Şimdi Ara

Civic VTI 160HP mi BMW E36 mı? ALINDI 1.6 VTI Detaylar içeride !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
9.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Max. 20 Bin TL bütçem var, ve alacağım araba konusunda kararsızlık yaşıyorum.

Normalde Honda Civic Vti almayı düşünüyordum ama son zamanlarda fiyatlarını fazla şişirmeye başladılar. Bende BMW modellerine bakmaya başladım E36 kasalar tip olarak hoşuma gidiyor, ve fiyatlarıda normal geldi baya buldum düşük KM li 20 BİN TL altında. E36 alırsam 3.16 mı 3.18 mi 3.20 mi önerirsiniz? 3.20 ler 6 silindir olduğu için çok yakar gibi geliyor bana birde masraf durumu nedir çok sorun çıkarır mı bu arabaların temizi?
    Son olarakta BMW 3.16ti Compactlara baktım 2002-2004 model arası yeni kasa olanlarına, ön dizaynları pek hoşuma gitmesede yeni kasa BMW sonuçta fiyatlarıda 21-24 arası değişiyor acaba 20Bin TL ye bunlardan bulup alsam nasıl olur? Pek tercih edilmeyen bir model olduğunu duydum nedeni sadece dizaynı mı?

Temizini bulursam hala ilk tercih olarak VTİ almayı düşünüyorum ama yinede sizin önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bi akıl verin bana ya çok kararsız aldım, ilk arabam olucak ve temiz düzgün bir araç almak istiyorum :)

Bu gün itibari ile aracıma kavuşmuş bulunuyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-98-hb-vti-64945008/pasif-ilan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManJaQ_Blade -- 2 Aralık 2011; 18:39:51 >

• Eğer aracın arkasını oraya buraya attırmak benim için pekte önemli değil diyorsanız temiz bir vti cana can katar.

Fakat temiz vti yok yada olanlar gereksiz abartı saçma bir şekilde pahalı sonuçta 10+ yaşında araç..

E36 nın 2. el piyasasıda vti dan farklı değil.. Eğer seçiminiz e36 olacaksa 3.20 den aşşağılara bakmayın çünkü bmw dediğin 2.0 v6 dan aşşağı olmaz olmuyorda oldumu malak gibi birşey oluyor...

Bana sorarsanız ilk işiniz gidip güzel bir bmw ustası bulmak olsun sonra sabırlı bir şekilde 3.20 aramaya başlayın illaki bulursunuz..
  • arkadasim saglam ve temiz e36 bulman cok zor zaten sanayinin yolunu ezberlersin o arabayi alinca en mantiklisi temiz bir Civic benden söylemesi kolay gelsin.
  • E36'nın çok fazla motor vs seçeneği olduğundan temizini bulmak daha kolay olacaktır. VTi zaten temiz bulunsa bile çok fiyat çekilecektir. İki araçta efsane araçlar ama ünleri yüzünden temiz bulmak zor. İkisi arasında daha sağlam ve dayanıklı olan kesinlikle Honda Civic. Yinede 20 liraya ikinci el pek çok, ister sadece görüntü olsun ister hem spor olsun hem yürüsün bir sürü araç bulunur. Bu arada yakıtı düşünüyorsanız iki araçtanda uzak durun. Vti düzgün kullanımda daha az yakar ama düzgün kullanmak içinde VTi alınmaz. Vti kadar performans istiyorsanız, 3.20 pekte yürüyen bir araba sayılmaz. 3.20 nin üstü olmalı adam gibi performans için.
  • "Usta" bulunabilse Vti'ın motoru ve şanzımanı e36'nın kalanı diyeceğim ama TR'de onu yapacak usta azdır.MSupra gibi bir proje olurdu.

//MVti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 28 Kasım 2011; 14:15:52 >
  • 2 aracında temizini bulmak son derece zor.Bizim milletin 2 aracıda haşat etmek için ellerinden geleni yaptıkları biliniyor.O bmw kim bilir kaç kere yanlamıştır.Ya da o vti kaç kere kick yemiştir.

Eğer gerekten temiz bulabilirsen e36 her zaman daha iyidir.Diğeri hakikatten kartondan araba gibi.Motoruna lafımız yok elbette amaBaşkada hiçbirşeyi yok o aracın.
  • Gönlümde vti almak var ama ah bi temizini bulabilsem :S
    E36 lar hakkında çok bilgim yok, 150bin KM yi geçmemiş bi e36 temiz sayılır heralde? Tabi ağır kaza vs yoksa. Birde sizce ne kadar vermeliyim temiz bi e36 ya. Yani Vti piyasası belli, ama e36 lar 17.000 isteyenden tutun 24.000 isteyene kadar değişiyor. Şöyle 130bin Km de kaportası düzgün bi e36 nın ederi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW E90 3.16i alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim mahallede bir arkadaş aldı E36 çok temiz aldım çok hor kullanılmamış diye övdü durdu aracını gerçekten öyle duruyordu fakat adam sanayiden çıkamıyor.

Yerinizde olsam civic alırdım.
  • Allah akıl fikir versin yarışmı yapacaksınız performansı için 98 model araçlara 20 25 lira veriyorsunuz o paraya ne kadar güzel 2005 2007 arası temiz arabalar var yazik günah ya...
  • abi bende ondan korkuyorum çok masraflı araç diyenler fln var

@anlhcylmz

Hocam şurda yaş daha 22 bu yaşta binmiycemde böyle arabaya ne zaman binicem, ha demiyorum ki son sürat gidip milletin hayatını tehlikeye atıcam, yerine göre biraz performans istiyo insan, bilmiyorum nasıl anlatıyım hobi işte abi
  • benimde gönlümde e36 var
  • Al bır vti 1.6 motorla 2.0 bmw nın ıcınden gec
  • Güzel bi vti buldum bakalım kısmetse cuma günü almaya gidicem inş. :)
  • Fiyatı nedir usta peki?
  • Vti hertürlü gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Merhaba arkadaşlar. Max. 20 Bin TL bütçem var, ve alacağım araba konusunda kararsızlık yaşıyorum.

