Şimdi Ara

civic mi bravo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.si CİVİC ELEGanCE 2009 2010 MODEL
    2.si FİAT BRAVO 1.6 MJET SPORT STYLE 120 hp 300 tork 2010-2011 MODEL (CAM TAVAN ) İKİSİ DE BEYAZ OTOMATİK..
    şimdi civic benzinli çok yakıyo diye biliyorum lpg atınca bagaj daralıyor,ayrıca denemedim ama rampada bayılıyordur.4000,4500 devirle çık demeyin lütfen..bravo nun tork ve beygiri beni cezbeden ama ikinci eli çok cansız, çok zarar ederim düşüncesi var.gönlüm performaslı olduğunu düşündüğüm bravodan yana ama bilmiyorum. civic de güçlü ikinci el var. yıllık 18-19 bin KM yapıyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum sonuçta memurum kazancımız belli,yorumlarınız çok değerli benim için,şimdiden teşekkürler.

• civic konularını okuyp
    hala cvicmi bravomu dersen
    BRAVO sana derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz karar vermişsiniz zaten... Kalbinizin sesini dinleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

civic konularını okuyp
    BRAVO sana derim

performans mı, ikinci el mi? ikilemi arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: audisever

quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

civic konularını okuyp
    BRAVO sana derim

performans mı, ikinci el mi? ikilemi arkadaşım

İkisi de Civic de var zaten.
  • 18-19 bin km araç için çok değil
    hele sakin kullanırsan sorun yok
    ayrıca civic için performans sorunu asla olamaz
    forumda genç arkadaşların zaman zaman sürat ve dragları yazılıyor
    ikinci el için zaten 1 numara

sen git civic test sürüşü yap
    beğenmezsen
    sana BRAVO Derim

• At bir simit depo , lpg tak civice yakıt problemin çözülsün..125 liraya satılan ince ve küçük boyutlu stepneler var ( Brc de görmüştüm.) Onuda bagaja atarsın yer falan kaplamaz...

Diğeri zevk meselesi...Bence yazı tura at..
  • quote:

Orijinalden alıntı: audisever

aklımda iki araç var:
    1.si CİVİC ELEGanCE 2009 2010 MODEL
    2.si FİAT BRAVO 1.6 MJET SPORT STYLE 120 hp 300 tork 2010-2011 MODEL (CAM TAVAN ) İKİSİ DE BEYAZ OTOMATİK..
    şimdi civic benzinli çok yakıyo diye biliyorum lpg atınca bagaj daralıyor,ayrıca denemedim ama rampada bayılıyordur.4000,4500 devirle çık demeyin lütfen..bravo nun tork ve beygiri beni cezbeden ama ikinci eli çok cansız, çok zarar ederim düşüncesi var.gönlüm performaslı olduğunu düşündüğüm bravodan yana ama bilmiyorum. civic de güçlü ikinci el var. yıllık 18-19 bin KM yapıyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum sonuçta memurum kazancımız belli,yorumlarınız çok değerli benim için,şimdiden teşekkürler.

BRAWO, BRAVVO
    Bravo valla sana; şu civic le Fiat'ı aynı kefeye koydun ya, helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ahun

At bir simit depo , lpg tak civice yakıt problemin çözülsün..125 liraya satılan ince ve küçük boyutlu stepneler var ( Brc de görmüştüm.) Onuda bagaja atarsın yer falan kaplamaz...

Diğeri zevk meselesi...Bence yazı tura at..

2008 de arabayı ilk aldığımda o ince stepneden alıp bagajı büyütmek istemiştim, servis elemanı yüzüme süper salak bi ifadeyle bakıp 850 Tl fiyat çekmişti, sanırım ellerinde olmadığı için japnyadan özel getireceklerdi falan gibi bir şeyler gevelemişti
  • Arkadaşım senin ikilemin "YAKIT" VE "2.EL". İkisini de ele alalım ayrı ayrı.

