Şimdi Ara

civic mi jetta mı ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

Jettanın donanımı pahalıdır.Vsalı civic 42 civarı olması lazım.Yani 1.6 otm full.Ama jettada bu fiyat çok yukarılara tırmanır.Konfor yönünden katılıyorum.Jetta klasik alman otomobilidir.Konforu yüksektir.

honda daha az sorun cikarir motoru daha performanslidir ve motorru daha uzun omurludur.. demişsin buna katılırım.

Malik walla senden hızlı değil bu type R yine gümlemişsin

Ceyhun ayrıca demek istediğim şu.Yaşın alakası yok.Benim yaşım 17 ama kimse bana çocuk musun sen demedi.Üslüpla alakalı olabilir ama funkmaster'da ben bi cıvıma görmedim hani

konuyu sidik yarisina getirdiği için sordum...
    seninkini zaten biliyorum..

jetta tsi comfortline 45.000 liste fiyati bence civici harcar bu araç bir cok konuda bu fiyatla...
    ama soru sağlamliksa civicten sağlam ve güvenlidir jetta

bu konuyu niye bukadar uzattilar ben onu anlamadim...

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Jettanın donanımı pahalıdır.Vsalı civic 42 civarı olması lazım.Yani 1.6 otm full.Ama jettada bu fiyat çok yukarılara tırmanır.Konfor yönünden katılıyorum.Jetta klasik alman otomobilidir.Konforu yüksektir.

honda daha az sorun cikarir motoru daha performanslidir ve motorru daha uzun omurludur.. demişsin buna katılırım.

Malik walla senden hızlı değil bu type R yine gümlemişsin

Ceyhun ayrıca demek istediğim şu.Yaşın alakası yok.Benim yaşım 17 ama kimse bana çocuk musun sen demedi.Üslüpla alakalı olabilir ama funkmaster'da ben bi cıvıma görmedim hani

konuyu sidik yarisina getirdiği için sordum...
    seninkini zaten biliyorum..

jetta tsi comfortline 45.000 liste fiyati bence civici harcar bu araç bir cok konuda bu fiyatla...
    ama soru sağlamliksa civicten sağlam ve güvenlidir jetta

bu konuyu niye bukadar uzattilar ben onu anlamadim...

Onun üstüne otm şanzıman da koy nese uzatmanın gereği yok

• quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

quote:

quote:

aynı şeyleri neredeyse kopyalayıp yapıştırıyorum hala kıvırmaktan bahsediyorsun.
    kavramanda sorun çıkmasın diye o kadar dümdüz gidiyorum ki insanlar beni anaokulu öğretmeni sanacaklar. her söylediğim aynı çıkıyor ve sen de kıvırmaya takmışsın. düzmeceleri iyi analiz edebiliyorsan neden benim söylediklerimi anlamamakta diretiyorsun?

TERCİH EDİLMEZLİKLE EN GÜVENİLMEYEN ARAÇ MI OLUYOR YANİ MERCEDES?

fiyatından ötürü insanların tercihleri o yönde olmadığı için insanlar o kadar para verip de güvenemiyor

NEE?YUHH ARTIK....PARASI YÜKSEK DİYE MERCEDES'E BMW'YE VE PORSCHE'YE GÜVENİLMİYOR DİYORSUN YANİ..YANİ BİR MÜŞTERİ 4000 DOLAR PAHALI DİYE MERCEDESE GÜVENEMEYİP LEXUS ALIYOR?O ZAMAN 41.000 DOLAR DEĞERİNDEKİ YILLARIN KLASİĞİ CÂNIM CORVETTE DE .OK YOLUNA GİDİYOR BU DURUMDA..BU YORUMA SEN İNANIYORMUSUN?..ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP VERMENİ İSTİYORUM..YOKSA SAÇMA BİR YORUM OLDUĞUNU KABUL EDECEK MİSİN?
    DİĞER ARKADAŞLARDAN DA FUNK'IN BU YORUMUNU DEĞERLENDİRMESİNİ İSTİYORUM...

