Şimdi Ara

civic mi jetta mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba alacağımda iki seçenek arasında kaldım
    yardım ederseniz sevinirim

1-Jetta 1.6 102 hp Man.
    Primeline
    33.950,00

2- CIVIC Sedan 1.6 125 hp man.
    DREAM
    34.900

• vw nin 102 beygirlik motoru icin ovguler duydum, hatta odul almis filan diyorlar. Fakat cok fazla yakiyor, civic ile kiyaslanmaz yakit konusunda. Ayrica vw 2 yil garanti veriyor, honda 6 yil. Donanim ozelliklerini bilmedigim icin kiyaslayamayacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xargs

vw nin 102 beygirlik motoru icin ovguler duydum, hatta odul almis filan diyorlar. Fakat cok fazla yakiyor, civic ile kiyaslanmaz yakit konusunda. Ayrica vw 2 yil garanti veriyor, honda 6 yil. Donanim ozelliklerini bilmedigim icin kiyaslayamayacagim.
    bu konu daha öncede konuşuldu aratın bulun orda yazanlar yine aynı şeyi yazacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_HKN

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    VAYYYYYY BE JETTA PRMİLİNE 33900 E KADAR İNDİ HII BENDE JETTA İLE CİİVC ARASINDA KALMIŞTIM BENİM BAKTIGIMDA ARALIK AYINDA JETTA ...........35 KAĞITTI BURNUNDANDA KIL ALDIRMIYOPRDU ESK BAYİİSİ VALLA İKİ ARABADA BABA ARABALAR AMA YENİ CİVİC TEN YANA OLMANI DİLERİM EN AZINDAN YANINA HEDİYELER İSTEYEBİLİRSİN VW BIRAK İNDİRİM YAPMAYI HEDİEDE VERMEZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

VAYYYYYY BE JETTA PRMİLİNE 33900 E KADAR İNDİ HII BENDE JETTA İLE CİİVC ARASINDA KALMIŞTIM BENİM BAKTIGIMDA ARALIK AYINDA JETTA ...........35 KAĞITTI BURNUNDANDA KIL ALDIRMIYOPRDU ESK BAYİİSİ VALLA İKİ ARABADA BABA ARABALAR AMA YENİ CİVİC TEN YANA OLMANI DİLERİM EN AZINDAN YANINA HEDİYELER İSTEYEBİLİRSİN VW BIRAK İNDİRİM YAPMAYI HEDİEDE VERMEZ

Alıntıları Göster
    metalik boya farkını da eklerseniz dreamle aynı fiyata gelir. vw bayilerinin hediye vereceklerini veya kampanya harici indirim yapacaklarını sanmıyorum.
    Ayrıca performans konusunda jetta geride kalır. daha ağır ve hantal bir görüntüsü var. Yakıt tüketimi de biraz fazla civic'e göre. Aslında 102bg lik motor max torku düşük devirde veriyor ama bir test etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

metalik boya farkını da eklerseniz dreamle aynı fiyata gelir. vw bayilerinin hediye vereceklerini veya kampanya harici indirim yapacaklarını sanmıyorum.
    Ayrıca performans konusunda jetta geride kalır. daha ağır ve hantal bir görüntüsü var. Yakıt tüketimi de biraz fazla civic'e göre. Aslında 102bg lik motor max torku düşük devirde veriyor ama bir test etmek lazım.

Alıntıları Göster
    jettanın golfün sedanı olduunu varsayarsak ve bende 3.5 sene golf 5 midline fsi sürmüş biri olarak sana civic tavsiye ederim.civic sedanlar hakkında çok bi bilgim yok fakat hb donanım da çok ama çok üst bi araç.sedanında hb den az donanımlı olduğunu sanmam ztn.bu arada arkadaşın da dediği gibi az güç çok benzin yiyen bi motoru var jetta ve golflerin.bunun yerine çok güç az yakıt(civic) tercih edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: abstruseozgur

jettanın golfün sedanı olduunu varsayarsak ve bende 3.5 sene golf 5 midline fsi sürmüş biri olarak sana civic tavsiye ederim.civic sedanlar hakkında çok bi bilgim yok fakat hb donanım da çok ama çok üst bi araç.sedanında hb den az donanımlı olduğunu sanmam ztn.bu arada arkadaşın da dediği gibi az güç çok benzin yiyen bi motoru var jetta ve golflerin.bunun yerine çok güç az yakıt(civic) tercih edebilirsin.

