Şimdi Ara

civic mi jetta mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla herkes tekrarlamıştır sanıyorum hepsini okuyamadım ama bende görüşlerimi yazayım.

VW kullanıyoruz (Polo) VW ler gayet kaliteli arabalar onlara laf yok. Fakat servis maliyetleri sahiden fazla ve insanı çok uğraştırıyorlar. 0 araba alırkende verdikleri tek hediye bir buket çiçek (cidden) Ayrıca o 102 hp motor sahidende eski teknoloji artık. Yani 8V motormu kaldıki??

Civic dersek bir kere otomobilin görünümü insanı cezbediyor. Hele o kokpit yokmu Tüketim ve servis açısından ise fazla bilgim yok fakat sanıyorum bende Civic seçerdim...
  • honda derim herzaman endamı yeter
  • civic daha mantikli olucak bi tercih. daha onemlisi senin icine sinen hangisiyse sen kullanicaksin cunki
  • adam arabayı almış imzasına bakın civic
  • dün gece ben de aynısını yazdım ama nedense yine silindi adam zaten aracını almış daha neyi tartışıyorsunuz????
  • adam arabayi almis neyi tertisiyorsunuz diyorsunuz. su anda araba alacalar cogu civic dream ve jetta prim 102 arasinda tercih yapamiyorlar. bu konun konusulmasi onlar icinde iyi olucaktir adam arabayi almis kestirip atmamaliyiz
  • bu konu hakkında birsürü konu var bol bol onlardan baksınlar iki otomobilde de bi deişiklik olmadığına göre yorumlar da deişmeyecektir..ii o zaman tartışmaya devam edin..
    quote:

Orjinalden alıntı: ibhaavci

adam arabayi almis neyi tertisiyorsunuz diyorsunuz. su anda araba alacalar cogu civic dream ve jetta prim 102 arasinda tercih yapamiyorlar. bu konun konusulmasi onlar icinde iyi olucaktir adam arabayi almis kestirip atmamaliyiz
  • herkes arastirdigi icin zaten bu kadar bol jetta civic konusu var ztn
  • civic hem daha ucuz jettaya göre hem üstün teknik özellikler bakımından
    jettayı bu kadar büyütmeyin gözünüzde onun kalitesinde daha ekonomik otomobiller var
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk

civic hem daha ucuz jettaya göre hem üstün teknik özellikler bakımından
    jettayı bu kadar büyütmeyin gözünüzde onun kalitesinde daha ekonomik otomobiller var

jetta nın prestijli bir görüntüsü var. Ama dediğin gibi o paraya başka güzel araçlar var. Mercedes alıcak parası olmayıp prestijli görünen bir araç isteyen jetta alsın siyahından tabi. Bi de camlara film çeksin. Al sana makam otosu.

Ek olarak jetta yı silüet olarak çok beğeniyorum. Tam bir sedan. Golf un sedanı diyolar ama bana sanki Golf jetta nın hatchback i gibi geliyor. Mesela ford focus un sedanı öyle durmuyor. Sonradan ek gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 30 Ağustos 2007; 22:02:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

jetta görünümü dolayısıyla kısa sürede kroların akınına uğrayacak bence. toyota daha özgün bir tasarım. jetta daha güzel görünüyor ama burası türkiye, imajdan kaybedecek jetta. jetta görünce diyom içimden bu adam mercedese parası yetmediği için bunla kendini avutmuş diye. Toyotacı görünce öyle düşünmüyom ama

bu niko denen tutarsız arkadaş galiba mersedese binmeyenlere kıro demek istiyor
  •  civic mi jetta mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

civic mi jetta mı

''bir streptozotocinus klasiği ''

o bir farklı o bir lastik fanatiği o bir şöhret
  • arkadaşım jettea bildiğin gibi golf ve passatın bir karması yani araç 2005 de TR ye geldi civic ise 2006 sonu yani 2007
    dolayısı ile jetta makyajlanır seneye civic o haliyle 2 sene daha piyasada ben civic derdim gerçi 2sinin de 2.eli malum kapış kapış
    ama jetta çok yakıyo....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.