Şimdi Ara

civic mi jetta mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çünkü 125 bg
    iç konsol tasarımı diğer otomobillerden çok farklı
    6 yıl garantisi var
    ve sorunsuz olması (japon otomobilleri)
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Civicin dışı hariç içi beş para etmez iç konsol döşemesini bile değiştiremiyorsunuz.Ve hardal rengi oldugundan bide cigara içiyosan işin çok zor!

yollara herhalde hiç baklıyorsun grilerinin de olduğunu görmediğine göre.

içi beş para etmez dediğin araçta baz versiyonunda bile otomatik klima, mp3 ve wma da çalan cd çalar standart
  • jetta mı 10 yıllık 8v valve doğan motoruyla hala alıcısına opsiyon olarak sunan bi markanın arabasını tercih etmem tabiki civic eğer önü golf arkası passat ne oldugu belli olmayan bi arac istiyosanda jettayı tercih edebilirsin ama yok teknoloji bi motor 125 hp hemde standart (japonlarda genelde böledir adam yolmazlar 10 yıllık motorla ve olması gereken zamanın motorunu opisyonel yapmazlar) orjinal ve özgün bi tasarım istersen civic hem yanında durduğu zaman plakanı cok uzun okuyamaz jetta hemde daha az az yakar civic artık sana kolay gele ayrıca alman mı japon mu dersen %80 japon %20 alman derim merco ve bmw dışındakilere pek aldırmam
  • jetta alacaksan 1.4 tsi 140 ps olsun ya da 1.4 tsi 122 ps 200 tork olsun...her ikiside civikten çok daha performaslı ve yılın motoru ödüllü..
    2. seçenekteki motor ise civicden daha az yakar...

Firmalar seçenek sunar...ne kadar bol seçenek o kadar ercih etme şansı...kaportada sağlamdır...yani en azından üzerine sokakta oynayan çocuğun topu düşünce kaporta ezilmez...benim için önemli..

ama civicde güzel araba...

verdiğiniz tercihleriniz arasında ben civiği seçerdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 15 Temmuz 2007; 14:55:58 >
  • bahsettiğiniz sıfır modelleri ise tartışmasız cıvıc.nedendir bilinmez ama jatta sanki vosvosun ortada kalmış bir arabası gibi geliyor.golf ve passat muhteşem ama jetta için olumlu şeyler düşünmüyorum.verseler binmemmi tabi binerimama nebileyim o araç hakkında olumlu şeyler yazmak gelmiyor içimden.
    yine belirteyim vosvos kalitesi dünyada kabul edilmiştir,bu araç sahipleri üzülmesin,kendi düşüncemdir yanlız beni bağlar.
  • vw işte ya tasarım hep aynı golfte 20 yıldır aynı zaten hoş motorlarda aynı:) jetta golf mü pasat mı hangisi hele motor facia 102 hp ne ya 8 valve hiç abartmadan doğan motoruyla aynı bizim türk milletinde prestij li olduğu düşünülen marka hastalığı var vw de öle sandıları için doğus gurubu 3-5 fazladan fsı motoruda 115 hp lik sanki şahesermiş gibi milletim insanına opsiyon olarak sunuyo civice gelince not: civic arabam yok- civic hem karakterli bi arac özgün tasarımı motoru herseyiyle bi arac değil 23 hp daha güçlü eğer vw 125 hp lik 1.6 motoru olsa onuda ittiriridi opsiyonel olarak ve civic hem cok daha performasn gösterir ve üstüne daha az yakar çünkü üstünde motor var abi 10 yıllık motor yok vw gibi bu 2 arac arasında gönül rahatlığla civic al derim
  • zevkıne gore hocam ama bnce civic..
  • Herkese selam
    Civic mi Jetta mı
    Arkadaşlar bu da sorumu şimdi.
    güldürmeyin adamı.
    Araba almak için ön araştırma yapıyordum bir Japon markasını tanıtıyordu görevli satış elemanı:
    kapıyı açıp kapattıktan sonra "ŞU SESE BAK AYNI ALMAN ARABALARINDAKİ SES GİBİ" dedi
    alman arabası en yakın nerede satılıyor diyerek oradan ayrıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownlover -- 17 Temmuz 2007; 23:47:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unknownlover

Herkese selam
    Civic mi Jetta mı
    güldürmeyin adamı.
    Araba almak için ön araştırma yapıyordum bir Japon markasını tanıtıyordu görevli satış elemanı:
    kapıyı açıp kapattıktan sonra "ŞU SESE BAK AYNI ALMAN ARABALARINDAKİ SES GİBİ" dedi

ne alakası varo onun cahilliği.jetta mexika da üretilen çin araçları gibi kişiliksiz bir araç öyle ki bir bakıyorsun passat yada bir bakıyorsun golfbukalemun gibi yani.ayrıca 8valf 102 bg ve sıkıcı kokpit de yanında cabası.jettanın iç mazeme kalitesinin halini bir 100 000 devirdikten sonra görmek isterim doğrususonuçta civic 2007 de en iyi sedan seçilmiştir ve efsane kasa olmaya adaydır.her yönüyle bence jettadan üstün ve sorunsuz bir araç.