4000 dolardan çok farklı arkadaşım, mercedesle lexus'un arasında kafadan %30 luk fark var aynı segmentlerde, fiyat fazla geldiği için de o kadar fiyat farkına değip değmemesi söz konusu, insanların güvencesi bu yönde çalışıyor.

BU BİR TERCİH EDİLEBİLİRLİK MEVZUSUDUR..HALA İPE SAPA GELMEYEN CEVAPLAR VERİYORSUN..56 BİN KÜSÜR LEXUS,60.KÜSÜR MERCEDES E CLASS..%30 ETMİYOR Kİ BU?
    AYRICA FİYATTA FARK VAR DİYE S CLASS,CLS E CLASS VEYA BMW VEYA PORSCHE EN GÜVENİLMEYEN ARAÇ OLABİLİR Mİ BUNU CEVAPLAR MISIN?VEYA SENİN GÖZÜNDEN BAKARSAK CORVETTE NEDEN EN GÜVENİLMEZ OLUYOR?ÜSTELİK CORVETTE DE LEXUSTAN %27 YANİ YAKLAŞIK %30 DAHA UCUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 15:11:20 >

• Neden mi uzadı?
    İşin içine yaş, baş girdiği için, ayrıca 2 kişinin tartışmasına 3. kişinin girmesi sebebiyle olabilir bence.
  • quote:

Neden mi uzadı?
    İşin içine yaş, baş girdiği için, ayrıca 2 kişinin tartışmasına 3. kişinin girmesi sebebiyle olabilir bence.

forum burasi 2 kisinin tartisma yeri değil

yasini sordum evet istemiosan cevap vermezsin hayret birsey.....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynı şeyleri neredeyse kopyalayıp yapıştırıyorum hala kıvırmaktan bahsediyorsun.
    kavramanda sorun çıkmasın diye o kadar dümdüz gidiyorum ki insanlar beni anaokulu öğretmeni sanacaklar. her söylediğim aynı çıkıyor ve sen de kıvırmaya takmışsın. düzmeceleri iyi analiz edebiliyorsan neden benim söylediklerimi anlamamakta diretiyorsun?

fiyatından ötürü insanların tercihleri o yönde olmadığı için insanlar o kadar para verip de güvenemiyor

NEE?YUHH ARTIK....PARASI YÜKSEK DİYE MERCEDES'E BMW'YE VE PORSCHE'YE GÜVENİLMİYOR DİYORSUN YANİ..YANİ BİR MÜŞTERİ 4000 DOLAR PAHALI DİYE MERCEDESE GÜVENEMEYİP LEXUS ALIYOR?O ZAMAN 41.000 DOLAR DEĞERİNDEKİ YILLARIN KLASİĞİ CÂNIM CORVETTE DE .OK YOLUNA GİDİYOR BU DURUMDA..BU YORUMA SEN İNANIYORMUSUN?..ALLAH RIZASI İÇİN CEVAP VERMENİ İSTİYORUM..YOKSA SAÇMA BİR YORUM OLDUĞUNU KABUL EDECEK MİSİN?

4000 dolardan çok farklı arkadaşım, mercedesle lexus'un arasında kafadan %30 luk fark var aynı segmentlerde, fiyat fazla geldiği için de o kadar fiyat farkına değip değmemesi söz konusu, insanların güvencesi bu yönde çalışıyor.

BU BİR TERCİH EDİLEBİLİRLİK MEVZUSUDUR..HALA İPE SAPA GELMEYEN CEVAPLAR VERİYORSUN..56 BİN KÜSÜR LEXUS,60.KÜSÜR MERCEDES E CLASS..%30 ETMİYOR Kİ BU?
    AYRICA FİYATTA FARK VAR DİYE S CLASS,CLS E CLASS VEYA BMW VEYA PORSCHE EN GÜVENİLMEYEN ARAÇ OLABİLİR Mİ BUNU CEVAPLAR MISIN?

