Şimdi Ara

CİVİC YIKAMA-YARDIM? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 9 Nisan 2009; 21:05:39 >
  • Otomatik makinelerdeki fırçaların kılları dayanıklı olması için bizim kullandığımız fırçaların kıllarından çok çok kalın. Çizerse bu kalınlığın verdiği sertlikten ve hızlı dönmesinden çizer. En iyisi bikinili kızların olduğu istasyonlarda yıkatmak

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

Fırçasız yıkamada, sağlam kimyasallar kullanıldıgı ve boyanın zamanla soldugu konusu cok dogru ... bu nedenle aslında yıkatmamamk lazım .. ancak bu seferde fırça çizigi sorunu oluşuyor.. yani iki ucu ....u değnek :)

Ababanında yukarıda belirttiği gibi fırça çizmez(benzin ist. büyük makinalar hariç, onlar harbiden çiziyor) özelliklede yumuşak kaliteli bir fırça kullanılırsa, uygun bir oto şampuanı kullanılırsa (saç şampuanıda iş görüyor) neden çizilsin, ama kimyasal çözücülerin boyaya zarar verdiği kesin, gene en iyisi fırçayla yıkamak...bu arad süngerle yıkamayı önermiyorum, süngerin gözeneklerine küçük toz,kum vs giriyor , ve malesef bu küçük tozlar çiziyor, fırçanın gözeneği falan olmadığı için en zararsızı gene fırça

CİVİC YIKAMA-YARDIM?

• aracın içindeysem tavan kısmına özel itina gösterilmesini talep edebiliyor muyuz bu yıkama yerlerinde
  • Sunroof varsa elbette
  • ABABA level kaç senin
  • ne demek istedin?
  • sunroof olayı aklımdan bile geçmemişti,tebrikler olaya balka bir boyut kazandırdın..
  • sunroof olayı caucas abiden sorulur.
    bu durumlara özel ,başını dışarı çıkartıp özenle resim bilem çektirmişti...
  • Level derken???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

ne demek istedin?

boyunu soruyor, boyun uzunmu diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerm

sunroof olayı caucas abiden sorulur.
    bu durumlara özel ,başını dışarı çıkartıp özenle resim bilem çektirmişti...

Heee, o resim bu resim işte,,,sunroof başka işede yarıyormuydu yaw...?

CİVİC YIKAMA-YARDIM?
  • bu da sunrooftan gökyüzünün ve benim evin görüntüsü

CİVİC YIKAMA-YARDIM?
  • yaramaz mı??? o yıkamacıları bulunca başını sunroftan dışarı çıkarıp da.....gör bak!
  • aracımı 1000km bakımına götürdüğümde yıkamada hafif çizmişler kurularken gerçi boya koruma yaptırdığım için çok çok ince çizkler sadece güneşte dikkatli bakınca belli oluyor iyikide boya koruma yaptırmışım diyorum bu arada borada bakım sonrası yıkatacaklar bunu görevliye belirtsinler çünkü adam yaldır yaldır kuruluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: abansi

aracımı 1000km bakımına götürdüğümde yıkamada hafif çizmişler kurularken gerçi boya koruma yaptırdığım için çok çok ince çizkler sadece güneşte dikkatli bakınca belli oluyor iyikide boya koruma yaptırmışım diyorum bu arada borada bakım sonrası yıkatacaklar bunu görevliye belirtsinler çünkü adam yaldır yaldır kuruluyor

yazdıkların beni 2 yıl öncesine götürdü. civicimi aldıktan 1 hafta sonra otoparka bırakırken yıkanmasını da istemiştim.yıkamacı eleman su tabancasının ucunu sol arka kapı üzerindeki direğe öyle bir hışımla vurmuş ki fasulye büyüklüğünde boya atmasına sebep olmuştu. bunu görünce kan beynime sıçradı tabii, patrouna gidip durumu nazikçe anlattım,aga ne desen beğenirsiniz ''aabü arabanın yeni olduğunu söölesen daa tikkatli yıkarduk''
    tabi bundan sonraki kibar olmayan diyalogları yazmıyorum tartışmanın sonunda kartvizitlerini verdiler ve boyatma masrafını karşılayacaklarını söylediler. ben de nazarlık olsun diye hala yaptırmadım. sadece rötüşlettirdim. inip bindikçe bir daha oraya gitmemem gerektiğini hatırlatıyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: abansi

aracımı 1000km bakımına götürdüğümde yıkamada hafif çizmişler kurularken gerçi boya koruma yaptırdığım için çok çok ince çizkler sadece güneşte dikkatli bakınca belli oluyor iyikide boya koruma yaptırmışım diyorum bu arada borada bakım sonrası yıkatacaklar bunu görevliye belirtsinler çünkü adam yaldır yaldır kuruluyor

boya koruma yaptırmana rağmen çiziliyor ha.. yoksa boya koruma zararlı bir şeymi, bende koruma falan yok ama çizilmiyor
  • Verniğin yüzeyindedir o çizikler, saf tinerle (ne sentetik ne de selülozik) silersen geçer ama fazla bastırmadan silmek lazım...
  • tiner riskli bence, cila daha masum
  • Bilmeyen için riskli ama boyacıya çiziln yeri sildirirsen birşey olmaz. Hata yapsa da düzeltmek zorunda. Ama hatayı sen yaparsan parayla düzeltirler

Hem cila çizikleri kaybetmez diye biliyordum. Pasta desen neyse de, cila entersan geldi şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 14 Nisan 2009; 15:26:03 >
  • temmuzda koruma yaptırdığım yere tekrar götürücem zaten onlar çağırmışlardı üstünden bi kere daha geçeceklerdi (ücretsiz) ozaman hallettirim zaten çizik boyayaya inmedi sonuçta kurulama bezinin yarattığı çizikler ama yinede insanın canını sıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.