ya bende de aynı sorun var... bende ne yapacağımı bilemiyorum. ama bir fikrim var.. hani saat lerde çizikleri silmekiçin kullanılan sıvılar var ya.. onlar bizim lcd leri temizler mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: edwin
ya bende de aynı sorun var... bende ne yapacağımı bilemiyorum. ama bir fikrim var.. hani saat lerde çizikleri silmekiçin kullanılan sıvılar var ya.. onlar bizim lcd leri temizler mi ?
ya bende aynı şeyi düşündüm ama kesin bilgi nerden alabiliriz ki??
quote:
Orjinalden alıntı: koraygoksu
quote:
ya bende aynı şeyi düşündüm ama kesin bilgi nerden alabiliriz ki??
Firmaların teknik servisleri (diyelim ki laptopunuzun markası toshiba, toshibanın teknik servisi) size -bence- en doğru cevabı verebilecek yerlerdir.
Bu problemin bi çözümü olsa bile çok pahalı olacağından eminim.
toshiba türkiyeyi aradım, yapılacak hiçbir şey yok, ekranı değiştirmekte 740$ +kdv
quote:
O tür solüsyonlar ekranın ince bir tabakasını eriterek çiziği yok etme mantığına dayanır. Laptop ekranı bu iş için biraz fazla geniş. Daha büyük sorunlarla karşılaşabilirsin.
çizmeden önce korumak gerek bence.arkadaşım laptopa şeffaf bi tabaka yapıştırmış kenarlardan bantla.hoşuma gitti valarahatsız etmiyo laptopu kullanırken ve de kapağını kapatınca sorun oluşmuyo. ayrıca çizilmeye karşı güzel bi yöntem.denicem bende bunu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme