Şimdi Ara

Civic VTI 160HP mi BMW E36 mı? ALINDI 1.6 VTI Detaylar içeride ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben bi şanzıman ve conta problemi yaşamıştım, gerçi ben sürekli sıkıştırıyordum arabayı sonucunda conta yaktı ve 3 ile 4. vites senkromeçleri sıkıntı çıkardı. Yani ister istemez basıyorsunuz bu araçlarla zaten, çevremde de çok vti sahibi arkadaşlarım var malesef kimisi çok ciddi sorunlar yaşadı, temiz motoru çok sağlıklı denen 3 araç motor kırdı şans mı denir ne denir bilemiycem çünki neden motor kırdıkları tam çözülemedi.

Şu anki aracımdan çok memnunum, yürürü tatmin etmiyor vtecten sonra ama çok sorunsuz bi araç. Tek yapmanız gereken yağını suyunu kontrol etmek. Eğer sedan alıcam derseniz 1.6ies tavsiye ederim ama onların fiyatta aşırı arttı son zamanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Açık mavi renk vtec almıştım çok güzel araçtı sonra delsolle takas ettim yine 160hplik o araç pert oldu ölümden döndük vs vs. çok uzun zaman geçti yani arkadaşlar baya bi hort olmuş konu :D
    Şunu söyleyebilirim Vtec bambaşka bir keyifti, önümüzdeki sene tekrar vtec almayı düşünüyorum. Ama sanayiye sürekli yolunuz düşer arkadaşlar bilginiz olsun :)

Geçmiş olsun hocam pert del Sol kırmızı veya siyah olan mı?Yanlış hatırlamıyorsam yandan darbeliydi kırmızı.

• Benim ilk tercihim 1.4is hb olucak kasasına bayılıyorum, motordan çok anlamam ama vtech veya vti olmasınıda istemiyor değilim. Ama sen 1.4is daha problemsiz diyorsan direk ona yöneleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Açık mavi renk vtec almıştım çok güzel araçtı sonra delsolle takas ettim yine 160hplik o araç pert oldu ölümden döndük vs vs. çok uzun zaman geçti yani arkadaşlar baya bi hort olmuş konu :D
    Şunu söyleyebilirim Vtec bambaşka bir keyifti, önümüzdeki sene tekrar vtec almayı düşünüyorum. Ama sanayiye sürekli yolunuz düşer arkadaşlar bilginiz olsun :)

Geçmiş olsun hocam pert del Sol kırmızı veya siyah olan mı?Yanlış hatırlamıyorsam yandan darbeliydi kırmızı.

Sağolun, aynen hocam kırmızı olan KFT del sol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: concepty

Benim ilk tercihim 1.4is hb olucak kasasına bayılıyorum, motordan çok anlamam ama vtech veya vti olmasınıda istemiyor değilim. Ama sen 1.4is daha problemsiz diyorsan direk ona yöneleceğim.

Hocam bende aynı şekilde hb seviyorum o yüzden 1.4e yöneldim. Şöyle daha problemsiz derim; daha az hırpalanmış bi araba çok performanslı olmadığından. Temiz fazla yorulmamış bi araç bulursanız kaçırmayın derim. Temizden kastım ciddi büyük bi kazası olmayan, motoruyla oynanmamış kmsi de çok yüksek olmasın derim. Ufak tefek değişenleri olucaktır sonuçta 15 yaşına gelmiş araç bunlar.
    Klima + güvenlik paketli veya klima + sunrooflu bi araç alın derim. Genelde sunroof olanlarda güvenlik paket olmuyor.
  • quote:

quote:

Benim ilk tercihim 1.4is hb olucak kasasına bayılıyorum, motordan çok anlamam ama vtech veya vti olmasınıda istemiyor değilim. Ama sen 1.4is daha problemsiz diyorsan direk ona yöneleceğim.

Hocam bende aynı şekilde hb seviyorum o yüzden 1.4e yöneldim. Şöyle daha problemsiz derim; daha az hırpalanmış bi araba çok performanslı olmadığından. Temiz fazla yorulmamış bi araç bulursanız kaçırmayın derim. Temizden kastım ciddi büyük bi kazası olmayan, motoruyla oynanmamış kmsi de çok yüksek olmasın derim. Ufak tefek değişenleri olucaktır sonuçta 15 yaşına gelmiş araç bunlar.
    Klima + güvenlik paketli veya klima + sunrooflu bi araç alın derim. Genelde sunroof olanlarda güvenlik paket olmuyor.

Evet şans olsada temiz bitane bulabilsek, gerçi ben kışa doğru düşünüyorum bakalım o zaman kadar kısmet. Güvenlik paketinde sadece Abs var dimi.

• quote:

quote:

quote:

Evet şans olsada temiz bitane bulabilsek, gerçi ben kışa doğru düşünüyorum bakalım o zaman kadar kısmet. Güvenlik paketinde sadece Abs var dimi.

Abs + Sürücü-Yolcu hava yastığı mevcut güvenlik paketlide. Direksiyonları farklı zaten biri 4 kol airbagli, diğeri 3 kol airbagsiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abs + Sürücü-Yolcu hava yastığı mevcut güvenlik paketlide. Direksiyonları farklı zaten biri 4 kol airbagli, diğeri 3 kol airbagsiz.

Tamamdır sağolasın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.