Şimdi Ara

civic mi jetta mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben jettanın tipini hiç beğenmiyorum şekli hiç güzel değil ama civic yeni bi kasa motor olarakda 102 hp likten bahsediyorum tabi bu zevk meselesi bana göre civic civic
  • 102 hp lik motordan daha iyi dicektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

o 6500 devirde kullanmak olayı değil teknoloji olayı bu 1. 2.si performans herzaman eğlence için gerekli değil uzun yolda bi kamyon otobus sollaman gerebilir yada buna benzer bişey o zaman 6500 cok işine yarar civic inde jetta nında içini biliyorum bence fark yok bende honda sahibi değilim ayrıca arac kullanmak zevk işi biraz 22 hp ve vtec ve kısa şanzıman la arac kullanmak cok keyili olur boğulmaz etmez kolay kolay ayrıca civic ikinci elide cok canlı bi arac ayrıca vw kadar prestijli bi marka honda ama bunu anlıcak seviyeye gelmemiz için milletce 10 yıl daha var malesef

bence de. haklısın

• İşte amerikanın en güvenilir ve en güvenilmez arabaları Bu sanırım hondanın kalitesini tartışanlara bir fikir verir.

EN GÜVENİLİR
    Most reliable (Best score first)

Honda Fit (pictured)*
    Toyota Yaris*
    Honda Civic Hybrid*
    Toyota Corolla

EN GÜVENİLMEZ

Least reliable (Worst score first)

Chevrolet Cobalt
    2006 Nissan Sentra
    Volkswagen Jetta (5 cyl.)
    Chevrolet Aveo

http://money.cnn.com/popups/2006/autos/reliable/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakNSX -- 23 Temmuz 2007; 23:15:09 >

• Haber için teşekkürler.
    Hiçbir Vw kullanıcısıyla sorunum yok ama malum Vw fanatiği youtube'daki gayriresmi testleri vermekten helak olacağına biraz da bu gerçekleri görse ne güzel olacak.
  • Most Reliable Luxury Car
    2006 Lexus LS (2007 model pictured)
    Infiniti M*

Cadillac STS (V8)
    2006 Mercees-Benz S-class
    Mercedes-Benz CLS*
    Mercedes-Benz E-class sedan
    BMW 7-series
    Jaguar S-type

Bu da aynı siteden yine bir alıntı..Luxury Car bölümünden..Farkındaysanız Mercedes 3 aracı ile hatta 2 aracı CLS ve S class dandik gözüküyor..Bu yüzden birşey demiyorum..Ayrıca ben vw fanatiği değilim..BMW 7 serisi de dandikmiş be yaf..Tüh..Demek ki almanlar bu işi beceremiyor..Bi bulsam suratlarına tükürücem..Özellikle Mercedes mühendislerinin...

Edit: Bunlar da var..Valla tükürmek lazım bu mercedes mühendislerinin yüzüne..E arkadaş haklı mercedes bi halt beceremiyorsa Vw ne yapsın.. İşte en kötü araçlar..corvette hatta 911 bile kötü..
    Most Reliable Sport/Sporty car
    Lexus SC
    Toyota Camry Solara (4-cyl.)
    Subaru Impreza WRX
    Honda S2000
    Mitsubishi Eclipse*
    2006 Mini Cooper hatchback

Pontiac Solstice*
    Mercedes-Benz SL
    Mercedes-Benz CLK
    Mercedes-Benz SLK (V6)
    Chevrolet Corvette
    Porsche 911 Carrera
    Ford Mustang (V6)

Arkadaşım sen en iyisi Honda al..Mercedes bile yanında dandik kalıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 9:20:11 >

• CX2

günaydin
  • Güvenilirlikle iyilik kötülüğü bağdaştıramadım. ABD'de zaten Least'lerin tamamı yüksek fiyat olduğu için demek ki insanlar o kadar para vermeyi göze alamıyor. İyilik kötülük meselesi değil ki.
    Bence testleri okurken minik gri hücrelerimizi kullanalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

CX2

günaydin

günaydın kanka..sağol..
    Uğraşıyoruz gördüğün gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Güvenilirlikle iyilik kötülüğü bağdaştıramadım. ABD'de zaten Least'lerin tamamı yüksek fiyat olduğu için demek ki insanlar o kadar para vermeyi göze alamıyor. İyilik kötülük meselesi değil ki.

