Şimdi Ara

Çizgi roman okumak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marvel'in tüm filmlerini izledim çizgi roman okumak istiyorum ama İngilizcem yok hangi serileri okumam lazım ( en sevdiğim karakterler thor thanos ayrıca kozmik varlıkların geçtiği öykülerede meraklıyımdır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam avengers okuma listesi de googlea aradığını bullursun
  • Peki hocam eyvallah da ben şu kozmik varlıklar İn geçtiği öykülerede meraklıyım lt olsun beyonder galaktus falan onları nasıl okuyabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of darks

Peki hocam eyvallah da ben şu kozmik varlıklar İn geçtiği öykülerede meraklıyım lt olsun beyonder galaktus falan onları nasıl okuyabilirim
    Galactus genelde Fantastik dörtlü serilerinde geçiyor. Avengers new avengers karışık ilerliyor new avengersde lt beyonders molecule man falan var
    bende meraklıydım ama pek tatmin etmiyor. Kozmik karakterlerin savaşlarını göremiyorsun kısa sahnelerde görünüyorlar.
    İngilizcen varsa Thanos un serisinde sürüyle kozmik karakter var. Thanos var zaten gerisini boşver:D bende kozmik karakter ilgimden dolayı yarım yamalak ingilizcemle okudum anlamadığım pek bir yeri yok.
    benim bildiğim strange çrlerinde dormammu falan var lt nin gözüktüğü serilerde var ama okumadım.
    Ultimate avengers açlık serisinde Galactus var. İnfinity Gauntlet serisinde bir sürü kozmik karakter görünüyor.

• Eyvallah teşekkür ler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.