Şimdi Ara

Çizgifiiiiiiiiiiiiilm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dt.spiky

ben de severim şirinleri yaşta 20 oldu be

quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

Orjinalden alıntı: üçnoktalıhayata

ŞİRİNLERDEN VAZ GEÇMEEEM

senin yaş kaç?

Şirinler gibisi yok gerçekten,zamanda yolculuk yaptıkları seri çok az yayınlanıyor ama...

• süper bi çizgi film yu-gi-oh
  • çoğu kişiye sewermisin desen lan geç git der ama POKEMON herkezi etkilemiştir ya

mesela hani şu ash pikaçu yu bi rar arkadaşlarının yanına wahşi doğaya bırakmıştı ya
    işte o sahnede ash ağlıyordu,pikaçu ağlıyordu,ben de ağlıyordum

aaaaaaaaah ah
  • bitti mi be ya?
  • tom ve jerry neydi o cizgi film ya
    şimdi cocuklara yazık bizim zamanımızda kalite vardı nerde o eski cizgi filmler.şimdikiler cok sacma geliyor bana.
    favorilerim ;
    Tom ve Jerry,pokeman, küçük golcu olsa da izlesek şimdi ya

bu aralar galactic futbol,shaman king ve pucca en co khosuma gidenler tabi bide sponge bob var say say bitmiyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kktn1925 -- 1 Kasım 2006; 20:34:10 >
  • izlenmezmi çizgi film ya..
    tom&jerry olsun slyvester olsun duffy duck olsun süper bunlar

ayrıca taş devri tsubasa şirinler..kimbilir aklıma gelmeyen neler var daha..denk geldimi kaçırmam
  • ben maske baybelade pokemon yu-gi-oh batman spiderman izliorummmm
  • he man(edit:yazım hatası olabilir ),temel reis ,tom ve jery daha varda bu kadar yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 1 Kasım 2006; 23:57:06 >
  • bide olimpiyatlar wardı ya

ayı yogi scooby doo falan filan yarışıyorlardı

süperdi yaw
  • Nerde O Eski Çizgi Filmler tusubasayı İzlemek İçin Saat 7oe KaltardımSonra Kızıl ßaron Vardı Deli ßişeydi.Hele Robot Çizgi Filmleri Çok Güzeldi.Maske Vardı Yeşil Kafa Manyak Gülerdim.Hayalet Avcıları Vardı Onuda Es Geçmeyelim.Yugi-oh uda UnutmayalımŞimdi Öyle Çizgi Filmler Olsa Gene İzlerdim Ama Hiçbiri Yok
  • red baronun şarkıısnı da ne salaardık bee
    bitek red barooooooooooon orayı dooru söylerdim

ama maskenin şsrkısıs o kadar hızlıydı ki sallayamazdık bile

beeeeeeeee abidi dubidi gabbitte
    bilmem ne bilmem ne

this iz the maaaaaaaaaaaaaassk
    SMOKIıııNnnn
  • Clementine
  • Ufakken jetgilleri izlerdim. Simdi SOUTH PARK - SIMPSONS - CEDRIC
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

quote:

Orjinalden alıntı: ardagoth

quote:

Orjinalden alıntı: ghostlike

hani bide iç organlarımızı falan böyle anlatan çok güzel bi çizgifilm wardı ya kanal de de
    neydi ya o böyle antikorlar virüsleri öldürüyordu,hemoglobinler oksicen taşıyordu falan onuda sewerdim ben

IL ÉTAIT UNE FOIS... L'HOMME; Türkçesi Vücudumuzu Tanıyalım

Çok sewerdim ben bunu, ak sakallı nur yüzlü bi dede anlatırdı..

Bide bunu il etait une fois la vie olanı vardı, ondada bu dede dünyayı geziyodu..

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/195948/7878FA1FF04640CA990244CA367A8328.jpg

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/195948/585724C2C42648DA8788579C36D58B23.jpg

bunu hatırlıyorum yaa çok güzeldi

evet yaw bende çok severdim bunu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cousin

quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

Ben en cok Andy'nin nesi varı sevıyom skecler manyak ''faka bastın'' falan bide tabiki

Sponge bob square pants ''Hey Gary''

Bide bu aralar en son Galactic Football denen bişi cıktı oda cok hosuma gidiyo

Galactic Football manyak bir şey ya çok güzel fakat hala ilk 13 bölümünü yayınlıyorlar 2. parta geçmediler ezberledik artık :D
     Çizgifiiiiiiiiiiiiilm

Galaktik Football süper bişey. Hele o nefes ile yapılan hareketler, kaybolmalar fln harika

Ayrıca Shaman King, Red Kid, Yu-gi-oh, Baybelade(buna benzer bi şekilde yazılıyodu galiba), Andy, Mask ve diğerleri

• A Space Adventure: Cobra vardı. kolunun içinde silah vardı. hep güzel kızlar eşlik ederdi uzay maceralarında, bilenler bilir
  • Arkadaşlar bencee gelmiş geçmiş en iii cizgi filmm tusubasaa çüğnküü fizik kurallarına uygun bi dizydi yaaayrıcaa bu çizgi film bizim o neslii hep futbola bağladıı sonraadaa zatennn ilerledii teknelojiii

arkadaşlar bii cizgifilm vardııı ufak bi velet vardıı dedektiff önemlii ve büyük cinayetleri çözüyoduu oonun adı neydi çizgi filmin yaa??????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: legaLAlien

A Space Adventure: Cobra vardı. kolunun içinde silah vardı. hep güzel kızlar eşlik ederdi uzay maceralarında, bilenler bilir

oooo oosüperdi yaa cobraa abii ci ay coooo derlerdiii yaa süperdii baba

bide şey vardıı yaa o döneme aitt uçan arabalar falann kapısı yandan açılır kırmızı dierlerinde motor tır falan vardıı dünyayı kurtarırlardı hep ismi neydi acaba
  • arkadaşlar bana çizgi film kahramanlarının resimleri lazım hatları net şirin olanlar varmı elinizde?
  • dostum 1sürü kahraman war hangilerini istiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.