pahalı araç, piyasada az var, değip değmeyeceğini nereden bileceksin? neye güveneceksin?
    ayrıca lexus'un donanımı mercedes'e ekle bakalım fark %30 oluyor mu olmuyor mu, bir bildiğimiz var da konuşuyoruz.
    senin derdin araba değil ki, kendini kurtarmak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AYRICA FİYATTA FARK VAR DİYE S CLASS,CLS E CLASS VEYA BMW VEYA PORSCHE EN GÜVENİLMEYEN ARAÇ OLABİLİR Mİ BUNU CEVAPLAR MISIN?

pahalı araç, piyasada az var, değip değmeyeceğini nereden bileceksin? neye güveneceksin?
    ayrıca lexus'un donanımı mercedes'e ekle bakalım fark %30 oluyor mu olmuyor mu, bir bildiğimiz var da konuşuyoruz.
    senin derdin araba değil ki, kendini kurtarmak

VEYA SENİN GÖZÜNDEN BAKARSAK CORVETTE NEDEN EN GÜVENİLMEZ OLUYOR?ÜSTELİK CORVETTE DE LEXUSTAN %27 YANİ YAKLAŞIK %30 DAHA UCUZ? BU KISMI DA CEVAPLAR MISIN?HALA O SİTENİN DÜZMECE OLDUĞUNU KABUL ETMİYORSUN..HERKES ANLADI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 15:13:42 >

• Amerikada satmaz daha ne uzatmanın mantığı var ki.Kalıplaşmış düşünceleri vardır.Ya elin amerikalısı için ne kavgası bu ya.Boşaltın topiği
  • Kardeşim düzmece olduğu ile ilgili somut bir şey göster de inanayım. Sonuçta oradaki halkın taleplerini bilemezsin, zaten bilmek için ABD'de bunun işini yapan insanlar var.
  • AYRICA KAÇAK DÖVÜŞÜYORSUN..DONANIMLARI GEÇ..Kİ MERCEDES GİBİ BİR FİRMAYA RAKİP OLABİLMEK İÇİN KURULMUŞ BİR FİRMA..FİYAT YÜKSEK DİYE(4000 DOLAR İÇİN) MİLLET MERCEDES ALMIYOR,Kİ BENCE ALIR,MERCEDES TERCİH EDİLMİYOR DİYE KİMSE ALMIYOR VE BU YÜZDEN BU ARABA EN GÜVENİLMEZ SEÇİLİYORSA SENCE GERÇEK Bİ İSTATİSTİKİ VERİ OLABİLİR Mİ?

EDİT:KABUL EDİYORUM CÜMLE BAYAĞI DÜŞÜK VE ANLAMSIZ OLMUŞ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 15:28:50 >
  • quote:

Amerikada satmaz daha ne uzatmanın mantığı var ki.Kalıplaşmış düşünceleri vardır.Ya elin amerikalısı için ne kavgası bu ya.Boşaltın topiği

BOŞALTMICAZ KARDEŞİM!!!
  • quote:

quote:

Neden mi uzadı?

forum burasi 2 kisinin tartisma yeri değil

yasini sordum evet istemiosan cevap vermezsin hayret birsey.....

FUNK CIM GÜZEL ARKADAŞIM BURASI FORUM..HERKES KATILABİLİR..ADI ÜSTÜNDE FORUM!!
  • O zaman cevaplarını foruma yaz, bana değil.
    Madem 356 yaşında bir Elf'sin, yüceliğini göster bize
  • gerek yok yazmicam civic te jetta da senin olsun funk

cx2 salla lexusu mexusu da

c4 almayi düsünüom ciddi ciddi kovulcam ya tazminat falan
  • quote:

O zaman cevaplarını foruma yaz, bana değil.
    Madem 356 yaşında bir Elf'sin, yüceliğini göster bize

BAK SABAHTAN BERİ LÜZUMSUZ YERE ATIŞTIK DURDUK..SENCE DE O SİTEDEKİ O SIRALAMALAR GERÇEĞİ YANSITIYOR MU?YANİ LEXUS MERCEDESTEN DAHA GÜVENİLİR OLABİLİR Mİ?
    SADECE BUNUN CEVABINI İSTİYORUM...
  • quote:

gerek yok yazmicam civic te jetta da senin olsun funk

HACI Bİ DE FOCUS'A BAKSANA..O DA GÜZEL..YA DA GEL YARİSİ SATALIM SANA Bİ IBIZA ÇAKALIM,DİZEL..ÜSTÜNE Bİ CANT LASTİK ATIVERİRİZ..Bİ CHIP Bİ DE BLOW OFF ORTALIĞI YAKARSIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 17:45:30 >