EEE..Olmadı şimdi ama..Ne oldu kuzum?..Sen benim gri hücrelerimi boşver..Mercedes en güvensiz 2. araç olmuş orda..bariz yazıyo..hani cıvıc kaliteliydi güvenilirdi de jetta kalitesizdi ve güvenilmezdi..aynı silahı sana doğrulttum..Al işte demek ki gerçekler bunlarmış..Demek ki Mercedes BMW ve Porsche güvenilmeyen dandik arabalardanmış..Ben de mercedes mühendislerinin yüzüne tükürücem..Ben mercedes kötü demedim..o testlere göre dandik dedim..Hani siz dediniz ya cıvıc kaliteli jetta da least reliable listesinde ya..o yüzden..Aynı listede mercedes,bmw ve porsche var..Valla bence sen mercedese mail at..Ordaki mühendisler minik gri hücrelerini kullansınlar da,kaliteli güvenilir arabalar yapsınlar..

• quote:

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

CX2

günaydin

günaydın kanka..sağol..

annemler yok uykusuzum cilgin partiler veriyorum sen hala gel kordona arama

gel bu hafta ici

• quote:

quote:

quote:

CX2

günaydin

günaydın kanka..sağol..

annemler yok uykusuzum cilgin partiler veriyorum sen hala gel kordona arama

gel bu hafta ici

PARTİ Mİ? VALLA BENİM ANNE DE GELDİ.. GEÇEN HAFTA ALMAYA OTOGARA GİTTİM..BENİM ARABAYA BİNDİ BEĞENMEDİ..İSTANBULDAYDI 2 AYDIR..ORDA AYIPTIR SÖYLEMESİ TEYZEMİN LAND ROVER'IYLA GEZİYOLARDI..BENİM ARABAYA BİNİNCE BEĞENMEDİ..
    ..YANİ ANNEM GİDENE KADAR GELMEM PEK MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR....ANNEM Bİ GİTSİN İLK XSARAYLA ORDAYIM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 10:12:41 >

• civic
  • quote:

cx

PARTİ Mİ? VALLA BENİM ANNE DE GELDİ.. GEÇEN HAFTA ALMAYA OTOGARA GİTTİM..BENİM ARABAYA BİNDİ BEĞENMEDİ..İSTANBULDAYDI 2 AYDIR..ORDA AYIPTIR SÖYLEMESİ TEYZEMİN LAND ROVER'IYLA GEZİYOLARDI..BENİM ARABAYA BİNİNCE BEĞENMEDİ..
    ..YANİ ANNEM GİDENE KADAR GELMEM PEK MÜMKÜN GÖZÜKMÜYOR....ANNEM Bİ GİTSİN İLK XSARAYLA ORDAYIM..

len olm senin anne gidene kadar benim anne gelir

cok uzağa değil cesmeye gittiler 1 haftaliğina.. aiptir soylemesi abimin 306 siyla gittileer

yariste boyle giderse 30.000 bakimina gidecek

• quote:

quote:

Güvenilirlikle iyilik kötülüğü bağdaştıramadım. ABD'de zaten Least'lerin tamamı yüksek fiyat olduğu için demek ki insanlar o kadar para vermeyi göze alamıyor. İyilik kötülük meselesi değil ki.

EEE..Olmadı şimdi ama..Ne oldu kuzum?..Sen benim gri hücrelerimi boşver..Mercedes en güvensiz 2. araç olmuş orda..bariz yazıyo..hani cıvıc kaliteliydi güvenilirdi de jetta kalitesizdi ve güvenilmezdi..aynı silahı sana doğrulttum..Al işte demek ki gerçekler bunlarmış..Demek ki Mercedes BMW ve Porsche güvenilmeyen dandik arabalardanmış..Ben de mercedes mühendislerinin yüzüne tükürücem..Ben mercedes kötü demedim..o testlere göre dandik dedim..Hani siz dediniz ya cıvıc kaliteli jetta da least reliable listesinde ya..o yüzden..Aynı listede mercedes,bmw ve porsche var..Valla bence sen mercedese mail at..Ordaki mühendisler minik gri hücrelerini kullansınlar da,kaliteli güvenilir arabalar yapsınlar..

