Bildirim
civic mi jetta mı
FSP Hydro GT PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W (HGT 850) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLDMYJ22
10 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
vw nin 102 beygirlik motoru icin ovguler duydum, hatta odul almis filan diyorlar. Fakat cok fazla yakiyor, civic ile kiyaslanmaz yakit konusunda. Ayrica vw 2 yil garanti veriyor, honda 6 yil. Donanim ozelliklerini bilmedigim icin kiyaslayamayacagim. -
bu konu daha öncede konuşuldu aratın bulun orda yazanlar yine aynı şeyi yazacaktırquote:
Orijinalden alıntı: xargs
vw nin 102 beygirlik motoru icin ovguler duydum, hatta odul almis filan diyorlar. Fakat cok fazla yakiyor, civic ile kiyaslanmaz yakit konusunda. Ayrica vw 2 yil garanti veriyor, honda 6 yil. Donanim ozelliklerini bilmedigim icin kiyaslayamayacagim. -
VAYYYYYY BE JETTA PRMİLİNE 33900 E KADAR İNDİ HII BENDE JETTA İLE CİİVC ARASINDA KALMIŞTIM BENİM BAKTIGIMDA ARALIK AYINDA JETTA ...........35 KAĞITTI BURNUNDANDA KIL ALDIRMIYOPRDU ESK BAYİİSİ VALLA İKİ ARABADA BABA ARABALAR AMA YENİ CİVİC TEN YANA OLMANI DİLERİM EN AZINDAN YANINA HEDİYELER İSTEYEBİLİRSİN VW BIRAK İNDİRİM YAPMAYI HEDİEDE VERMEZquote:
Orijinalden alıntı: wolf_HKN
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
metalik boya farkını da eklerseniz dreamle aynı fiyata gelir. vw bayilerinin hediye vereceklerini veya kampanya harici indirim yapacaklarını sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Riazor Blues
VAYYYYYY BE JETTA PRMİLİNE 33900 E KADAR İNDİ HII BENDE JETTA İLE CİİVC ARASINDA KALMIŞTIM BENİM BAKTIGIMDA ARALIK AYINDA JETTA ...........35 KAĞITTI BURNUNDANDA KIL ALDIRMIYOPRDU ESK BAYİİSİ VALLA İKİ ARABADA BABA ARABALAR AMA YENİ CİVİC TEN YANA OLMANI DİLERİM EN AZINDAN YANINA HEDİYELER İSTEYEBİLİRSİN VW BIRAK İNDİRİM YAPMAYI HEDİEDE VERMEZ
Alıntıları Göster
Ayrıca performans konusunda jetta geride kalır. daha ağır ve hantal bir görüntüsü var. Yakıt tüketimi de biraz fazla civic'e göre. Aslında 102bg lik motor max torku düşük devirde veriyor ama bir test etmek lazım.
-
jettanın golfün sedanı olduunu varsayarsak ve bende 3.5 sene golf 5 midline fsi sürmüş biri olarak sana civic tavsiye ederim.civic sedanlar hakkında çok bi bilgim yok fakat hb donanım da çok ama çok üst bi araç.sedanında hb den az donanımlı olduğunu sanmam ztn.bu arada arkadaşın da dediği gibi az güç çok benzin yiyen bi motoru var jetta ve golflerin.bunun yerine çok güç az yakıt(civic) tercih edebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: cervinff
metalik boya farkını da eklerseniz dreamle aynı fiyata gelir. vw bayilerinin hediye vereceklerini veya kampanya harici indirim yapacaklarını sanmıyorum.
Ayrıca performans konusunda jetta geride kalır. daha ağır ve hantal bir görüntüsü var. Yakıt tüketimi de biraz fazla civic'e göre. Aslında 102bg lik motor max torku düşük devirde veriyor ama bir test etmek lazım.
