Şimdi Ara

civic-linea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorum çok kısa ve fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.
    - 2010 civic otomatik elegance satılıp yerine 2013 yeni linea 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP almak ne kadar mantıklıdır? (arda ödenecek rakam yaklaşık 8000 tl)

Teşekkürler

• Attan indim eşşeğe gibi olur, alınabilir ama linea biraz iç hacim olarak size dar gelebilir,birde iç mekan işçilik kalitesi tatmin etmeyebilir onun dışında fazlasıyla tatmin edecektir. Motor bagaj lineada çok çok iyi (1.6)
  • aracinizi neden satmak istiyorsunuz bilemiyorum ancak eger civic ten memnun degilseniz, satip ustune para ekleyip linea almak akil isi degil. tarihe gecersiniz
  • Alınır bence
  • Ben olsam almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal fazla yakıyor ve bu yüzden almak sebebiniz. Alınmasına alınır ama gel sen 2010 model CIVIC arabanla devam et. Bana göre sahip olduğun kasa şu an ki yeni kasa CIVIC'den kat kat güzel ve şık. Bence bozma arabanı devam et.
  • beni bu düşünceye iten sebeplerden
    1.bagajı yetmiyor
    2.lpg takmadım yakıt aşırı yüksek
    3. yol tutuş iyi ama çok sert araç
    4. yol sesi

ama bir o kadar da artıları var aracımın.

3 kişilik çekirdek bir aileyiz ve yılda 20bin km yapıyorum(uzun yola çıkarım yılda 5-6 kere) linea fikri nerden cıktı derseniz geçenlerde yakıt işine çok bozuldum aklıma ilk linea geldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    Skoda Octavia vs Toyota Corolla
    10 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılda 20.000 az değil gerçekten dizel için geç bile kalmışsınız, birazdan cetta cılar zıplar buraya
  • bence alınır 6 ileri olursa tadından yenmez civic kadar konfor vermeyebilir ama bir depo ile 600km gitmek var 900km gitmek var devir ekonomi devri
  • terbiyesiz
  • 1.3 linea daha mantıklı olur.Hem yakıt tüketimi daha düşük hemde motorlu taşıtlar vergisinde daha avantajlı
  • ortakta var 2008 cıvıc otomatik 60 70 krş civarı yakıyor lpg taktırmak mantıklı aslında ama eğer benim ortak gibi pipirikliysen değiş arabayı yok değilsen çak lpg yi yola devam
  • Konfor olarak mutsuz, yakıt alırken mutlu olursunuz.
    Yakıt canınızı sıkıyorsa değiştirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatchet

Herkese merhabalar,

Sorum çok kısa ve fikirlerinize ihtiyaç duymaktayım.
    - 2010 civic otomatik elegance satılıp yerine 2013 yeni linea 4K LOUNGE 1.6 MULTIJET 105 HP almak ne kadar mantıklıdır? (arda ödenecek rakam yaklaşık 8000 tl)

Teşekkürler

line al sivike bin basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Konfor olarak mutsuz, yakıt alırken mutlu olursunuz.
    Yakıt canınızı sıkıyorsa değiştirin...

aynen katılıyorum devir ekonomi devri
  • alınmaz bence yazık edersın.
  • quote:

beni bu düşünceye iten sebeplerden
    1.bagajı yetmiyor
    2.lpg takmadım yakıt aşırı yüksek
    3. yol tutuş iyi ama çok sert araç
    4. yol sesi

ama bir o kadar da artıları var aracımın.

3 kişilik çekirdek bir aileyiz ve yılda 20bin km yapıyorum(uzun yola çıkarım yılda 5-6 kere) linea fikri nerden cıktı derseniz geçenlerde yakıt işine çok bozuldum aklıma ilk linea geldi :)

Ben lpg takıp yola devam etmeni öneririm.Lpg ye uyumlu bir motor ve güzel bir montajla uzun yıllar daha sorunsuz kullanırsın.Civic ten sonra linea çok dandik gelir sana.Sertliğine gelince yol tutuşu iyi olduğu için sert zaten Linea yumuşak ama sürüş olarak hiç tatmin etmez seni civic ten sonra.Yol sesini tam olarak bilmiyorum ama civic in yalıtımından memnun değilsen linea dan hiç olmazsın bence.

• tüp takarsam da bagaj iyice küçülecek. gerçekten araba seçmek zor bir iş.
  • Linea kullandığım bir araç fakat civic ile kıyaslanacak bir araç değil yakıt olarak linea size iyi gelecektir fakat lineanın çok da az yaktığını düşünmeyin şehir içi 6-7 litre arasında şehir dışındada 5 litre yakar lineanın süspansiyonları yumuşak civice göre daha iyi biyebilirim lineanın altıda yüksek olduğundan aracınızı korkmadan kullanırsınız bunun haricinde lineanın bana göre civice karşı bir üstünlüğü yok civicten sonra linea ne kadar memnun eder sizi bilemiyorum ama ben olsam civice lpg taktırır yoluma devam ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 21 Şubat 2013; 17:26:45 >
  • quote:

tüp takarsam da bagaj iyice küçülecek. gerçekten araba seçmek zor bir iş.

Simit tüp taktırırsın stepne nin yerine.Bagaj o kadar problemse başka araçda düşünebilirsin ama bence aklın yolu bir lpg taktır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.