japon olsun taştan olsun ama ben civic ten yanayım
Corolla çin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: dt.ekrem
quote:
Orijinalden alıntı: Diesl
quote:
Orijinalden alıntı: dt.ekrem
mrb lar temız 2.el az kılometrelı bır arac alacagım. esımınde kullanacak olması nedenıyle otomatık vıtes olcak kesınlıkle. ortalama 45-50 arası para cıkartabılrım. 2012 model cıvıc elegance otomatık ile 2012 model corolla elegant arasında kaldım. ayrıca yılda ortalama 25000 km yapıyorum oyuzden kesınllıkle lpg ıle kullanacagım aracı. hangısını onerırsınız lpg uyumu komforu yakıtı acısından bakacak olursak?
Hocam illa toyota vs civic diyorsanır kesinlikle civic ama. O bütçeye D sınıfı ikinci el alına bilir ötner olarak 407 veya bi S40 bunlar daha mantıklı bence
407 dusunmem ama volvo mukemmel olurdu sizin iletinizden sonra büyük bir hevesle sahibindene baktim ordaki ilanlarsaki s40 lar dizel ama manuel vites hayal kirikligina ugradim bana kesinlikle otomatik lazim sonrasi dizel olmadi lpg li. Iste butcem 45 50. C sinifi d sinifi arac farketmez hayirlisi artik
İnşaşşah Gönlünüze göre birşey bulabilirsiniz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır
quote:
Orijinalden alıntı: infazci43
japon olsun taştan olsun ama ben civic ten yanayım
Corolla çin mi?
corolla da japon hatta şuanki kasadan önce çıkan kasa tercihimdir toyota olacaksa ama şahsi düşüncem hondadan yana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme