Şimdi Ara

Civic mi Ceed mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konfor, performans ve 2. Elde satış olarak yorumunuz nedir? Ortalama alacağım fiyatlar birbirine yakın. Civic LPG li otomatik , ceed manuel dizel düşünüyorum..

NOT: YORUMLAR İCİN TSK LER CİVİC ALİNMİSTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bios_m -- 11 Ekim 2015; 21:19:10 >

• Soruyu çok uzatmışsınız o kadar bilgi vermeye gerek yoktu altı üstü bir araba tavsiyesi verecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Soruyu çok uzatmışsınız o kadar bilgi vermeye gerek yoktu altı üstü bir araba tavsiyesi verecez
    Ceed
    +Konfor
    +Performans
    Civic
    + 2. eli daha hızlı...

Birde Ceed cam tavanlı olsun daha iyi olur...
  • Consept plus alırım zaten cam tavanlı. Manuel Ceed de yakıt nasildir?
  • Altın alma civic al hocam, satarkan 5.000 tl kar edersin ..
  • bencede civic
  • 2.el icin civic, ama ceed de guzel araba.

Sehir ici 6.2 ila 7 arasinda genelde yakit ceedde. 7 klimali yokuslu tuketimim. Son 3 gun hiz ort 30 kmh yakit 6.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 10 Ekim 2015; 23:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

2.el icin civic, ama ceed de guzel araba.

Sehir ici 6.2 ila 7 arasinda genelde yakit ceedde. 7 klimali yokuslu tuketimim. Son 3 gun hiz ort 30 kmh yakit 6.2.

Hocam merhaba bende İ30 veya Ceed cam tavanlı dizel düşünüyorum hangisini o an uygun bulursam...

Bu değerler nasıl kullanım sakin mi atak mı vitesleri kaç bin devirde atıyorsunuz bunu öğrenmek istiyorum aslında. Böle yakıyorsanız 25-30 kr arası yakıyorsunuz çok güzel yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

quote:

Hocam merhaba bende İ30 veya Ceed cam tavanlı dizel düşünüyorum hangisini o an uygun bulursam...

Bu değerler nasıl kullanım sakin mi atak mı vitesleri kaç bin devirde atıyorsunuz bunu öğrenmek istiyorum aslında. Böle yakıyorsanız 25-30 kr arası yakıyorsunuz çok güzel yani...

Hocam soyle soyliim, astra j 1.3 cdti cosmodan bu araca gectim. Sehir ici benzer yakiuorlar, sehir disi ceed daha ekonomik. Ama astradan ilk gectigimde devir cevirmeye alistigimdan cok yakiyordum. Sonra anladim ki ceedde 2 bin deviri fazla gecmeye gerek yokmus. O sekilde kullaninca ekonomik oluyor. 1200 devirden itibaren yeterli cekis var ve motor vuruntu yapmiyor, alip goturuyor. 2000 i az gecince vites yükseltiyorum. Ama isiklarda yanimda arkamda arac sevmem hemen uzuyorum. Sonra sakin suruyorum. Arabanin stilini anlamazsaniz 7.5 yakarsiniz.

Tabi yogun trafik ayri bi sey. Kucuk yerdeyim ve yogun trafik yok. Oyle. 18 kmh hiz ortalamasinda falan kullanmiyorum. Ama hep kisa mesafe ve hep yokuslar var. O yuzden yukseliyor bazen.

Ama yokus etkisi dur kalkli kullanimdan daha vurucu yakit uzerinde. Dur kalkta fazla devir cevirmeyip ortalamayi nispeten sabit tutmaya izin veriyor arac. Trafikte fazla artmiyor yani ortalama.

• quote:

quote:

quote:

Hocam soyle soyliim, astra j 1.3 cdti cosmodan bu araca gectim. Sehir ici benzer yakiuorlar, sehir disi ceed daha ekonomik. Ama astradan ilk gectigimde devir cevirmeye alistigimdan cok yakiyordum. Sonra anladim ki ceedde 2 bin deviri fazla gecmeye gerek yokmus. O sekilde kullaninca ekonomik oluyor. 1200 devirden itibaren yeterli cekis var ve motor vuruntu yapmiyor, alip goturuyor. 2000 i az gecince vites yükseltiyorum. Ama isiklarda yanimda arkamda arac sevmem hemen uzuyorum. Sonra sakin suruyorum. Arabanin stilini anlamazsaniz 7.5 yakarsiniz.