Normalde Honda Civic Vti almayı düşünüyordum ama son zamanlarda fiyatlarını fazla şişirmeye başladılar. Bende BMW modellerine bakmaya başladım E36 kasalar tip olarak hoşuma gidiyor, ve fiyatlarıda normal geldi baya buldum düşük KM li 20 BİN TL altında. E36 alırsam 3.16 mı 3.18 mi 3.20 mi önerirsiniz? 3.20 ler 6 silindir olduğu için çok yakar gibi geliyor bana birde masraf durumu nedir çok sorun çıkarır mı bu arabaların temizi?
    Son olarakta BMW 3.16ti Compactlara baktım 2002-2004 model arası yeni kasa olanlarına, ön dizaynları pek hoşuma gitmesede yeni kasa BMW sonuçta fiyatlarıda 21-24 arası değişiyor acaba 20Bin TL ye bunlardan bulup alsam nasıl olur? Pek tercih edilmeyen bir model olduğunu duydum nedeni sadece dizaynı mı?

Temizini bulursam hala ilk tercih olarak VTİ almayı düşünüyorum ama yinede sizin önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar bi akıl verin bana ya çok kararsız aldım, ilk arabam olucak ve temiz düzgün bir araç almak istiyorum :)

Arkadaşım BMW 3.20 de alıcak olsan VTI'da alıcak olsan senin yakıt ı kafana takmaman gerekir her ikiside resmen yakıt canavarı yanlış hatırlamıyorsam 3.20 13lt yakıyordu
    VTI bence daha fazla yakar.

Sen 20.000TL'ye araç alıcam diyorsun ki buda ortalama bir vatandaş için olan rakam, aracı alırsın peki ya sonra yakıtı ne yapıcaksın?
    En mantıklısı 1400-1600cc temiz, modelli ve düşük km'li genç arabası al LPG taktırt kullan.
    Benimde gönlüm BMW ister ama oturup mantıklı düşününce vazgeçiyorum. Bir yerde 20-22krş yakan ortalama bir araç var diğer yanda 33-35krş yakan(LPG) güzel bir araç ama ne yazıkki mantık az yakana karar verdiriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 30 Kasım 2011; 11:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade

Merhaba arkadaşlar. Max. 20 Bin TL bütçem var, ve alacağım araba konusunda kararsızlık yaşıyorum.

Arkadaşım BMW 3.20 de alıcak olsan VTI'da alıcak olsan senin yakıt ı kafana takmaman gerekir her ikiside resmen yakıt canavarı yanlış hatırlamıyorsam 3.20 13lt yakıyordu
    VTI bence daha fazla yakar.

Sen 20.000TL'ye araç alıcam diyorsun ki buda ortalama bir vatandaş için olan rakam, aracı alırsın peki ya sonra yakıtı ne yapıcaksın?
    En mantıklısı 1400-1600cc temiz, modelli ve düşük km'li genç arabası al LPG taktırt kullan.
    Benimde gönlüm BMW ister ama oturup mantıklı düşününce vazgeçiyorum. Bir yerde 20-22krş yakan ortalama bir araç var diğer yanda 33-35krş yakan(LPG) güzel bir araç ama ne yazıkki mantık az yakana karar verdiriyor...

Hocam çok haklsınız aslında az yakan bi araç alıp rahat rahat gezmek daha mantıklı, ama gençlik hevesi diyelim gerekirse az binicem ama vti alıcam koydum kafaya ha baktım benziniyle başa çıkamıyorum en son çare satarım.. sonunu düşünen kahraman olamaz şekli gidiyoruz bakalım

@mutu22

Hocam fiyat yarın netleşicek gidip aracı göriyim pazarlık şu bu ona göre söylerim fiyatı :)

• Bence kahraman olmaya çalışma sonuçları kötü oluyor gerçek hayatta :)
  • Benim tercihim vti olurdu.Birde Clio 2.0 Sport'lara baktınızmı
  • Eski bir vti kullanıcısı olarak bu piyasa koşullarında 20000 tl ye temiz vti bulmak imkansız gibi bir şey.İki aracında kullanım zevkleri başkadır.Honda vti bmw ye oranla daha performanslı,sağlam ve sorunsuzdur.Bmw de arkadan itiş sayesinde yanlamak farklı bir şürüş zevki verir,aynı zamanda konfor ve güvenlik olarakta bmw daha iyidir.Hondanın en büyük handikapı aracın gittiği kadar duramamasıdır,frenleri zayıf kalmaktadır.Şuan 2011 ford focus titanyum dizel kullanmaktayım ama hala zaman zaman trafikte ah keşke altımda vti olsaydı derim .Kullanmayan bu aracın 1.6 atmosferik 160 hp zevkini bilemez.Benim aracı satmamın iki sebebi vardı .Birincisi aracın vtec sesi beni tahrik ettiğinden çok hızlı ve devirli kullanıyordum,dolayısı ile çok yakıt harcıyordum.İkincisi frenleri çok iyi değildi ve araç performanslı olduğu için heran kaza yapma riskim vardı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.