Şimdi Ara

CİVİC VTEC (o paraya değer mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 96-2000 model civic vtec alıcam. Bu aracı uzun zamandan beri araştırıyorum birkaç kez de kullanma fırsatım oldu. İkinci el sitelerinde bu arabanın fiyatı bariz bi şekilde yüksek. Yani halen daha temiz olanları var. Sizden ricam fikirlerinizi deneyimlerinizi paylaşmanız. Verilen paraya değer mi? Artıları eksileri nelerdir? Şimdiden teşekkürler...

• Öncelikle alacağınız araç hakkında biraz daha bilgi verin....

Burada Vtec den bahsediyorsunuz kazasız ve bir taraflarıyla oynanmış olanını bulmak NEREDEYSE İMKANSIZ gibi bir şeydir.Çünkü bu araçlar genç kesim tarafından hız yapmak için kullanılmıştır.

96 Modellerine Ortalama 18.000 TL çekiyorlar siz karar verin .13 yaşında motor olarak oldukça yıpranmış bir araç için değer mi ...?

Bence Kesinlikle değmez aynı kategorideki daha genç araçlara bakabilirsiniz.

Ha birde şu var Vtec kullanmak bir ayrıcalıktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 27 Eylül 2009; 14:58:43 >

• konuyu biraz daha açarsan daha iyi olur performas istiyosan vtı çok güzedir onların temizi çok azdır
  • Motoru ve yürüyeni bitik alıp sıfırdan yapmak en mantıklısı. Kaportayı yaptırıp güzel de bir boyattıktan sonra Türkiye'deki en temiz vtec olur. Yanlız şöyle birşey var. 18bin lirayı denkleştirip öyle alırsanız ve düzenli rahat bir geliriniz yoksa aracı aldıktan sonra üzülürsünüz. Bu saatten sonra para harcadıktan sonra güzel olur vtec'ler.
  • 3 tane bi sitede buldum ikisinin km si 110 bin civarı birisinin 95 bin. Tabi ne kadar gerçek orasını bilemem. 95 bin olanına 21 istiyo 1997 kasa. 2 tane daha var böyle. Gidip arabayı incelemek lazım. Ama arkadaşın da dedği gibi o yaştaki arabaya o parayı vermek sakat iş olur.
  • Onun yerine 2002-2005 civic 1.6 sport daha mantıklı olabilir mi acaba?
  • Sport onun kadar gitmez ama daha yeni ve temiz bir araç olacağı kesin. Vti yerine corolla t-sport da bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.