Ahahah keşke herkes böyle düşünse de Mercedes Mercedes sahiplerine kalsa
    güvenilirlikle kaliteyi hala ıkına ıkına "ınnnh" efektiyle bir kefeye koyuyorsun benim yüzümden bu sıcakta kalp krizi geçiriceksin sonra cidden üzülücem
    Dünyanın parası bir otomobil, kimsenin o paraları vermeye gözü yemiyor bu kadar basit. Ama Civic segmentinde çok araç olduğu için daha güvenilir bir segment olduğu da kaçınılmaz.

• quote:

Most Reliable Luxury Car
    Infiniti M*

Cadillac STS (V8)
    Mercedes-Benz CLS*
    BMW 7-series
    Jaguar S-type

Bu da aynı siteden yine bir alıntı..Luxury Car bölümünden..Farkındaysanız Mercedes 3 aracı ile hatta 2 aracı CLS ve S class dandik gözüküyor..Bu yüzden birşey demiyorum..Ayrıca ben vw fanatiği değilim..BMW 7 serisi de dandikmiş be yaf..Tüh..Demek ki almanlar bu işi beceremiyor..Bi bulsam suratlarına tükürücem..Özellikle Mercedes mühendislerinin...

Edit: Bunlar da var..Valla tükürmek lazım bu mercedes mühendislerinin yüzüne..E arkadaş haklı mercedes bi halt beceremiyorsa Vw ne yapsın.. İşte en kötü araçlar..corvette hatta 911 bile kötü..
    Lexus SC
    Subaru Impreza WRX
    Honda S2000
    Mitsubishi Eclipse*

Pontiac Solstice*
    Mercedes-Benz SL
    Mercedes-Benz CLK
    Mercedes-Benz SLK (V6)
    Chevrolet Corvette
    Porsche 911 Carrera
    Ford Mustang (V6)

LEXUS LS,SC VE INFINITI M DE SUDAN UCUZ ZATEN..BOŞVER BU SAATTEN SONRA KIVRILMAZ..LİSTENİN TAMAMEN LÜZUMSUZ VE GERÇEKLERİ GÖSTERMEDİĞİNİ GÖRDÜN FİYATLA, EN GÜVENSİZ OTOMOBİL SEÇME DURUMUNU BAĞDAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOSUN,VE BİR SIR VEREYİM Mİ,BELLİ OLUYOR..AMA İLK GÖRDÜĞÜM YERDE MERCEDES BMW VE PORSCHE MÜHENDİSLERİNİN SURATINA TÜKÜRÜCEM..SENİN İÇİN....AYRICA OFİSİMDE KLİMA EŞLİĞİNDE KOLAMI YUDUMLUYORUM..GALİBA SİZİN ORALAR SICAK..

• quote:

quote:

cx

cok uzağa değil cesmeye gittiler 1 haftaliğina.. aiptir soylemesi abimin 306 siyla gittileer

YA ANNEM FAZLA KALMICAK..ŞU SEÇİMLER İÇİN GELDİ..GİDECEK HEMEN..1 HAFTAYA KALMAZ..KALSA BİLE BİZ DE FETHİYE'YE GİDERİZ..
    HAVUZ KEYFİ YAPARIK YAZLIKTA..

• quote:

quote:

Most Reliable Luxury Car
    Infiniti M*

Cadillac STS (V8)
    Mercedes-Benz CLS*
    BMW 7-series
    Jaguar S-type

Lexus SC
    Subaru Impreza WRX
    Honda S2000
    Mitsubishi Eclipse*

Pontiac Solstice*
    Mercedes-Benz SL
    Mercedes-Benz CLK
    Mercedes-Benz SLK (V6)
    Chevrolet Corvette
    Porsche 911 Carrera
    Ford Mustang (V6)

