Şimdi Ara

cıvıc mı corollamı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda otomatik şanzımanlarda en sorunsuz firma, Toyota da MMT sorunlu, ayrıca LPG garantisinin olması ve sunroof olması açık ara Civic dedirtiyor...
  • civic.

lpg uyumu ve böylelikle yakıtı ile öne çıkar. konfo için bişey diyemem zira corolla kullanmadım hiç.

civic aldım, yine alırım..
  • Bende civic diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt.ekrem

mrb lar temız 2.el az kılometrelı bır arac alacagım. esımınde kullanacak olması nedenıyle otomatık vıtes olcak kesınlıkle. ortalama 45-50 arası para cıkartabılrım. 2012 model cıvıc elegance otomatık ile 2012 model corolla elegant arasında kaldım. ayrıca yılda ortalama 25000 km yapıyorum oyuzden kesınllıkle lpg ıle kullanacagım aracı. hangısını onerırsınız lpg uyumu komforu yakıtı acısından bakacak olursak?

ikisi arasından civic derim. 4 ileri At corolla alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki mazda 3 u onerirmisiniz? Impressive modelinin Otomatik benzinli nin lpg uyumu konforu nasildir? Hondami mazdami desek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki mazda 3 u onerirmisiniz? Impressive modelinin Otomatik benzinli nin lpg uyumu konforu nasildir? Hondami mazdami desek?

bana göre mazda da honda da aynı ayarda arabalardır ama hondanın lpg uyumu kusursuz ayrıca garantisi devam ediyorsa lpgli bir aracı kendi servisinde bakıma sokabilme şansını veriyor honda firması bunu mazda da bulamayacaksınız fakat dünyanın en az arıza yapan otomobil markası da mazdadır bunu unutmayın fakat dediğim sebepten ötürü benzinli otomatik mazda ve honda arasından hondayı seçmeniz faydanıza olur
  • Honda civic
  • civic otomatik diyen arkadaşlar nekadar yaktığınıda bi zahmet söylesin, senede 20.000 km yapan adama civic önerilirmi arkadaş !!, varsa yoksa sorunsuzluk, 20 senelik motoru koy arabaya tabi sorunsuz olur, o motor aracın yürüyenini yormayacak kadar zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

civic otomatik diyen arkadaşlar nekadar yaktığınıda bi zahmet söylesin, senede 20.000 km yapan adama civic önerilirmi arkadaş !!, varsa yoksa sorunsuzluk, 20 senelik motoru koy arabaya tabi sorunsuz olur, o motor aracın yürüyenini yormayacak kadar zayıf

Arkadaş lpg'li istediğini söylemiş. Yakıt konusunda lpg'li civic otomatik de olsa üzmeyecektir zira ben kullanıyorum. Bir önceki aracım 1.4 TDCİ fusiondı şimdiki aracım 1.6 benzin/lpg civic. Fusion ve civic krş/km bazında aynı yakıyor, 1.6 benzinli performansı da cabası.

• Ben corollayı tercih ederdim.Civicin dış tasarımını ve dijital göstergelerini bir türlü sevemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

civic otomatik diyen arkadaşlar nekadar yaktığınıda bi zahmet söylesin, senede 20.000 km yapan adama civic önerilirmi arkadaş !!, varsa yoksa sorunsuzluk, 20 senelik motoru koy arabaya tabi sorunsuz olur, o motor aracın yürüyenini yormayacak kadar zayıf

Arkadaş lpg'li istediğini söylemiş. Yakıt konusunda lpg'li civic otomatik de olsa üzmeyecektir zira ben kullanıyorum. Bir önceki aracım 1.4 TDCİ fusiondı şimdiki aracım 1.6 benzin/lpg civic. Fusion ve civic krş/km bazında aynı yakıyor, 1.6 benzinli performansı da cabası.

Evet lpg li alirim zatwn gunde 100 km yol yapiyorun genelde uzun yol olmak uzre. Maverick acaba uzun yolda nekadar yakiyo hesapyabildiniMi? Ama su mazda 3 aklima fena girdi biraz daha dusuncem bakalim.

