bir eksiklik var.(tasarım olarak)
    silecek güzelce siliyor , cam temizleniyor ,ancak temizlenen suyun üstten sızarak akması yerine ön yan camlardan akması gıcık bir durum.

haksız mıyım?

quote:

Orjinalden alıntı: rallier_61

araç seyir halindeyken ve sol sürücü kapısı camı açıkken cama sıkılan suyun içeri girmemesi için bir de pimaştan bozma su kanalı(eğer araba beyazsa) hiç de fena olmaz..

• haklısın,haklıyım,haklı
    biraz da rüzgar sürtünme katsayısına etkisinden dolayı yapılmıyodur,biraz da simetriyi bozmasın diye..
    benim tasarım ababanınkilerin yanında güzellik ödülü alır be
  • Hadi ordan!

A sütunlarına silecekler çalıştığı anda açılan AT GÖZLÜKLERİ koydur. Suyu tutar. Ya da kapı camı açıkken ön camı yıkamayıver birader, veya camını kapat öyle yıka. O süratle başka nereye gider ki o sular???
  • ben aynen dediğn gibi yapıyorum
  • yağmur sensörü var da kir sensörü niye çok şu ön camda,optik birkaç sensörle olur kanımca..
  • hee bu arada o sensör de bi switch aracılığıyla ön camlardan biri açıkken aktif olmayacak
  • kir sensörünü ne yapacan.
    kirlenince kendi kendine aracın dört bir tarafından su fıskiyeleri çıkarak komple abdest mi aldıracan.

:)))))))

quote:

Orjinalden alıntı: rallier_61

yağmur sensörü var da kir sensörü niye çok şu ön camda,optik birkaç sensörle olur kanımca..
  • Kâââââzımmm, bu Chery bana laaazımmmmm
  • demem şu ki bi yağmur sensörü yerine ön cama kir sensörü olsa da camı yıkama işi de aradan çıksa..
    anlatabildum mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.