Şimdi Ara

Civic için Zihni Sinir Proceleri :-P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
9.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka cama silecek taktırılabilir. Su hortumları ön sileceklerden T ile alınır, fasılası da yine ön silecek koluna bağlanır. Ön ve arka aynı anda çalışır.

• Arkada da iki gözümüz olsaydı ve sürekli bakmak zorunda olsaydık, belki
  • bu topic çok güzel olacak gibime geldi.

değişik zihni sinir fikirlerimizi başlatma zamanı artık.
    (neden ben daha önce düşünemedim ki)

sen çok yaşa @ABABA2307

not:arka cam silecekleri fikir olarak fena olmamış.
    ancak su pompası bu durumda dayanabilecekmi.
    gücü yetersiz kalabilir düşüncesindeyim.bilginize.
  • olmuşken aynı sisteme far yıkamada bağlayalım tam olsun
  • Elegance modelleri için, daha doğrusu sunroof lu olan modeller için periskop projesi, bknz. alttaki resim

böylece insanlar seyir esnasında binbir güçlükle sunrooftan kafalarını çıkarıp etrafa bakmak zorunda kalmazlar

Bknz. aşağıdaki resim

• geri manevra yaparken faydalı olur mu bu periskop.??
  • peki buna ne dersiniz?
    ttrafikte araba kullanmasını bilmeyenlere biraz olsun tedbir amaçlı he?

• iyi de emreciim, bu gerçektende zihni sinirin pocesiydi
  • Kemal Hocam şimdi farkettim sizin tamponlarda farklı renkte. kaporta ile tampon arasında ton farkı var. Benim araçta öyle:(

• seninkinde bilemem ama benim bej renkte ışığın vurduğu tarafa göre her yerinde renk farkları görülüyor, bak mesela bunda

• veya bunda

• arka tampon arka çamurluktan daha koyu biraz ışıkla alakası yok gibi
  • iyide pek çok resimde renk farkı yok, mesela bu resmi yukardakı resimle aynı gün çektim , bunda fark yok

• hocam ben sordum soruçturdum plastik üzerine atılan boya ile metal üzerine atılan boya fark edyormuş.
    bende ki de sizinkinin aynısı
  • Paçalıklara adaptif kaldırım sensörleri

• Parklarda, sağdaki ve soldaki arabaların kapılarının açılınca seninkine değmesi ENNN KIZDIĞIM olaydır. Kaza yapmadan araba kullanırsın. Kapı açmayı bilmeyen salaklar senin arabana kendi kapılarını açarken vura vura
    haritaya çevirirler darbesiz arabanı. Bunu engellemek için bazı sedyelerin yanlarındaki bariyer sistemi yapılabilir. Park ettikten sonra koruyucu bar dışa çekilerek açılır ve 10-15cm açıkta durarak arabayı yanındakilerin kapı darbelerinden korur. Binerken bar kapatılır ve arabanın yanlarında kalın bir koruyucu bar gibi durur. Bu proce tescillidir!

• ışığa ve açıya göre renk farkı bizde de var.hatta benim araç gölgede gümüş gri gibi duruyo..
    ababa en son procen olan yanlara koruma bariyerleri biraz sportif de durmuş plakaların da yapıştırma,sen de plakalık sesine uyuz olanlardansın galiba,cangır cungur bence sen o arabanın yanındaki bisiklete bin,madem çok yakıyo,sübap ayarı falan uğraşmaktansa
  • kelebek camlarında film mi var paçalıklardaki sensör olayında da çok haklısın,feleğim şaşıyo aynayı kaldırıma yanaşırken ayarlayana kadar,kumandayı öyle bi yere koymuşlar ki,yeni civicde o kapı kolçağında
  • Tampon plastik olunca ton farki illaki oluyor. Bizim tamponu 5 kere boyattim ton tutmadi diye. En sonunda anladik ki sifirlarinda da ayni sorun var. Hatta ben kafayi siyiriyordum neredeyse. Isiga gore ton farki olabiliyor. Kafaya takmamak gerekmis, onu anladim.
  • Ön cam hariç, sunroof dahil tüm camlar filmliydi ama 2007'deki ilk muayenede Karayolları muayene memurlarını ikna edemediğim için söküp öyle muayene yaptırmıştım. Şimdi kelebekler ve sunroof filmli ve arka cam rezistansı ÖLÜK

Ön çamurluğa dışbükey ayna procesi. Arabanın taaa en önünü yanaşırken görebilmek için. Plakayı okumak bile mümkün

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.