Şimdi Ara

Civic VTI 160HP mi BMW E36 mı? ALINDI 1.6 VTI Detaylar içeride ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alacağınız arabaya bir tür devir sınırlaması koydurun yoksa kendinizi tutamazsınız
  • Şu nasıl?

Bütün aksesuarları da takılı.

http://ikinciel.hondaplazaciftkurtlar.com/index.php?do=auc/view&id=167

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 1 Aralık 2011; 17:42:21 >
  • Arkadaşlar aracı aldım, yorumlarınız için teşekkürler. Araba canavar gibi gidiyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-hb-vti-64945008/pasif-ilan/

ilandaki aracı aldım tabi biraz da pazarlık yaptık :)
  • Hayırlı olsun..
  • Hayırlı olsun.
  • rengide çok hoşmuş. Allah kaza bela yaşatmadan kullanmayı nasip etsin. hayırlısı olsun
  • Hayırlı olsun güle güle binin. Arabanızın rengi oldukça güzel
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Tüp olmuyor mu bunlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın.

Ama bana göre aşırı pahalı bir araç.

Pahalı gelebilir ancak, özel bir araç..
  • Sağolun arkadaşlar
  • Sedanlarını daha çok sevsemde efsane bir araç. İççi falan çok temiz duruyor hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • izlenimlerini paylaşırmısın?

edit:hayırlı uğurlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAYIN ÖĞRENCİ -- 3 Aralık 2011; 17:36:04 >
  • Teşekkürler. :)

İzlenimlerim, istanbul-izmit otobanında test ettim 230 a kadar çok seri şekilde geliyor, sürekli önüme araç çıktığı için daha fazla zorlayamadım ama motoru kusursuz diyebilirim, vtec açmasında hiç bi problem yok. Yaklaşık 3-4 ay önce sıfır motor yapılmış İstanbul star hondada. Yürüyeninde hiç bi sıkıntı yok canavar gibi :)
    Ufak tefek problemler var, aks laleleri değişicek aracın, ayrıca yayları berbat durumda, aldığım arkadaş spor yay taktırmış ve kestirmiş bu yayları araba resmen yerde en ufak bi rampada altını sürtüyorum birde çok zıplama yapıyor.
    Bu şekilde genel olarak memnunum
  • Çok alçak olması dışında güzel araç. hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin inşallah..
  • Hayırlı olsun ;)
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar, şimdi ilk iş yayları değiştiricem, 3.5 luk FK taktırmayı düşünüyorum inş. çok yüksek olmaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Herkese teşekkürler arkadaşlar, şimdi ilk iş yayları değiştiricem, 3.5 luk FK taktırmayı düşünüyorum inş. çok yüksek olmaz :)

Ben de aracıma yay düşünüyorum.

Eibachlar konforlu diye duymuştum. Sizin FK sonucunu yazarsanız onu da düşünebilirim.
  • Hayırlı olsun hocam.Aynı şekilde bir ara bende E36 arıyordum Honda'yı bir alternatif olarak düşünebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.