2.Elde HONDA'dan yana korkun olmasın. Reşat altını gibi mübarek. İhtiyacın olduğunda piyasa değerinden 1000 1500 aşağı fiyat çek 2 günden fazla sürmez satılması.
    FIAT'ın 2.ellerinde Linea tarafı biraz canlı diye biliyorum. Bravo'dan yana 2.elde yüzün gülmez gibi geliyor bana. Ha nolur, FIAT'da da 1000 1500 çekersin fiyatı 2-3 haftayı bulur satılması diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Gelelim yakıt konusuna.
    Ben HONDA'da yeni sayılırım. Şu an imzamdaki aracı kullanıyorum ve Benzinli. Bundan önce 2001 CLIO RXT 1,4 16V'ım vardı ve LPG'liydi. HONDA'nın yanında hiç yakmıyor desek yeridir ki olacak o kadar. RENAULT nerdeeeeeeeeee HONDA nerde.
    HONDA şu an bana benzini yakmıyor, içiyormuş gibi geliyor. Tabi otomatik vites olması da şehir içi yakıt tüketiminde bir dez avantaj. Şehirler arası yolda Düz vitesden daha az yaktığını biliyorum zaten otomatiğin. Şu an 100 km'de 10,1 litrelik bir yakıt tüketimi var. Nerden baksan km'De 50 kuruş'a denk geliyor, bu da oldukça yüksek bence.

Performans olarak HONDA hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmaz emin ol . Şunu da eklemeliyim HONDA'nın otomatik şanzımanının sorunsuzluğunu, rahatlığını, seriliğini, vites geçişlerindeki sessizliğini FIAT'da falan bulamazsın. Belki Almanlarda bulursun.

Sonuç olarak;
    Alırım bi iki sene biner satarım. Çok da fazla binmiyorum zaten (Yılda 20,000 km'ye kadar normal kullanım bence.) diyorsan al CIVIC'i taktır BRC'ni ya da PRINCE'ını bin.
    Ama alırım en kötü 7-8 sene binerim diyorsan BRAVO'yu al, zaten yakıttan kazancın amorti edecektir 2.eldeki dez avantajını.
    Seçim senin. Ama 2.el işi şans işi biraz. Ben 3 ay aradım mesela. Allah kolaylık versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinAkyol2

Arkadaşım senin ikilemin "YAKIT" VE "2.EL". İkisini de ele alalım ayrı ayrı.

2.Elde HONDA'dan yana korkun olmasın. Reşat altını gibi mübarek. İhtiyacın olduğunda piyasa değerinden 1000 1500 aşağı fiyat çek 2 günden fazla sürmez satılması.
    FIAT'ın 2.ellerinde Linea tarafı biraz canlı diye biliyorum. Bravo'dan yana 2.elde yüzün gülmez gibi geliyor bana. Ha nolur, FIAT'da da 1000 1500 çekersin fiyatı 2-3 haftayı bulur satılması diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.

Gelelim yakıt konusuna.
    Ben HONDA'da yeni sayılırım. Şu an imzamdaki aracı kullanıyorum ve Benzinli. Bundan önce 2001 CLIO RXT 1,4 16V'ım vardı ve LPG'liydi. HONDA'nın yanında hiç yakmıyor desek yeridir ki olacak o kadar. RENAULT nerdeeeeeeeeee HONDA nerde.
    HONDA şu an bana benzini yakmıyor, içiyormuş gibi geliyor. Tabi otomatik vites olması da şehir içi yakıt tüketiminde bir dez avantaj. Şehirler arası yolda Düz vitesden daha az yaktığını biliyorum zaten otomatiğin. Şu an 100 km'de 10,1 litrelik bir yakıt tüketimi var. Nerden baksan km'De 50 kuruş'a denk geliyor, bu da oldukça yüksek bence.

Performans olarak HONDA hiçbir şekilde hayal kırıklığına uğratmaz emin ol . Şunu da eklemeliyim HONDA'nın otomatik şanzımanının sorunsuzluğunu, rahatlığını, seriliğini, vites geçişlerindeki sessizliğini FIAT'da falan bulamazsın. Belki Almanlarda bulursun.

Sonuç olarak;
    Alırım bi iki sene biner satarım. Çok da fazla binmiyorum zaten (Yılda 20,000 km'ye kadar normal kullanım bence.) diyorsan al CIVIC'i taktır BRC'ni ya da PRINCE'ını bin.
    Ama alırım en kötü 7-8 sene binerim diyorsan BRAVO'yu al, zaten yakıttan kazancın amorti edecektir 2.eldeki dez avantajını.
    Seçim senin. Ama 2.el işi şans işi biraz. Ben 3 ay aradım mesela. Allah kolaylık versin.

eyvallah arkadaşım

• Yardımcı olduysam ne mutlu . :))

Kararını da bizle paylaşırsan seviniriz :)
  • bence o alamandan şaşmaz
    baksana nick'i bile Audisever
    (Audiyi bende severim, sevilmeyecek gibi de değil ama pahalı işte)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bence o alamandan şaşmaz
    baksana nick'i bile Audisever
    (Audiyi bende severim, sevilmeyecek gibi de değil ama pahalı işte)

he doğru aynen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.