bende iphone var ve çocuklara caillou felan yüklemiştim. şimdi ellerinden alamıyorum telefonu. o yüzden başka bir cihaz almak istiyorum. özellikle arabada, dışarıda hayat kurtarıyor. kafamda psp ve touch var. psp'ye çizgi filmleri kolaylıkla yükleyebilir miyim? ekran kalitesi touch'dan daha mı iyidir? en iyi ekran hangi modelde? çocukların oynayabileceği basit, öğretici oyunlar da var mı? şarjı ne kadar gider? sağlam mıdır, çocuklar defalarca yere düşürecektir.
tüm bunlar çerçevesinde benim için touch mı, psp mi uygun? psp ise hangi modeli?
psp fatlar taş gibidir. ekran ların parlaklığı çok iyi değildir güneş altında izlenemez. basit oyunlar var çocukalrında oynayacağı. filim atarken iphoneyle aynı işlemlerden geçirmek gerekir. pspnin ekranın daha büyük olması en büyük artısıdır.
psp'de film izlemek ekstra bi keyif.. 3 aydır bilgisayarımda tek bir dizi bölümü veya film izlemedim.. hep convert ediyorum, altyazımı gömüyorum ve gece yatağıma uzanıp, kulaklığımı takıp filmlerimi veya dizilerimi izliyorum.. ekranı zaten hayvan gibi.. bende 2000 serisi var ama 3000 serisi bulursan kırılmışından al onların ekranı daha canlı ve parlak..