Alıntıları Göster
    BEN CİVİC KULLAMIŞ BİRİ OLARAK SANA CİVİC AL DERİM GERÇİ OTM VİTES KULLANDIM AMA GERÇEKTEN TABİRİ CAİZSE TEREYAĞ GİBİ ARABA.125BG MOTORU TATMİNKAR VE YAKIT OLARAK JETTADAN DAHA AZ YAKIYO 125BG OLMASINA RAĞMEN..EKSİK YÖNÜ SACI BANA BİRAZ İNCE GELDİ CİVİC İN VE ARABANIN ÖN VE ARKA GÖRÜŞ AÇILARINA BİRAZ ALIŞMAK GEREKİYO.VE SON OLARAK İSTANBULDA YAŞIYOSAN BENCE OTM VİTES AL HONDANIN BU KONUDA NE KADAR BAŞARILI OLDUĞU ORTADA.TABİ OTM VİTES 2 MİLYAR DAHA PAHALI... SEÇİM SENİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    clio mu i20 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elite scout

BEN CİVİC KULLAMIŞ BİRİ OLARAK SANA CİVİC AL DERİM GERÇİ OTM VİTES KULLANDIM AMA GERÇEKTEN TABİRİ CAİZSE TEREYAĞ GİBİ ARABA.125BG MOTORU TATMİNKAR VE YAKIT OLARAK JETTADAN DAHA AZ YAKIYO 125BG OLMASINA RAĞMEN..EKSİK YÖNÜ SACI BANA BİRAZ İNCE GELDİ CİVİC İN VE ARABANIN ÖN VE ARKA GÖRÜŞ AÇILARINA BİRAZ ALIŞMAK GEREKİYO.VE SON OLARAK İSTANBULDA YAŞIYOSAN BENCE OTM VİTES AL HONDANIN BU KONUDA NE KADAR BAŞARILI OLDUĞU ORTADA.TABİ OTM VİTES 2 MİLYAR DAHA PAHALI... SEÇİM SENİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 102deyip geçmeyin jettayı kullanırken 102lik değil sanki 115lik kullanıyor gibi oluyor insan
    benim tercihim jetta olurdu
    ama şöle diyim jettanımda artıları var civic inde
    jetta +ları
    led arka ve yan sinyal lambaları
    daha büyük bagaj hacmi
    10hapörlörlü ses sistemi
    aklımdan gelenler şu anda bunlar

civic in +ları
    düz arka zemin
    otomatik klima
    124hp güç diyim artık
    aklımdan gelenler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LİTEON

Arkadaşlar 102deyip geçmeyin jettayı kullanırken 102lik değil sanki 115lik kullanıyor gibi oluyor insan
    jetta +ları
    daha büyük bagaj hacmi
    10hapörlörlü ses sistemi

civic in +ları
    düz arka zemin
    otomatik klima
    124hp güç diyim artık
    aklımdan gelenler bunlar

Alıntıları Göster
    Kesinlikle civic, jetta hala 8 valve motor kullanıyor, 1990 ları teknolojisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersincem

Kesinlikle civic, jetta hala 8 valve motor kullanıyor, 1990 ları teknolojisi.

Alıntıları Göster
    şekil+performans+az yakıt tüketimi+sorunsuz uzun ömurlu bi motor+yol tutuş performansı= honda civic
    sac kalitesi+0= jetta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mromer911

şekil+performans+az yakıt tüketimi+sorunsuz uzun ömurlu bi motor+yol tutuş performansı= honda civic
    sac kalitesi+0= jetta

Alıntıları Göster
    Kardeş sen almayı düşünüyorsan jetta yada civic arasında kaldıysan git 2sinide test et

honda civic ayışığında var (test aracı)
    volkswagen jetta rekor oto da var(test aracı)
    test etdiğinde zaten kara vereceğine ben eminim

• quote:

Kardeş sen almayı düşünüyorsan jetta yada civic arasında kaldıysan git 2sinide test et

honda civic ayışığında var (test aracı)
    volkswagen jetta rekor oto da var(test aracı)
    test etdiğinde zaten kara vereceğine ben eminim

Alıntıları Göster
    hacı kardeşim ben senin yerinde olsam böyle bir ikilem de dahi kalmam direkt olarak atlarım vw bayisine alırım jettamı paşalr gibi binerim ama ben olsam dizel alırdım.ama şöyle birşey daha var işin içine jettayı katmassan civicten başka birşey düşünme derdim.yani ben olsam bu ikisinden jetta alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: premio_semih

hacı kardeşim ben senin yerinde olsam böyle bir ikilem de dahi kalmam direkt olarak atlarım vw bayisine alırım jettamı paşalr gibi binerim ama ben olsam dizel alırdım.ama şöyle birşey daha var işin içine jettayı katmassan civicten başka birşey düşünme derdim.yani ben olsam bu ikisinden jetta alırdım

Alıntıları Göster
    benden bir puan jetta ya gider. daha önce kaza yapmış ve sacı yırtılmış honda jazz görmüştüm, milletin serzenişlerinden civic'in sacının da aynı olduğunu anlıyorum. bol aksesuar önemliyse civic. yakıt durumu ikisinde de su gibi görünüyor o yüzden kritet değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: phaon

benden bir puan jetta ya gider. daha önce kaza yapmış ve sacı yırtılmış honda jazz görmüştüm, milletin serzenişlerinden civic'in sacının da aynı olduğunu anlıyorum. bol aksesuar önemliyse civic. yakıt durumu ikisinde de su gibi görünüyor o yüzden kritet değil.