Alıntıları Göster
-
BEN CİVİC KULLAMIŞ BİRİ OLARAK SANA CİVİC AL DERİM GERÇİ OTM VİTES KULLANDIM AMA GERÇEKTEN TABİRİ CAİZSE TEREYAĞ GİBİ ARABA.125BG MOTORU TATMİNKAR VE YAKIT OLARAK JETTADAN DAHA AZ YAKIYO 125BG OLMASINA RAĞMEN..EKSİK YÖNÜ SACI BANA BİRAZ İNCE GELDİ CİVİC İN VE ARABANIN ÖN VE ARKA GÖRÜŞ AÇILARINA BİRAZ ALIŞMAK GEREKİYO.VE SON OLARAK İSTANBULDA YAŞIYOSAN BENCE OTM VİTES AL HONDANIN BU KONUDA NE KADAR BAŞARILI OLDUĞU ORTADA.TABİ OTM VİTES 2 MİLYAR DAHA PAHALI... SEÇİM SENİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.quote:
Orijinalden alıntı: abstruseozgur
jettanın golfün sedanı olduunu varsayarsak ve bende 3.5 sene golf 5 midline fsi sürmüş biri olarak sana civic tavsiye ederim.civic sedanlar hakkında çok bi bilgim yok fakat hb donanım da çok ama çok üst bi araç.sedanında hb den az donanımlı olduğunu sanmam ztn.bu arada arkadaşın da dediği gibi az güç çok benzin yiyen bi motoru var jetta ve golflerin.bunun yerine çok güç az yakıt(civic) tercih edebilirsin.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar 102deyip geçmeyin jettayı kullanırken 102lik değil sanki 115lik kullanıyor gibi oluyor insanquote:
Orijinalden alıntı: elite scout
BEN CİVİC KULLAMIŞ BİRİ OLARAK SANA CİVİC AL DERİM GERÇİ OTM VİTES KULLANDIM AMA GERÇEKTEN TABİRİ CAİZSE TEREYAĞ GİBİ ARABA.125BG MOTORU TATMİNKAR VE YAKIT OLARAK JETTADAN DAHA AZ YAKIYO 125BG OLMASINA RAĞMEN..EKSİK YÖNÜ SACI BANA BİRAZ İNCE GELDİ CİVİC İN VE ARABANIN ÖN VE ARKA GÖRÜŞ AÇILARINA BİRAZ ALIŞMAK GEREKİYO.VE SON OLARAK İSTANBULDA YAŞIYOSAN BENCE OTM VİTES AL HONDANIN BU KONUDA NE KADAR BAŞARILI OLDUĞU ORTADA.TABİ OTM VİTES 2 MİLYAR DAHA PAHALI... SEÇİM SENİN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
Alıntıları Göster
benim tercihim jetta olurdu
ama şöle diyim jettanımda artıları var civic inde
jetta +ları
led arka ve yan sinyal lambaları
daha büyük bagaj hacmi
10hapörlörlü ses sistemi
aklımdan gelenler şu anda bunlar
civic in +ları
düz arka zemin
otomatik klima
124hp güç diyim artık
aklımdan gelenler bunlar
-
Kesinlikle civic, jetta hala 8 valve motor kullanıyor, 1990 ları teknolojisi.quote:
Orijinalden alıntı: LİTEON
Arkadaşlar 102deyip geçmeyin jettayı kullanırken 102lik değil sanki 115lik kullanıyor gibi oluyor insan
jetta +ları
daha büyük bagaj hacmi
10hapörlörlü ses sistemi
civic in +ları
düz arka zemin
otomatik klima
124hp güç diyim artık
aklımdan gelenler bunlar
Alıntıları Göster
-
şekil+performans+az yakıt tüketimi+sorunsuz uzun ömurlu bi motor+yol tutuş performansı= honda civicquote:
Orijinalden alıntı: ersincem
Kesinlikle civic, jetta hala 8 valve motor kullanıyor, 1990 ları teknolojisi.
Alıntıları Göster
sac kalitesi+0= jetta -
Kardeş sen almayı düşünüyorsan jetta yada civic arasında kaldıysan git 2sinide test etquote:
Orijinalden alıntı: mromer911
şekil+performans+az yakıt tüketimi+sorunsuz uzun ömurlu bi motor+yol tutuş performansı= honda civic
sac kalitesi+0= jetta
Alıntıları Göster
honda civic ayışığında var (test aracı)
volkswagen jetta rekor oto da var(test aracı)
test etdiğinde zaten kara vereceğine ben eminim
-
hacı kardeşim ben senin yerinde olsam böyle bir ikilem de dahi kalmam direkt olarak atlarım vw bayisine alırım jettamı paşalr gibi binerim ama ben olsam dizel alırdım.ama şöyle birşey daha var işin içine jettayı katmassan civicten başka birşey düşünme derdim.yani ben olsam bu ikisinden jetta alırdımquote:
Kardeş sen almayı düşünüyorsan jetta yada civic arasında kaldıysan git 2sinide test et
honda civic ayışığında var (test aracı)
volkswagen jetta rekor oto da var(test aracı)
test etdiğinde zaten kara vereceğine ben eminim
Alıntıları Göster
-
benden bir puan jetta ya gider. daha önce kaza yapmış ve sacı yırtılmış honda jazz görmüştüm, milletin serzenişlerinden civic'in sacının da aynı olduğunu anlıyorum. bol aksesuar önemliyse civic. yakıt durumu ikisinde de su gibi görünüyor o yüzden kritet değil.quote:
Orijinalden alıntı: premio_semih
hacı kardeşim ben senin yerinde olsam böyle bir ikilem de dahi kalmam direkt olarak atlarım vw bayisine alırım jettamı paşalr gibi binerim ama ben olsam dizel alırdım.ama şöyle birşey daha var işin içine jettayı katmassan civicten başka birşey düşünme derdim.yani ben olsam bu ikisinden jetta alırdım
Alıntıları Göster
-
Sanıyorum, arabanın sağlamlığı sacının kalınlığı ile değil, sacın altında ki çelik kafes ile ilgili birşey.quote:
Orijinalden alıntı: phaon
benden bir puan jetta ya gider. daha önce kaza yapmış ve sacı yırtılmış honda jazz görmüştüm, milletin serzenişlerinden civic'in sacının da aynı olduğunu anlıyorum. bol aksesuar önemliyse civic. yakıt durumu ikisinde de su gibi görünüyor o yüzden kritet değil.