• JETTA
  • Konfor, kalite, prestij olarak Jetta biraz daha ağır basıyor ama Civic de son derece şık ve muhteşem bir model en iyisi test sürüşü derim.. Hangisi içinize sinerse
  • arkadaslar dun serviste hiz sabitleyici taktirmak istedim bana 250 ytl fiyat soylediler sonra arac midline oldugu icin bir sistemin degismesi gerek diye 500 ytl istediler.bu konuda bilgisi olan var mi?sizce nasil kullanisli mi yakita falan faydasi oluyor mu?

birde kol dayama yaptiracagim 700 ytl ye sizce nasil olur ?

aynı sorunlar bendede var 2.el de confortile almak daha mantıklıymış hatamı ettik ne

700 liralık kol dayama acaba altın kaplama falan mı?

alıntı yaptığım jetta kullanıcıları kızmasın.ww hep bunu yapıyor.her şey için extra ücret talep ediliyor.mantık şu sen arabanı alda içini nasılsa seve seve parayı bastırıp dolduracaksın.önce dört tekeri sat sora her şey için para talep et.honda da bu yok paran neye yetiyorsa bakarsın,rengini seçersin(jetta da ki gibi metalik renk farkıda ödemeden)arabanı alırsın.bu kadar basit.

• vw araba satmıyoki yoluyo resmen vw prestijimi honda cok daha prestijli bi arac dünyanın en büyük motor üreticisi adamlar jet motoru yapıyo 8 valve 100 hp motor satmıyoalr ayrıca plastik kaliteside daha iyi civic in bi arabayı en başta araba yapan motordur 102 hp 8 valve su zamanda motor değil o yüzden tartışmaya gerek yok at doğuş abi adamlar neden satmasın herseyi talep var önce alıcı biraz tüketici olcakkki doğuş gurubu düzelsin
  • Ben görünüş olarak zaten honda diyorum.ayrıca yedek parça olayını da düşünürsek jettanın parçaları daha pahalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dentyılmaz

quote:

Orjinalden alıntı: unknownlover

Herkese selam
    Civic mi Jetta mı
    güldürmeyin adamı.

ne alakası varo onun cahilliği.jetta mexika da üretilen çin araçları gibi kişiliksiz bir araç öyle ki bir bakıyorsun passat yada bir bakıyorsun golfbukalemun gibi yani.ayrıca 8valf 102 bg ve sıkıcı kokpit de yanında cabası.jettanın iç mazeme kalitesinin halini bir 100 000 devirdikten sonra görmek isterim doğrususonuçta civic 2007 de en iyi sedan seçilmiştir ve efsane kasa olmaya adaydır.her yönüyle bence jettadan üstün ve sorunsuz bir araç.

Boşver ya anlatma millete. Jetta'ya Desperado'ların bindiğini kaç kere söyledik ama dinleyen kim

• Jetta özgün bir şekle girmedikçe, yani (Bora'da da olduğu gibi) önü Golf arkası Passat olduğu sürece tercihim Civic olurdu (nitekim oldu).
  • quote:

Orjinalden alıntı: dentyılmaz

arkadaslar dun serviste hiz sabitleyici taktirmak istedim bana 250 ytl fiyat soylediler sonra arac midline oldugu icin bir sistemin degismesi gerek diye 500 ytl istediler.bu konuda bilgisi olan var mi?sizce nasil kullanisli mi yakita falan faydasi oluyor mu?

birde kol dayama yaptiracagim 700 ytl ye sizce nasil olur ?

aynı sorunlar bendede var 2.el de confortile almak daha mantıklıymış hatamı ettik ne

700 liralık kol dayama acaba altın kaplama falan mı?

alıntı yaptığım jetta kullanıcıları kızmasın.ww hep bunu yapıyor.her şey için extra ücret talep ediliyor.mantık şu sen arabanı alda içini nasılsa seve seve parayı bastırıp dolduracaksın .önce dört tekeri sat sora her şey için para talep et. honda da bu yok paran neye yetiyorsa bakarsın,rengini seçersin(jetta da ki gibi metalik renk farkıda ödemeden)arabanı alırsın.bu kadar basit.

bunu VW forumunda söyleme vururlar

şaka bir yana çok doğru söylüyorsun. hız sabitleme baz versiyon hariç tüm civic'lerde standart. kol dayamağı zaten standart.

VW'den gelen bilgiye göre kol dayanaklarını Platin'den yapıyorlarmış

• Arkadaşlar niyetim tartışma yaratmak değil,
    Ancak şunu söylemek isterim vw hala 8 subapta ısrarlıysa vardır bir bildikleri,
    arabaya bindiğin zaman güvendesin diyor,en baz versiyonunda bile güvenlik donanımı en üst seviyede
    diğer markalarla kıyaslamanızı öneririm .Yağmur senörüymüş,park sensörü v.s bunlar hayat kurtarmaz.
    Ha bi de şu var Mercedes Çin'de de üretilse Mercedestir.
    Tartışma gereksiz bence VW ve HONDA dünyaları farklı ikisini aynı sınıfa dahil etmeyin lütfen.

Az daha unutuyordum aşağıdaki linki ziyaret etmemişsiniz herhalde.
    http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=categories&tree=256,24&level=3&id=24&fno=124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownlover -- 18 Temmuz 2007; 20:23:47 >

• Tavanı akan Golf de var, sahibine kriz geçirtip camına bu aracın her yerinde hata vardır diye yazdıran da...
    Sorunsuzluk konusuna gelinirse Vw bence Honda'nın pek yanına yaklaşmasın.
    Ama yine de bu yazdığım 2 hatayı da istisna olarak kabul ediyorum, sonuçta Audi de bu ellerden çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.