Şimdi Ara

CİVİC YIKAMA-YARDIM? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım o çizikler biraz kaçınılmaz, ne yaparsak yapalım sonuçta arabalarımız dış etkenlere açık,
    benim garajımda var, ama arabayı kullanırken üzerine tozlarda geliyor, yağmurda, çamurda,
    ister isteme zaman içinde çizikler oluşuyor, ama bu çizik olayı bence çokta abartılmamalı, 5-6 ayda bir falan kaliteli bir cila , arabanızın her zaman pırıl pırıl olmasına yetecektir, inede yeterli bulmadığınız zamanlardada hafif bi ince pasta arkasından cila boyayı ilk günki gibi yapıyor valla, ama boya dışındaki eskimeler malesef kamufle edilemiyor, mesela farların içi kararır veya parlaklığını kaybederse tek çözüm değiştirmek oluyor, o kadar sakındığım halde benimde farların dış yüzeyinde çizikler olduğunu farkettim, bir arkadaş zımpara sonrası cila ile sıfırlamış ama ben cesaret edemem, sevmediğim halde bu bahaneyle angel eye - xenon kominasyonlu yeni far alabilirim
  • Bu tosbaa-mumu (meşhur yabancı marka) cilanın Wet olanı var. Arabayı yıkıyorsun, ıslakken wet cilayı spreyliyorsun ve sonra yumuşak pamuklu bez veya güderiyle kuruluyorsun. Daha pratik oluyormuş. Bu sabah bizim komşu arabasına yaptı, fena da olmadı hani. Ama ben önce bir teflonlu yapıp, ondan sonraki her 3,4 yıkamada bir wet cila yapayım diyorum. Ne dersin hoca abi?
  • "crome" kullan , bi ara şişesinin resmini koymuştum buralara bi yere, o crome olan turtlenin en kalitelisi(ve en pahalısı) hazır o kadar emek vermişken uzun süre dayansın bari
    ıslak cilanın kalıcılığı yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.