Şimdi Ara

cıvıc mı corollamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb lar temız 2.el az kılometrelı bır arac alacagım. esımınde kullanacak olması nedenıyle otomatık vıtes olcak kesınlıkle. ortalama 45-50 arası para cıkartabılrım. 2012 model cıvıc elegance otomatık ile 2012 model corolla elegant arasında kaldım. ayrıca yılda ortalama 25000 km yapıyorum oyuzden kesınllıkle lpg ıle kullanacagım aracı. hangısını onerırsınız lpg uyumu komforu yakıtı acısından bakacak olursak?

• Dediginiz dogru olabilir ama ben sedan uzun ici biraz genis arac ariyorm. Arka koltukta cocuk oto koltuguda olcak leon biıraz alcak dar gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrika çıkışı lpg li civic derim

bi sıkıntı çıkarsa karşında muhattabın olur
  • senede 25.000 km geziyorsan dizele bak hocam benzinli civic otomatikler sağlam yakıyor, corolla daha mantıklı, ama onunda dizel otomatikleri pek memnun bırakmadı kullanıcısını, golf 6 dizel otomatiklere bakın birde
  • size önerim 0 km seat toledo olacak linkten de bakabilirsiniz 1.6 TDI DSG otomatik şanzımanlı ayrıca style donanımlı istediğiniz boyutlara da sahip bir araç fiyatı da bütçenize uygun ikinci elle uğraşmayın

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

senede 25.000 km geziyorsan dizele bak hocam benzinli civic otomatikler sağlam yakıyor, corolla daha mantıklı, ama onunda dizel otomatikleri pek memnun bırakmadı kullanıcısını, golf 6 dizel otomatiklere bakın birde

Hocam is icabi hergun ortalama 100 kk yapiyorum buda uzun yol genelde. Corollanin 1.6 benzinlisindeki otomatik vitesde mi kotu? Ona lpg taktirsam olurmuki?

• quote:

Orijinalden alıntı: moheviskalo

size önerim 0 km seat toledo olacak linkten de bakabilirsiniz 1.6 TDI DSG otomatik şanzımanlı ayrıca style donanımlı istediğiniz boyutlara da sahip bir araç fiyatı da bütçenize uygun ikinci elle uğraşmayın

http://www.seat.com.tr/fiyat-listesi/2013-fiyat-listesi.aspx

Aslinda bi ara baktimda ne bilim icim isinmadi hem toledo b segment galiba degilmi? Birde dgs sanjiman sorunlu deniliyor oda aklimi kurcaladi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt.ekrem

quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

senede 25.000 km geziyorsan dizele bak hocam benzinli civic otomatikler sağlam yakıyor, corolla daha mantıklı, ama onunda dizel otomatikleri pek memnun bırakmadı kullanıcısını, golf 6 dizel otomatiklere bakın birde

Hocam is icabi hergun ortalama 100 kk yapiyorum buda uzun yol genelde. Corollanin 1.6 benzinlisindeki otomatik vitesde mi kotu? Ona lpg taktirsam olurmuki?

ona lpg taktıracağına orijinal lpg li ve garantili civic al başın ağrımasın. civic dışındaki her LPG alternatifi problem oluşturacaktır (garantin biter, lpg supap problemi olur vs vs) . yok ben lpg istemiyorum dersen hiç benzinli otomatiklere bakma, dizel otomatik bak, aksi halde 25000 km gezen biri olarak çok üzülürsün.

• Kesinlikle civic
  • Ikiside benzer araclar , ikiside lpg de problemsiz. Corollanin dizelindeki vites biraz sikintiliydi, benzinlideki tam otomatik te sıkıntı yok keza honda da ayni sekilde . Her iki aracta lpg ile dizeli aratmayacak bicimde tuketir . Hangisini temiz bulursaniz hangisi hoşunuza giderse onu alin . Corollayi kullanici kitlesinden dolayi daha temizini bulma ihtimaliniz yuksek . Gerci bu degisken bir konu.

• Yılda 25000 km yol yapıyorsam benzinli atmosferik otomatik bir araba tamamen saçmalık olurdu benim için. Bunu yapmam için cebimdeki paranın beni rahatsız etmesi gerekiyor.

Civic gayet dar, alçak ve küçük bir bagaja sahip o tasarım için baya ödün verilmiş anlıcagın.

Benim görüşüm megane3 1.5 edc sport tourer privilege. Geniş konforlu gayet dolu arka kol dayamasından tut navigasyonuna cam tavan büyüklügünde sunroofuna kadar.
    Acele karar verme pişmanlık yaşama 1.5dci seni her yönden mutlu eder ve gayet şık bir tasarım. Çocugum olsaydı kesinlikle tek tercihim olurdu. Bebek arabasını pusetini ıvırını zıvırını hepsini bagajda bırakırdım ugraşmazdım ordan oraya taşımaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect_vti -- 27 Kasım 2013; 0:13:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Ikiside benzer araclar , ikiside lpg de problemsiz. Corollanin dizelindeki vites biraz sikintiliydi, benzinlideki tam otomatik te sıkıntı yok keza honda da ayni sekilde . Her iki aracta lpg ile dizeli aratmayacak bicimde tuketir . Hangisini temiz bulursaniz hangisi hoşunuza giderse onu alin . Corollayi kullanici kitlesinden dolayi daha temizini bulma ihtimaliniz yuksek . Gerci bu degisken bir konu.