LEXUS LS,SC VE INFINITI M DE SUDAN UCUZ ZATEN..BOŞVER BU SAATTEN SONRA KIVRILMAZ..LİSTENİN TAMAMEN LÜZUMSUZ VE GERÇEKLERİ GÖSTERMEDİĞİNİ GÖRDÜN FİYATLA, EN GÜVENSİZ OTOMOBİL SEÇME DURUMUNU BAĞDAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOSUN,VE BİR SIR VEREYİM Mİ,BELLİ OLUYOR..AMA İLK GÖRDÜĞÜM YERDE MERCEDES BMW VE PORSCHE MÜHENDİSLERİNİN SURATINA TÜKÜRÜCEM..SENİN İÇİN....AYRICA OFİSİMDE KLİMA EŞLİĞİNDE KOLAMI YUDUMLUYORUM..GALİBA SİZİN ORALAR SICAK..

Ahaha Infınıtı, Lexus bizzat ABD çıkışlı olduğu için Mercedes'e göre son derece uygundur. Bunu bilmemen zaten başlı başına sana notunu vermemi sağladı. Corvette bile 41 bin dolardan başlıyor sen düşün.
    Sıcakla ilgili sözümü geri alıyorum, seni bizzat klima çarpmış. Ensene vurdurma şu rüzgarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 24 Temmuz 2007; 11:00:30 >

• quote:

quote:

quote:

cx

YA ANNEM FAZLA KALMICAK..ŞU SEÇİMLER İÇİN GELDİ..GİDECEK HEMEN..1 HAFTAYA KALMAZ..KALSA BİLE BİZ DE FETHİYE'YE GİDERİZ..
    HAVUZ KEYFİ YAPARIK YAZLIKTA..

pis zengin cocuğu

pamam olur fethiyeye gidelim onumuzdeki ay işsiz ve zenginim zaten

• quote:

quote:

quote:

Most Reliable Luxury Car
    Infiniti M*

Cadillac STS (V8)
    Mercedes-Benz CLS*
    BMW 7-series
    Jaguar S-type

Lexus SC
    Subaru Impreza WRX
    Honda S2000
    Mitsubishi Eclipse*

Pontiac Solstice*
    Mercedes-Benz SL
    Mercedes-Benz CLK
    Mercedes-Benz SLK (V6)
    Chevrolet Corvette
    Porsche 911 Carrera
    Ford Mustang (V6)

Ahaha Infınıtı, Lexus bizzat ABD çıkışlı olduğu için Mercedes'e göre son derece uygundur. Bunu bilmemen zaten başlı başına sana notunu vermemi sağladı. Corvette bile 41 bin dolardan başlıyor sen düşün.
    Sıcakla ilgili sözümü geri alıyorum, seni bizzat klima çarpmış. Ensene vurdurma şu rüzgarı

EVET CLS İLE LS ARASINDAKİ 12000 DOLAR FARK VAR E SERİSİ İLE 4 0 0 0 DOLAR VAR..DOĞRU SÖYLÜYORSUN..BU MERCEDESE GÖRE SON DERECE UYGUN BİR FİYAT..56000 DOLARI VEREN 60000 DOLARI VEREMEZ Kİ..MERCEDES MÜHENDİSLERİNİN VE FİYATLANDIRICISININ SURATINA SURATINA(YANSIMA VURGU) TÜKÜRMEK FARZ OLDU..CORVETTE 41000DOLARDAN BAŞLIYORSA NEDEN FİYATI YÜKSEK GELİP GÜVENİLMEYEN OTOMOBİLLER ARASINA GİRMİŞ?DEMEK Kİ FİYATLA ALAKASI YOK..BUNU SENDE BİLİYORSUN.BU ARAÇLARIN FİYATINI BİLDİĞİMİ GÖRÜNCE VE BANA ÇOK LAZIM OLAN O NOTUNU GERİ ÇEKMEK ZORUNDA KALINCA SURATININ HALİNİ GÖRMEK İSTERDİM..AYRICA KONUŞTUKÇA BATIYORSUN..56.000 LİK LEXUS UCUZ VE BU SAYEDE GÜVENİLİR,41000 LİK CORVETTE PAHALI VE BU SEBEPTEN GÜVENİLMEZ HAA?...TABİ TABİ..
    ASIL NOTUNU SEN ALDIN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 24 Temmuz 2007; 11:35:55 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.