• 2010-2012 Volvo S40 D2. Bir göz atın istedim.
  • quote:

mrb lar temız 2.el az kılometrelı bır arac alacagım. esımınde kullanacak olması nedenıyle otomatık vıtes olcak kesınlıkle. ortalama 45-50 arası para cıkartabılrım. 2012 model cıvıc elegance otomatık ile 2012 model corolla elegant arasında kaldım. ayrıca yılda ortalama 25000 km yapıyorum oyuzden kesınllıkle lpg ıle kullanacagım aracı. hangısını onerırsınız lpg uyumu komforu yakıtı acısından bakacak olursak?

Hocam illa toyota vs civic diyorsanır kesinlikle civic ama. O bütçeye D sınıfı ikinci el alına bilir ötner olarak 407 veya bi S40 bunlar daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: haisak

2010-2012 Volvo S40 D2. Bir göz atın istedim.

Katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Diesl

quote:

Hocam illa toyota vs civic diyorsanır kesinlikle civic ama. O bütçeye D sınıfı ikinci el alına bilir ötner olarak 407 veya bi S40 bunlar daha mantıklı bence

407 dusunmem ama volvo mukemmel olurdu sizin iletinizden sonra büyük bir hevesle sahibindene baktim ordaki ilanlarsaki s40 lar dizel ama manuel vites hayal kirikligina ugradim bana kesinlikle otomatik lazim sonrasi dizel olmadi lpg li. Iste butcem 45 50. C sinifi d sinifi arac farketmez hayirlisi artik

• dt.ekrem D kullanıcısına yanıt
    Valla dün lpg dedik, bugün devlet baba yapıştırdı zammı. Ben normal kullanımla şehir dışında ortalama 22krş/km görüyorum. Litre bazında 9litre lpg'ye filan tekamül ediyor. Belki zorlasam daha düşebilir, ama normali bu.

• quote:

Valla dün lpg dedik, bugün devlet baba yapıştırdı zammı. Ben normal kullanımla şehir dışında ortalama 22krş/km görüyorum. Litre bazında 9litre lpg'ye filan tekamül ediyor. Belki zorlasam daha düşebilir, ama normali bu.

Yakit tüketimi oldukca makul bende suanda opel astra dizel var manuel 1.3 motor oda anca okadar yakar yani 22 kurus belkide daha fazladir. Ama bugunku zam benide korkutdu lpg icin olmadi dizel otomatik bakacagiz mecburen onlarda sınırlı modellerde var.

• quote:

quote:

Yakit tüketimi oldukca makul bende suanda opel astra dizel var manuel 1.3 motor oda anca okadar yakar yani 22 kurus belkide daha fazladir. Ama bugunku zam benide korkutdu lpg icin olmadi dizel otomatik bakacagiz mecburen onlarda sınırlı modellerde var.

Valla hocam devletten kaçış yok. Benzinden dizele kaçtım dizele yapıştırdı. Dizelden lpg'ye kaçtım buraya döndü şimdi. Arabayı satıp otobuse binsek ona göz dikecek, otobüsten vazgeçip yürüyelim desek kaldırım vergisi çıkar.

Benim de başta niyetim dizel-otm. bir araçtı. Ancak gerek çift kavramalıların riskli olması, gerekse klasik otm-dizellerin neredeyse benzinli kadar yakması beni bu araca itti. Şuan için lpg hala dizel kadar avantajlı ve honda otomatik vites konusunda gerçekten çok iyi. 3aylık bir dizel-dsg jetta maceram oldu. Hondanın otomatiği dsg'ye yakın bir konfora sahip diyebilirim. Bütçeniz dahilinde en makul aracın hala civic olduğu kanaatindeyim.

• Soru : Corolla mı, Civic mi?

Eşinizin boyu çok önemli bir faktör, bel fıtığı olmasını istemezsiniz, değil mi?

Tavsiye : Eşinizi , çocuğunuzu, çocuğunuzun koltuğunu ve her zaman taşıdığınız eşyalarını alıp her iki arabanın başına gidin.

Tahminim : Eşiniz çocuğu koltuğa oturturken, arabadan alırken, eşyalarını bagaja yerleştirirken Corolla'da daha rahat edecek.

Arkadaşlar arabaları karşılaştırırken sadece araba olarak bakmışlar, kullanıcı açısından değerlendirmemişler.
  • japon olsun taştan olsun ama ben civic ten yanayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.