Şimdi Ara

Çizgi roman çıkartmak için yazıcı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-fiyat üst limit)__________________________________________________: 400-500
    2-aylık ortalama çıktı sayısı_________________________________________: 150s renkli 100s siyah beyaz
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili)________: yazıcı tarayıcı fotokopili
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz._____________________: toner ve mürekkep fiyatları birbirine yakınsa lazer tercihimdir
    5-Renkli çıktı gerekli mi?(renkli lazer yazıcı fiyatları diğerlerinden yuksektir) __: Renkli çıktı şart
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız?_______________: Kesinlikle yapılacak
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı?__________________ : Yok
    8-Fax özelliği isteniyor mu? _________________________________________: Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) ___________________________: Fark etmez

Büyük bir çizgi roman arşivim var ve bunları bilgisayar veya tablet gibi cihazlarla okumak zor oluyor bu yüzden ben de çıkartıp öyle okumak istiyorum. Çizgi romanları maliyetine göre ya a5 e ya da a4 e arkalı önlü 4 sayfa şeklinde(dergi şeklinde yani) çıkartmak istiyorum. Her iki şekilde de birim sayfa maliyetlerini yazarsanız sevinirim. Öncelik sıralamam maliyet ardından kalite şeklinde. Hız o kadar da önemli değil.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Poster İçin Yazıcı Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.