|
Çizgilere elveda: QR tarzı kodlar, barkodların yerini alabilir
-
-
QR kodlar, naylon poşet ambalaj v.s. üzerinde okunmaz. Bir ton tantana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir yetenek kazanma hakkın olsaydı, cihaz kullanmadan QR kod okuyabilmeyi seçerdim.
-
Enteresan bir yetenek seçim vizyonu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam denediğim de oldu, harf harf denedim, şaşırtmak için insanları. Yok beceremedim, beyin kabul edemiyor.
Bilemem yine de böyle fotografik hafızası güçlü olanlar için QR kod sporu geliştirilebilir.
-
QR Okuyucu Adam
-
Ben teleport'u seçerdim.
-
Şuan Rusyada temel gıda ürünlerinin neredeyse hepsinde qr kod var. Normal barkodlara ek olarak yapıştırıyorlar ürünün üretimine vb. göre. Uygulaması çok zor değil makineler basıyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karekod ilaclar icin bir devrimdi. Ürünün orjinalligini de kanitlayabilecek, diger sektörlerde sahte urunu azaltacak.
Ornek vermem gerekirse, bir karekod bir ilacın nerde ne zaman üretildiğini, hangi depoda bulundugunu, hangi eczaneye ne zaman satildigini ve hangi hastaya ne zaman verildiğini, yasaklanmış olup olmadığını, miadini, gösterebiliyor.
Aynisi diger sektorlere geldiğini düşünün. Sahte karekod cok kolay saptanabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne zaman üretildiği , hangi batch lot seri de üretildiği OK ama .. hangi farbrikada üretildi nezaman depoya -- eczaneye geldi -- hastaya reçetede verildi vs bilgiler için ITS gibi bir sistem lazım.. özellikle hzılı tüketilen kısa ömürlü ürünlerde bunu uygulamak zor olur illa uygulanacak olursa ürün maliyetleri artar.. ama bunun dışında belli bir fiyatın üstünde olan dayanıklı malzeme ve gıda için uygulanabilir..
Bana spotcu bir arkadaş ismi lazım olmayan erektil fonksiyon bozuklugunda kullanan son derece bilinen marka bir ürün getirdi.. filan filan eczaneden cıktıgını falan söyledi ITS lerini kontrol ettiğimde farkettimki hepsinin seri nosu aynı.. yani geçerli bir seri no alıp bütün ürünlere basmış sahteci arkadaş.. zaten ITS aktarımı yapmadan hiç bir satışı kabul etmem ama sonuçta bu ürünü hasta alsa bunu kontrol etmediği sürece oda bilemez hologramı falan herşeyi vardı ürünün..
-
Merhaba,
Denizli Barkod Sistemleri olarak hem barkodların hem de QR kodların farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunduğunu belirtmek isteriz. Barkodlar düşük maliyetli ve hızlı bir altyapı sunarken, QR kodlar daha fazla veri kapasitesi ve esneklik sağlar. İşletmelerin ihtiyaçlarına göre en uygun seçimi yapmak önemlidir.
www.denizlibarkod.comTürkiyenin Lider Barkod Sistemleri ve Yazılım Çözümlerihttps://www.denizlibarkod.com
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X