simpsons ve south park diyen arkadaşlar onları çizgi film olarak görmekte yanılıyorsunuz onlar sadece görunuşte öyle içerik olarak tam aksine yetişkinlerin dizisi ve sloganıda yetişkinlerin çizgi filmi zaten hiç bi çocuk öyle bi çizgi filmi izlemez izleyemez(edilen kufurleri ve hareketleri izleyenler biliordur)ama bana sorarsanız simpsons benim favorim.hayatımda beni kahkadan koltuktan atan nadir gösterilerden.
olay budur abi taş devri.....
jetgiller
Denk geldimi eski çizgifilmleri izlerim
millet ben "bugs bunny" den nefret ediyom yaw nerdeyse tüm bölümlerde üste çıkıyor daha sonra o çakal coyote ne kadar zeki bi haywan olmasına ramen hep bişiler ters gidiyor acıların çocuuğu çakal coyote
haaaa şeyi bilen war mı
tazın bi bölümü wardı
sahne arkası gibi
kafalara neden hep 16 tonluk demir parçası düştüünü anlatıyor
süperdi
buda benim favori pokumanım
ama flinstones un yeri başka be
hepimiz yaba daba duuuuuuuuuuuu larla büyümedik mi?
millet ben "bugs bunny" den nefret ediyom yaw nerdeyse tüm bölümlerde üste çıkıyor daha sonra o çakal coyote ne kadar zeki bi haywan olmasına ramen hep bişiler ters gidiyor acıların çocuuğu çakal coyote
haaaa şeyi bilen war mı
tazın bi bölümü wardı
sahne arkası gibi
kafalara neden hep 16 tonluk demir parçası düştüünü anlatıyor
süperdi
buda benim favori pokumanım
looney tunes de favorim herzaman duffy duck olmuştur çok karizma ya
walla 1 numara duffy duck
boğazım yırtılırdı eskiden onun sesini çıkaracam diye
bu çizgi filmleri hatırlıcak dinazorlar vardır mutlaka aranızda, artık neden gösterilmiyolar bilmiyorum, ikiside kendini aşmış çizgi filmlerdi..
ROBOTEK; bunda dünyayı uzaylılar basmış, insan ırkı Robotek diye dev bi uzay gemisine sığınmışlardı.. Savaş durumunda fizik kurallarını hiçe sayarak robot olurdu bu gemi...
LAZERYON; şimdiye kadar izlediğim en iyi çizgi film diyebilirim, ne voltran, ne transformers.. konusuda acayip fantastikti bunun.. japon bi veledin bilgisayarda tasarladığı robot nasıl olduysa birden imal ediliyodu, bunuda robotun pilotu yapıyolardı.. düşmanlarla savaşır lazer topunu kullanırdı paso..
robot çizgifilölerine bi alışamadım gitti ya
sıkıcı geliyor bana biraz
ha bide
eskiden şey wardı
şeker kız candy
süperdi ya dizi gibi okuldan gelince başlardı akşamüstü önce bide sabah werirlerdi tabi
ah ah
quote:
Orjinalden alıntı: ardagoth
bu çizgi filmleri hatırlıcak dinazorlar vardır mutlaka aranızda, artık neden gösterilmiyolar bilmiyorum, ikiside kendini aşmış çizgi filmlerdi..
ROBOTEK; bunda dünyayı uzaylılar basmış, insan ırkı Robotek diye dev bi uzay gemisine sığınmışlardı.. Savaş durumunda fizik kurallarını hiçe sayarak robot olurdu bu gemi...
LAZERYON; şimdiye kadar izlediğim en iyi çizgi film diyebilirim, ne voltran, ne transformers.. konusuda acayip fantastikti bunun.. japon bi veledin bilgisayarda tasarladığı robot nasıl olduysa birden imal ediliyodu, bunuda robotun pilotu yapıyolardı.. düşmanlarla savaşır lazer topunu kullanırdı paso..
O dinazorlardan biri de benim Robotek gercekten harika bir cizgi filmdi. Ve bir de Cobra vardi Magnum bir tabancasi vardi .
bende izliyom hemde kardeşimle (aramızda on yaş fark war) ne olmuş yane
quote:
Orjinalden alıntı: ghostlike
robot çizgifilölerine bi alışamadım gitti ya
sıkıcı geliyor bana biraz
ha bide
eskiden şey wardı
şeker kız candy
süperdi ya dizi gibi okuldan gelince başlardı akşamüstü önce bide sabah werirlerdi tabi
ah ah
ah ah ne ağlardım salya sümük o çizgi flimde (dizi gibiydi ama) yaa kardeş onun sonunu hatırlıyormusun nasıl bitti.. en son hatırladığım onu bi okula göndermişlerdi orda ki bazı arkadaşlarıyla sorunu falan wardı... ama gerisi silinmiş hafızamdan bide aşık olduğu çocuk ölmüştü.. ah ah ne günlerdi yaşlanmışız bee
jetgilleri özledim yaa
walla oaraları bende unuttum be
bi ara terry diye bi çocuk wardı çok esrarengiz ondan sonra antoni öldü ah ah ne güzeldi o bahçedeki güller
ama gerisini bende çıkaramadım
jetgillerde de "ih ah oh ahah" diye bi şarkıyla meşhur olmuşlardı ya hani
süperdi ya her bölümü
Dragon Ball bölüm atlatmazdım varya.. Çok samimi bir çizgi filmdi o küçük cocuk arada bir işerdi böyle çıplak falan kalırdı çok güzeldi o çizgi film ya bizde topluyorduk topları resmen çocukla
haaaaaaa ewet çok güzeldi
bazen hatta çoğu capon çizgifilminde olur sinirlenenin kafası kocaman olurdu dişleri yırtıcı olurdu kafasında damlacık olurdu