• quote:

quote:

gerek yok yazmicam civic te jetta da senin olsun funk

HACI Bİ DE FOCUS'A BAKSANA..O DA GÜZEL..YA DA GEL YARİSİ ALALIM SANA Bİ IBIZA ÇAKALIM,DİZEL..ÜSTÜNE Bİ CANT LASTİK ATIVERİRİZ..Bİ CHIP Bİ DE BLOW OFF ORTALIĞI YAKARSIN..

yarisi verip anca c4 yada focus alirim ibiza beni tatmin etmez

otomatik olcak araç illaki

110hp mpc c4 cok taktim kafayi

• cedört medört toyotadan sonra pek sorunlu gelebilir sana.
  • quote:

cedört medört toyotadan sonra pek sorunlu gelebilir sana.

orasi oyle gecen arkadasin 2007 model 520d si ile (14.000) km de bir tumsekten hizli gectik esp ve asr uyari isiği yandi yol bilg servise git dedi sonra kapatip actik (pc gibi) düzeldi sonra kedi cikti onumuse bi ani fren abs girdi tekrar isik yandi yine kapadik actik düzeldi simdilik bidaa yanmamis arkadas oyle dedi

yani yaris garibim ne yollarda gitti hec giki cikmadi spil dağinda karda kista kaldi sabah -8 derecede tek mars yola devam

ceedort güzel arac enistemde var simdilik civimadi bakalim niyeti bozdum sehir ici trafik cok otomatik sart...

• quote:

quote:

cedört medört toyotadan sonra pek sorunlu gelebilir sana.

orasi oyle gecen arkadasin 2007 model 520d si ile (14.000) km de bir tumsekten hizli gectik esp ve asr uyari isiği yandi yol bilg servise git dedi sonra kapatip actik (pc gibi) düzeldi sonra kedi cikti onumuse bi ani fren abs girdi tekrar isik yandi yine kapadik actik düzeldi simdilik bidaa yanmamis arkadas oyle dedi

yani yaris garibim ne yollarda gitti hec giki cikmadi spil dağinda karda kista kaldi sabah -8 derecede tek mars yola devam

ceedort güzel arac enistemde var simdilik civimadi bakalim niyeti bozdum sehir ici trafik cok otomatik sart...

Hacı aslında cıtroen aşığıyım ama şu c4 beni biraz süphelendiriyor.benim araba şu ana kadar 2 sorun çıkardı ve 2'si de bariz benim yüzümden oldu..birisi filtreyi temizlemeyince motorun üstünde gaz teli görevini yapan aleti bozdum..bi de 1. ve 2. viteste paso devir kapatmaktan şanzıman aynasını elime aldım..Arabanın torpidosundaki tozu 2-3 ayda bir alırım paspalar 6 ay falan gidiyo arabayı da 2-3 haftada bir yıkatıyorum.. araba özensizlikten küserdi canı olsa..Allah nazardan saklasın daha ne sağından solundan çıt ses gelmio..Maşallah taş gibi çıktı..Bu biraz da şans işi..ama arkadaşımın c4ü 2006 model her yerinden tangır tungur ses gelio..anahtar sustası bozuldu,klima kompressörü arzalandı,cam krikoları bozuldu ve malum süspansiyonlardan artık taklama ve kütleme sesi gelio..bu arada araba daha 30.000 civarlarında falan..yani çok memnun değil aracından..Hatta xsaranın yerini almasına rağmen Xsaraya nazaran çok kronik bir araç..bunları da değerlendirmeye al istersen..aslında ben c4 istiyorum ama maalesef bu yüzden c5 alıcam gibi..ama yeni kasasını..Annem sportage da diretiyo ama..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.