Şimdi Ara

civic-linea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Linea'dan (emotion plus 1.6 multijet) inip Honda'ya terfi ettim.Amacım otomatik vitesti yoksa lineayı satmazdım.

1.6 multijet güzel motor.Uzun yolda az yakıyor ama şehir içinde kasmama rağmen 7 litre civarı tüketiyordu.Hesabınızı ona göre yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatchet

tüp takarsam da bagaj iyice küçülecek. gerçekten araba seçmek zor bir iş.

41 litrelik tüp taktırdım ve yanlardaki köpükleri de alınca bagaj aşağıya doğru genişledi.Stepneyi sattım ve AJS stepne(kılıfı da mevcut) aldım.

civic-linea
  • linea al hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • civic iç tasarım olarak cruze dan sonra beğendim 2. araba

linea nın da içi hoş fakat uzun bir araç yu yüzden virajlarda yolun dışına doğru atmaya başlıyor yol tutuşu civic kadar iyi değil
  • quote:

Herkese merhabalar,

Sorum çok kısa ve fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.
    - 2010 civic otomatik elegance satılıp yerine 2013 yeni linea 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP almak ne kadar mantıklıdır? (arda ödenecek rakam yaklaşık 8000 tl)

Teşekkürler

Yakıt üzüyor ise tüpe bulaşmayın derim, dizel almak daha mantıklı, lineada bahsedildiği kadar kötü bir araç değildir, ancak o paraya seçenekleriniz mevcut tabi dizel olarak, zevk sizin, para sizin, karar sizin.

• test sürüşüne gideyim hafta sonu en iyisi. benimde gönlüm bu değişiklikten yana değil ama gerçekten benzine para yetişmiyor.
  • quote:

test sürüşüne gideyim hafta sonu en iyisi. benimde gönlüm bu değişiklikten yana değil ama gerçekten benzine para yetişmiyor.

linea yerine en azından fluence veya focus bakmaınızı öneririm.En azından araba gibi araba
  • focus çok pahalı ama fluence olabilir. incelemeye almakta fayda var teşekkürler
  • quote:

Simit tüp?
  • Bende biliyordum 23 bin liraya hep içimde ukte kalan 3.20 BMW alıp gezmeyi .Gittim yine Multijete devam. devir ekonomi devri. Honda konforunu bulamazsın ama dertsiz tasasız kütük gibi arabadır. Multijet candır :)
  • quote:

beni bu düşünceye iten sebeplerden
    1.bagajı yetmiyor
    2.lpg takmadım yakıt aşırı yüksek
    3. yol tutuş iyi ama çok sert araç
    4. yol sesi

ama bir o kadar da artıları var aracımın.

3 kişilik çekirdek bir aileyiz ve yılda 20bin km yapıyorum(uzun yola çıkarım yılda 5-6 kere) linea fikri nerden cıktı derseniz geçenlerde yakıt işine çok bozuldum aklıma ilk linea geldi :)

yol sesini silin bence linea , civic e göre çok fazla ses alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen58

quote:

1.bagajı yetmiyor
    4. yol sesi

3 kişilik çekirdek bir aileyiz ve yılda 20bin km yapıyorum(uzun yola çıkarım yılda 5-6 kere) linea fikri nerden cıktı derseniz geçenlerde yakıt işine çok bozuldum aklıma ilk linea geldi :)

yol sesini silin bence linea , civic e göre çok fazla ses alır.

emotion plus civic den daha az yol sesi alır. tecrübe ile sabit.
  • quote:

1.bagajı yetmiyor
    4. yol sesi

hocam linea 500 litre bagaja sahip, süspansiyonlar yumşak, bozuk yolda çok rahat gidersiniz. 100 km hızla 3.8 ortalama , 170 ile sabit hızda ortalama 7.4 motorin tüketirsiniz. 3000 devirde 160 la gider.
  • hocam yapma, devir ekonomi devri ama konforunuzdan da vazgecmeyin, lpg takıp yola devam edin..honda brc ile sözleşme imzaladı..bence yeniden düşünün, tüm masraflar dahil en fazla 1900 tl tutar tüp..simit tüp takarsanız bagajda sıkıntı olmaz..ilah dizel olsun istiyorsanız bence 1.3 olanı alın, nasılsa araç hafif her türlü kaldırır o kasayı...1450 kg lık astrayı bile kaldırıyor...
  • bende biliyorum civic ile linea nın kıyaslanmayacağını fakat dediğim gibi tüp taktırma işi bana zor geliyor şu an. ( taktır,işlet,stepneyle uğraş,vs.)
  • alma bence
  • araba şatışından ve araç alımından daha kolay hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-A-S

quote:

41 litrelik tüp taktırdım ve yanlardaki köpükleri de alınca bagaj aşağıya doğru genişledi.Stepneyi sattım ve AJS stepne(kılıfı da mevcut) aldım.

civic-linea

Süper olmuş :)

Eski aracım Bravoda kullanılan 1.6 mj motor çok sarsıntılı ve gürültülü çalışan bir ünite.

Benzinli Honda motorunun rölantide ve düşük devirlerde sessiz ve ipeksi çalışmasının yanında bu durum cidden rahatsızlık verici olacaktır.

Belli bir sürate çıkıldıktan sonra rahatsızlık azalıyor belki ama sonuçta her seferinde yaşanan bir durum bu.

Mevcut araca kaliteli bir lpg (hatta Vialle lpi) kiti montajı ile yakıt masrafı dizellerden az olur.

Çekomastik arkadaşımızın kendi Civic aracına yaptığı yalıtım vardı.

O da yalıtımı iyileştirir.

Bunların hepsi aracı satıp üstüne verilecek paradan çok daha hesaplı olarak halledilecek işler.

Ben olsam öyle yapardım yani. :)

• Daha neler !!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.