Alıntıları Göster
Jetta nın motoru daha önceki arkadaşların dediği gibi eski teknoloji bir motor(benzinlisi), dizele sözüm yok
Tüm vw servisleri burnundan kıl aldırmaz
garanti süresi kısadır ve bakımı çok daha pahalıdır.
özellikle iç dizaynı, civic in yanında yavan kalmaktadır
jetta daha fazla yakar
ikisinin de ikinci eli iyidir. (nedense)?
-
baz donanımlarda civic daha iyi.ww her şeye tüm modellerinde olduğu gibi extra para istiyor ,ilk aklıma gelen metalik boya farkı.saç inceliği darbeyi emmek için yapılmış.ben de civic,corolla,jetta arasında kalmıştım.zor tercih.en iyisi sen hepsini test et.test sırasında ön yan koltukta da oturursan iyi olur.kararını daha rahat verebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: oluşumbilgi
Sanıyorum, arabanın sağlamlığı sacının kalınlığı ile değil, sacın altında ki çelik kafes ile ilgili birşey.
Jetta nın motoru daha önceki arkadaşların dediği gibi eski teknoloji bir motor(benzinlisi), dizele sözüm yok
Tüm vw servisleri burnundan kıl aldırmaz
garanti süresi kısadır ve bakımı çok daha pahalıdır.
özellikle iç dizaynı, civic in yanında yavan kalmaktadır
jetta daha fazla yakar
ikisinin de ikinci eli iyidir. (nedense)?
Alıntıları Göster
-
Yani bencede dediğim gibi test et kardeşim sen bizim dememize bakma herkes kendi aracını kendisi belirler bana göre hoş olan sana göre kötü olur onun için sen en iyisi test etquote:
Orijinalden alıntı: dentyılmaz
baz donanımlarda civic daha iyi.ww her şeye tüm modellerinde olduğu gibi extra para istiyor ,ilk aklıma gelen metalik boya farkı.saç inceliği darbeyi emmek için yapılmış.ben de civic,corolla,jetta arasında kalmıştım.zor tercih.en iyisi sen hepsini test et.test sırasında ön yan koltukta da oturursan iyi olur.kararını daha rahat verebilirsin.
Alıntıları Göster
-
Civic nispeten daha iyi gibi... Jetta daha masraflı gözüküyor... Zevkinize göre karar verin bence ikisi de memnun eder sizi; ama Civic daha fazla memnun eder sankiquote:
Yani bencede dediğim gibi test et kardeşim sen bizim dememize bakma herkes kendi aracını kendisi belirler bana göre hoş olan sana göre kötü olur onun için sen en iyisi test et
Alıntıları Göster
-
Jetta passat gibi araç yani ağır basıyor civic ise biraz sportif kaçıyorquote:
Orijinalden alıntı: mvasik
Civic nispeten daha iyi gibi... Jetta daha masraflı gözüküyor... Zevkinize göre karar verin bence ikisi de memnun eder sizi; ama Civic daha fazla memnun eder sanki
Alıntıları Göster -
quote:
Jetta passat gibi araç yani ağır basıyor civic ise biraz sportif kaçıyor
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mromer911
şekil+performans+az yakıt tüketimi+sorunsuz uzun ömurlu bi motor+yol tutuş performansı= honda civic
sac kalitesi+0= jetta
gerçekten çok doğru.
8v'lik teknolojileri artık Vw grubundan başka kim kullıyor.
param çok, ne yapacağımı bilmiyorum, para harcamak için yanıp tutuşuyorum, keşke piyasada ne kadar gereksiz pahallı şey varsa alayım diyorsan düşünme git jetta al
yok benim param kıymetli, ben iyi bi araba alıp uzuuuun uzun sürcem diyorsan git hemen bi CİVİC al ben de aldım biliyorum
-
quote:
Arkadaşlar 102deyip geçmeyin jettayı kullanırken 102lik değil sanki 115lik kullanıyor gibi oluyor insan
jetta +ları
daha büyük bagaj hacmi
10hapörlörlü ses sistemi
civic in +ları
düz arka zemin
otomatik klima
124hp güç diyim artık
aklımdan gelenler bunlar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
jetta +ları
daha büyük bagaj hacmi
10hapörlörlü ses sistemi
civic in +ları
düz arka zemin
otomatik klima
124hp güç diyim artık
aklımdan gelenler bunlar
Hocam, her ikisini de test etmiş biri olarak, jetta'nın 102'lik motorunun o kasayı çekmekte zorlandığını söyleyebilirim. Hele 125 HP'lik civicten sonra jetta hiç çekilmiyor.
Benzer içerikler
- fiyat performans suv
- kia ceed 1.6 crdi otomatik
- fiat egea 1.3 multijet easy yorum
- golf paket sıralaması
- clio sport tourer joy 1.5 dci 75 bg yorum
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X