Alıntıları Göster
    Sanıyorum, arabanın sağlamlığı sacının kalınlığı ile değil, sacın altında ki çelik kafes ile ilgili birşey.
    Jetta nın motoru daha önceki arkadaşların dediği gibi eski teknoloji bir motor(benzinlisi), dizele sözüm yok
    Tüm vw servisleri burnundan kıl aldırmaz
    garanti süresi kısadır ve bakımı çok daha pahalıdır.
    özellikle iç dizaynı, civic in yanında yavan kalmaktadır
    jetta daha fazla yakar
    ikisinin de ikinci eli iyidir. (nedense)?

• quote:

Orijinalden alıntı: oluşumbilgi

Sanıyorum, arabanın sağlamlığı sacının kalınlığı ile değil, sacın altında ki çelik kafes ile ilgili birşey.
    Jetta nın motoru daha önceki arkadaşların dediği gibi eski teknoloji bir motor(benzinlisi), dizele sözüm yok
    Tüm vw servisleri burnundan kıl aldırmaz
    garanti süresi kısadır ve bakımı çok daha pahalıdır.
    özellikle iç dizaynı, civic in yanında yavan kalmaktadır
    jetta daha fazla yakar
    ikisinin de ikinci eli iyidir. (nedense)?

Alıntıları Göster
    baz donanımlarda civic daha iyi.ww her şeye tüm modellerinde olduğu gibi extra para istiyor ,ilk aklıma gelen metalik boya farkı.saç inceliği darbeyi emmek için yapılmış.ben de civic,corolla,jetta arasında kalmıştım.zor tercih.en iyisi sen hepsini test et.test sırasında ön yan koltukta da oturursan iyi olur.kararını daha rahat verebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dentyılmaz

baz donanımlarda civic daha iyi.ww her şeye tüm modellerinde olduğu gibi extra para istiyor ,ilk aklıma gelen metalik boya farkı.saç inceliği darbeyi emmek için yapılmış.ben de civic,corolla,jetta arasında kalmıştım.zor tercih.en iyisi sen hepsini test et.test sırasında ön yan koltukta da oturursan iyi olur.kararını daha rahat verebilirsin.

Alıntıları Göster
    Yani bencede dediğim gibi test et kardeşim sen bizim dememize bakma herkes kendi aracını kendisi belirler bana göre hoş olan sana göre kötü olur onun için sen en iyisi test et

• quote:

Yani bencede dediğim gibi test et kardeşim sen bizim dememize bakma herkes kendi aracını kendisi belirler bana göre hoş olan sana göre kötü olur onun için sen en iyisi test et

Alıntıları Göster
    Civic nispeten daha iyi gibi... Jetta daha masraflı gözüküyor... Zevkinize göre karar verin bence ikisi de memnun eder sizi; ama Civic daha fazla memnun eder sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: mvasik

Civic nispeten daha iyi gibi... Jetta daha masraflı gözüküyor... Zevkinize göre karar verin bence ikisi de memnun eder sizi; ama Civic daha fazla memnun eder sanki

Alıntıları Göster
    Jetta passat gibi araç yani ağır basıyor civic ise biraz sportif kaçıyor
  • quote:

Jetta passat gibi araç yani ağır basıyor civic ise biraz sportif kaçıyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mromer911

sac kalitesi+0= jetta

gerçekten çok doğru.

8v'lik teknolojileri artık Vw grubundan başka kim kullıyor.

param çok, ne yapacağımı bilmiyorum, para harcamak için yanıp tutuşuyorum, keşke piyasada ne kadar gereksiz pahallı şey varsa alayım diyorsan düşünme git jetta al

yok benim param kıymetli, ben iyi bi araba alıp uzuuuun uzun sürcem diyorsan git hemen bi CİVİC al ben de aldım biliyorum

• quote:

jetta +ları
    daha büyük bagaj hacmi
    10hapörlörlü ses sistemi

civic in +ları
    düz arka zemin
    otomatik klima
    124hp güç diyim artık
    aklımdan gelenler bunlar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

jetta +ları
    daha büyük bagaj hacmi
    10hapörlörlü ses sistemi

civic in +ları
    düz arka zemin
    otomatik klima
    124hp güç diyim artık
    aklımdan gelenler bunlar

Hocam, her ikisini de test etmiş biri olarak, jetta'nın 102'lik motorunun o kasayı çekmekte zorlandığını söyleyebilirim. Hele 125 HP'lik civicten sonra jetta hiç çekilmiyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.