Peki mazda 3 icin ne dersiniz. Sahibindene baktimda 1.6 benzinli otomatik az kmli olanlar 40 civarinda maddi olarak benim icin uygun ama arac hakkinda bilgim yok lpg uyumu otomatigin sorunlu mu bilmiyon. Sadece tutulmuyor felan deniyor mazda icin bilgim o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Yılda 25000 km yol yapıyorsam benzinli atmosferik otomatik bir araba tamamen saçmalık olurdu benim için. Bunu yapmam için cebimdeki paranın beni rahatsız etmesi gerekiyor.

Civic gayet dar, alçak ve küçük bir bagaja sahip o tasarım için baya ödün verilmiş anlıcagın.

Benim görüşüm megane3 1.5 edc sport tourer privilege. Geniş konforlu gayet dolu arka kol dayamasından tut navigasyonuna cam tavan büyüklügünde sunroofuna kadar.
    Acele karar verme pişmanlık yaşama 1.5dci seni her yönden mutlu eder ve gayet şık bir tasarım. Çocugum olsaydı kesinlikle tek tercihim olurdu. Bebek arabasını pusetini ıvırını zıvırını hepsini bagajda bırakırdım ugraşmazdım ordan oraya taşımaya.

Ilk arabam megane 2 idi. Dizeldi ve cok memnundum. Sonra astra sedan 1.3 dizel aldim okadar memnun kalmadim. Neyse yani megane sport tourur beni memnun eder ama 2. El fiyatlari biraz yuksek 50 binin uzerinde. Oda beni cok zorlar su an icin.

• kesinlikle otomatik civic. ama en güzeli test sürüşü yapıp öyle karar vermek.
  • quote:

quote:

Ikiside benzer araclar , ikiside lpg de problemsiz. Corollanin dizelindeki vites biraz sikintiliydi, benzinlideki tam otomatik te sıkıntı yok keza honda da ayni sekilde . Her iki aracta lpg ile dizeli aratmayacak bicimde tuketir . Hangisini temiz bulursaniz hangisi hoşunuza giderse onu alin . Corollayi kullanici kitlesinden dolayi daha temizini bulma ihtimaliniz yuksek . Gerci bu degisken bir konu.

Peki mazda 3 icin ne dersiniz. Sahibindene baktimda 1.6 benzinli otomatik az kmli olanlar 40 civarinda maddi olarak benim icin uygun ama arac hakkinda bilgim yok lpg uyumu otomatigin sorunlu mu bilmiyon. Sadece tutulmuyor felan deniyor mazda icin bilgim o.

mazda 3 yazmak için gelmiştim.
    bir arkadaşıma daha şu anda alma arefesindeyiz. tutulmuyor olabilir ama alıcısı kesinlikle var. 5 araç bakmaya gittik beğenip, bizden önce satıldı hepsi.

• Her ikisini de kullanan bir arkadaşım var.
    Kesinlikle Civic.
  • quote:

mrb lar temız 2.el az kılometrelı bır arac alacagım. esımınde kullanacak olması nedenıyle otomatık vıtes olcak kesınlıkle. ortalama 45-50 arası para cıkartabılrım. 2012 model cıvıc elegance otomatık ile 2012 model corolla elegant arasında kaldım. ayrıca yılda ortalama 25000 km yapıyorum oyuzden kesınllıkle lpg ıle kullanacagım aracı. hangısını onerırsınız lpg uyumu komforu yakıtı acısından bakacak olursak?

2012 model iki aracın civic olanı daha alınası.
    Nedenlerine gelince;

En basta corolla 4 ileri otm civic ise 5 ileri otm. Kademe sayısı fazla olan civic hem daha seri hemde daha düşük yakıt tüketimi gerçekleştirecektir.

Donanım olarak ise civic elegance cok onde.

Kasa güncelliğine bakacak olursak civicin yine daha avantajlı oldugunu görürüz.

Bu kiyasta kesinlikle civic daha onde. Ben tercih edecek olsaydım bu şartlarda civici tercih ederdim.

• quote:

quote:

mazda da iyi araba sıkıntılı değil , biraz yaygın değil o kadar . lpg de bir müddet sonra subap değişmesi gerekiyor diye biliyorum .

• Honda civic; @umutsirvan açıklaması yeterli...
  • otomatik ve lpg deyince aklıma direk civic geliyor. üstelik arkadaşımın corollasını kullandıktan sonra ben şahsen corolla almam hayatta. totoya sorunsuzdur algısı var millette ama honda daha da sorunsuzdur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.