Tabi yogun trafik ayri bi sey. Kucuk yerdeyim ve yogun trafik yok. Oyle. 18 kmh hiz ortalamasinda falan kullanmiyorum. Ama hep kisa mesafe ve hep yokuslar var. O yuzden yukseliyor bazen.

Ama yokus etkisi dur kalkli kullanimdan daha vurucu yakit uzerinde. Dur kalkta fazla devir cevirmeyip ortalamayi nispeten sabit tutmaya izin veriyor arac. Trafikte fazla artmiyor yani ortalama.

Anladım teşekkür ederim.

• Ağırlık civic ten yana gibi. Bunun büyük etkisi 2. Eli sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios_m

Ağırlık civic ten yana gibi. Bunun büyük etkisi 2. Eli sanirim

İki aracı gidin test edin öyle kararınızı verin. Belkide test etmişsinizdir ama Ceed size daha dolu gelecektir ve daha performanslı
  • quote:

quote:

Ağırlık civic ten yana gibi. Bunun büyük etkisi 2. Eli sanirim

İki aracı gidin test edin öyle kararınızı verin. Belkide test etmişsinizdir ama Ceed size daha dolu gelecektir ve daha performanslı

Alıntıları Göster
    şu ara sedan sevdasına bende civic bakıyorum ama lpg ye yanaşmıyorum ve benzinde çok pahalı ve atmosferik yakıyor.. dizel otomatik seçeneği olsa keşke..

bu durumda ceed derim bende...

• Değerli yorumlariniz için tsk ederim civic alinmistir
  • Japonlar çöp. Ceed derim.
  • Ceed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

Ceed
    fd6 olacaksa civic
  • quote:

Konfor, performans ve 2. Elde satış olarak yorumunuz nedir? Ortalama alacağım fiyatlar birbirine yakın. Civic LPG li otomatik , ceed manuel dizel düşünüyorum..

Konfor ve ikinci el : CİVİC
    Performans+Yakıt Tasarrufu: CEED

*İkinci el konusunda önyargıları yıkmak lazım. Temiz her araç hızlı satılır. Japonlar ve Almanlar bu konuda çok iyiler evet. Ama KIA ve HYUNDAI de çok başarılı araçlar yapıyor artık.
    *Ha bir de KIA Ceed de bulunan CRDI motor gerçekten performanslı ve verimli bir dizel motordur.
    SONUÇ: Ben olsam Ceed alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.gnl

quote:

Konfor, performans ve 2. Elde satış olarak yorumunuz nedir? Ortalama alacağım fiyatlar birbirine yakın. Civic LPG li otomatik , ceed manuel dizel düşünüyorum..

Konfor ve ikinci el : CİVİC
    Performans+Yakıt Tasarrufu: CEED

*İkinci el konusunda önyargıları yıkmak lazım. Temiz her araç hızlı satılır. Japonlar ve Almanlar bu konuda çok iyiler evet. Ama KIA ve HYUNDAI de çok başarılı araçlar yapıyor artık.
    *Ha bir de KIA Ceed de bulunan CRDI motor gerçekten performanslı ve verimli bir dizel motordur.
    SONUÇ: Ben olsam Ceed alırdım.
    İkiside artı ve eksiler toplanınca eşit bir durum çıkan araçtır
    Başkalarına çok danışmayın test sürüşüne çıkın zaten iki firmada kısa test sürüşleri yaptırmıyor kararınızı verin ayrıca Ceed'de de otomatik vites öneririm yeni DCT şanzıman çok daha düşük veriler vaad ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

İkiside artı ve eksiler toplanınca eşit bir durum çıkan araçtır
    Başkalarına çok danışmayın test sürüşüne çıkın zaten iki firmada kısa test sürüşleri yaptırmıyor kararınızı verin ayrıca Ceed'de de otomatik vites öneririm yeni DCT şanzıman çok daha düşük veriler vaad ediyor

Alıntıları Göster
    2. el diyen bir kullanicinin ceed demesi bile komik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.