Şimdi Ara

civic mi jetta mı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CX2

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R

cedört medört toyotadan sonra pek sorunlu gelebilir sana.

orasi oyle gecen arkadasin 2007 model 520d si ile (14.000) km de bir tumsekten hizli gectik esp ve asr uyari isiği yandi yol bilg servise git dedi sonra kapatip actik (pc gibi) düzeldi sonra kedi cikti onumuse bi ani fren abs girdi tekrar isik yandi yine kapadik actik düzeldi simdilik bidaa yanmamis arkadas oyle dedi

yani yaris garibim ne yollarda gitti hec giki cikmadi spil dağinda karda kista kaldi sabah -8 derecede tek mars yola devam

ceedort güzel arac enistemde var simdilik civimadi bakalim niyeti bozdum sehir ici trafik cok otomatik sart...

Hacı aslında cıtroen aşığıyım ama şu c4 beni biraz süphelendiriyor.benim araba şu ana kadar 2 sorun çıkardı ve 2'si de bariz benim yüzümden oldu..birisi filtreyi temizlemeyince motorun üstünde gaz teli görevini yapan aleti bozdum..bi de 1. ve 2. viteste paso devir kapatmaktan şanzıman aynasını elime aldım..Arabanın torpidosundaki tozu 2-3 ayda bir alırım paspalar 6 ay falan gidiyo arabayı da 2-3 haftada bir yıkatıyorum.. araba özensizlikten küserdi canı olsa..Allah nazardan saklasın daha ne sağından solundan çıt ses gelmio..Maşallah taş gibi çıktı..Bu biraz da şans işi..ama arkadaşımın c4ü 2006 model her yerinden tangır tungur ses gelio..anahtar sustası bozuldu,klima kompressörü arzalandı,cam krikoları bozuldu ve malum süspansiyonlardan artık taklama ve kütleme sesi gelio..bu arada araba daha 30.000 civarlarında falan..yani çok memnun değil aracından..Hatta xsaranın yerini almasına rağmen Xsaraya nazaran çok kronik bir araç..bunları da değerlendirmeye al istersen..aslında ben c4 istiyorum ama maalesef bu yüzden c5 alıcam gibi..ama yeni kasasını..Annem sportage da diretiyo ama..

sportiç yerine dodge caliber vs alsan daha ii deelmi

valla enistemin pat küt sesleri yalitim malzemesi koyarak benzin dopusu ve amortisor takozlari ustune cozuldu hemde buu servis değil bu yuzden kafayii yemiş bir c4 sürücüsü yapti eniştemin ceedordune

bilmiom yaw yaris daha 23.000 de kiyamiom ama 28.000 e aldik biz simdi sifiri 30.000 rahat 24.000 e okuturum e 1 sene den fazla bindim 4.000 zarar ederim en fazla bu yuzden mantikli ama c4 42.500 baya bir kredi lasim 5de ben koyasm yine 13.000 kredi lazim .. olmadi kafam bozulur evi zatar 520d alir huzura ererim

ha yardimci olurum diosan 330xd icin hazirim ben

• ya bide şu açıdan bakın...bu jettayla civic aynı fiyatta nerdeyse ama daha civic 1 yaşında olmasına rağmen yollarda jettadan çooook daha fazla...bu kadar tercih edilmesinin sebebi ne olabilir..hem de jetta ne kadar daha önce çıktı....hm de öle kulaktan doğma bilgilerle araştırmalara karşı çıkamazsınız...çıkabilmeniz için aksi bir kaynak bulmanız lazım...bu testi yapanlar da düşünmüşltür heralde biz neden e serisi vb. ni güvensize koyduk diye..durduk yere kendileriyle dalga geçilmesini istemezler herlade..bide bu açıdan baksanız tam süper olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue61

ya bide şu açıdan bakın...bu jettayla civic aynı fiyatta nerdeyse ama daha civic 1 yaşında olmasına rağmen yollarda jettadan çooook daha fazla...bu kadar tercih edilmesinin sebebi ne olabilir..hem de jetta ne kadar daha önce çıktı....hm de öle kulaktan doğma bilgilerle araştırmalara karşı çıkamazsınız...çıkabilmeniz için aksi bir kaynak bulmanız lazım...bu testi yapanlar da düşünmüşltür heralde biz neden e serisi vb. ni güvensize koyduk diye..durduk yere kendileriyle dalga geçilmesini istemezler herlade..bide bu açıdan baksanız tam süper olacak..

YANİ S CLASS,E CLASS,CLS,7 SERİSİ VE PORSCHE LEXUS DAN DAHA GÜVENSİZ OLABİLİR Mİ?

• Civic derim ben
  • buna bn de inanmak istemiyorum ama değişik alanlarda bakılmış bişey olabilir..bunu yapanlar bunu düşünmüş olmalılar..o yüzden diyorum bi aksi kaynak bulsanz tmm ama.....
    quote:

quote:

ya bide şu açıdan bakın...bu jettayla civic aynı fiyatta nerdeyse ama daha civic 1 yaşında olmasına rağmen yollarda jettadan çooook daha fazla...bu kadar tercih edilmesinin sebebi ne olabilir..hem de jetta ne kadar daha önce çıktı....hm de öle kulaktan doğma bilgilerle araştırmalara karşı çıkamazsınız...çıkabilmeniz için aksi bir kaynak bulmanız lazım...bu testi yapanlar da düşünmüşltür heralde biz neden e serisi vb. ni güvensize koyduk diye..durduk yere kendileriyle dalga geçilmesini istemezler herlade..bide bu açıdan baksanız tam süper olacak..

