Şimdi Ara

Çizik, boyasız araca binmeye ve kasko delinecek diye kasmaya son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar kasko delinmesin diye ufak tefek şeyleri hep cebimden ödedim. Arabanın değeri gider diye de çizikleri boyatmadım. Dün artık iki alışkanlığımı da bıraktım. 2. elde zaten bir şekil arabanın değerini düşürüyorlar bari çizikleri boyatayım da arabam güzel olsun dedim. Bir de ön panjur/ızagara kırılmıştı. 400 Tl dediler. Ben de kaskodan değiştirdim. Geçenlerde lastik yarılmıştı, onu da kaskoya bildirdim. Bundan sonra çizik, boyasız araca binmeye ve kasko delinecek diye kasmaya son

• Ufak tefek hasarlarda vede rötuşlarda aslında coğu zaman kasko delinmiyor.

Delinsede indirim oranı en fazla %10-15aşagı çekiliyor.

Bu arada 1 lastik kaskodan nasıl değişir. Yani tek lastikmi değişiyor yoksa dengelenmesi acısından iki tanemi değişiyor?
  • Lastiği 15 gün önce almıştım, çukura girdim yarıldı. O yüzden tek lastik değiştirdim.
  • Lastiği kasko karşılıyor mu yahu?
    Ben boşuna mı para verdim o zaman
  • Belli bir orana kadar hasarlarda kaskodan değiştirmek en iyisi.
  • Kaskolarda lasik hasarı karşılanmıyor.
  • lastiği kasko karşılıyor bizim aracımızın lastiği yarılmıştı ama biz kasko delinmesin diye gittik parayla aldık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim arabanın tampona sürtülmüştü gittim mini-onarım dahilinde bedava yaptırdım kaskomda bozulmadı.

not: tampon komple sökülüp boyanıp,fırınlandı öyle takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dix1 -- 27 Nisan 2011; 12:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

benim arabanın tampona sürtülmüştü gittim mini-onarım dahilinde bedava yaptırdım kaskomda bozulmadı.

not: tampon komple sökülüp boyanıp,fırınlandı öyle takıldı.

Autoking de mi yaptırdınız acaba? Tamponun lokal boyanma ihtimali olmadığı için yama yapılmayacaksa komple boyanması gerekiyor. Benim arka tamponun sağında solunda ve ortasında muhtelif sürtme izleri var. 2 adet Minionarım hakkım var bu sene için. Acaba götürsem komple boyarlar mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.