YANİ S CLASS,E CLASS,CLS,7 SERİSİ VE PORSCHE LEXUS DAN DAHA GÜVENSİZ OLABİLİR Mİ?

• quote:

buna bn de inanmak istemiyorum ama değişik alanlarda bakılmış bişey olabilir..bunu yapanlar bunu düşünmüş olmalılar..o yüzden diyorum bi aksi kaynak bulsanz tmm ama.....
    quote:

quote:

YA BUNUN İÇİN AKSİ KAYNAK BULMAYA GEREK YOK Kİ..BMW MERCEDES VE PORSCHE LEXUS TAN DAHA GÜVENSİZ BİR ARAÇ OLABİLİR Mİ?
    4600000(DÖRTMİLYONALTIYÜZBİN) KM'Yİ TEK MOTORUYLA GEÇEN,DAYANIKLILIK TESTİNDE KAÇ GÜNÜ SÜREKLİ OLARAK MAXİMUM HIZIYLA GEÇEN MARKA LEXUS MU,MERCO MU?KAYNAKLAR FORUMDA VAR..LÜTFEN MERCO,BMW,PORSCHE VE CORVETTE'İ LEXUS LA AYNI KEFEYE KOYMAYALIM..

• vw tabiki çok kaliteli ama jettamı civic derseniz kesinlikle civic derim,tasarımını çok sıradan jettanın,
    civicin tasarımı jettadan 10 yıl daha ilerde gibi duruyor bence,
  • jetta
  • beyler ortalıkta konu monu kalmadı toparlayalım konuyu. muhabbet yine benim arabam senin arabanı dövere döndü. şimdi bmw 7 serisinin merconun ne alakası var allah aşkına.

konuyu toparlayalım

ya da konuyu kapatalım
  • öpecem valla ne iyi açıkladıncidden adam gelmiş diyo yok bmv yok lexus zaten alan kişi de almıştır boşuna yazılıp çiziliyo kapansın konu..
    quote:

Orjinalden alıntı: Patch

beyler ortalıkta konu monu kalmadı toparlayalım konuyu. muhabbet yine benim arabam senin arabanı dövere döndü. şimdi bmw 7 serisinin merconun ne alakası var allah aşkına.

konuyu toparlayalım

ya da konuyu kapatalım

• KONUYU BAŞINDAN BERİ OKUSAYDIN MERCO VE BMW İLE İLİŞKİLİ OLDUĞUNU ANLARDIN AMA,NEYSE..KONUYLA İLGİLİ KONU MUHATTABI DA CEVAP VEREMEDİĞİ İÇİN KAYBOLDU..GERÇİ SİZ DAHA CESARETLİ ÇIKIP SAÇMA SAPAN Bİ LİNK OLDUĞUNU KABUL EDİP KONU KAPANSIN DEMİŞSİNİZ..
    BU ZATEN EN GÜZEL CEVAP..ADAM DERKEN SÖZLERİNİZE DE DİKKAT EDİN..BEN SİZİNLE ARKADAŞ GİBİ KONUŞTUM..AMA SANIRIM KÖŞEYE SIKIŞMAK İNSANI BU CÜMLELERİ SARFETMEYE ZORLUYOR..BENİM NE MERCOM NE BMWM NE DE PORSCHEM VAR..AMA SİZ DE SANIYORUM JAPON GRUBU OLDUĞU İÇİN KÖRÜ KÖRÜNE SAVUNUYORSUNUZ..BEN ALMAN GRUBU BİR OTOMOBİL DE KULLANMIYORUM.
    BMW MERCO VE LEXUSU VERİLEN SAÇMA SAPAN VE SİZİN DE KABUL ETTİĞİNİZ LİNK VERİYOR..BEN UYDURMADIM..AMA TABİ BU TARTIŞMA KÖRÜ KÖRÜNE BİR MARKAYA BAĞLANMAYAN VE ÇOCUK OLMAYANLARLA YAPILMALI..NEYSE BENCE DE KAPANSIN MEVZU..LİNKİN SAÇMA OLDUĞUNU SİZ DE KONU KAPANSIN DİYEREK KABULLENDİNİZ..BEN ANLATMAK ŞEYİ ANLATMIŞ OLDUM..BENİM İÇİN BU TARTIŞMA BİTMİŞTİR..BU ARADA ÇOCUKLARI SEVDİĞİM İÇİN ONLARA BAN YOLLAMAM..SADECE BÜYÜMELERİNİ BEKLERİM..

EDIT: BU KONU HAKKINDA BİR DAHA YORUM YAZMAYACAĞIM,EĞER BANA SATAŞAN OLMAZSA..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 30 Temmuz 2007; 19:22:21 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.