Şimdi Ara

Çizilmeyen, Bir Tuşla Rengi Değişen AUDİ A9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık çizildi diye üzülmeyin, arabalar kendi kendilerini onarabilecek. Nanoteknoloji sağolsun…
    Arabanızda biraz çizik mi oluştu? Artık sorun değil. İspanyol tasarımcıdan, arabanın kendisini yenileyen hatta rengini değiştiren tasarım geliyor... Devamıhttp://nanoteknolojinedir.com/?p=1528

• Herşeyin zamanla moku çıkıyor..
  • benim merak ettiğim bir şey var, senelerden beri tavalar çizilmiyor. tavalardaki teknolojiyi arabaya uygulamak çok mu maliyetli? bildiğim kadarıyla çizilmeye dayanıklı sistemler sadece süper sporlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

benim merak ettiğim bir şey var, senelerden beri tavalar çizilmiyor. tavalardaki teknolojiyi arabaya uygulamak çok mu maliyetli? bildiğim kadarıyla çizilmeye dayanıklı sistemler sadece süper sporlarda var.

Tavalar nasıl çizilmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

benim merak ettiğim bir şey var, senelerden beri tavalar çizilmiyor. tavalardaki teknolojiyi arabaya uygulamak çok mu maliyetli? bildiğim kadarıyla çizilmeye dayanıklı sistemler sadece süper sporlarda var.

zorlarsan tabi ki çizilir, bahsettiğim şey saatlerdeki safir cam ile aynı mantık. çizilmeye son derece dayanıklı bir materyal.
    teflon tavanın en önemli özelliği de o, çok zor çizilir, çizilirse de teflon özelliğini yitirir zaten.

• Olmayacak şey değil ama henüz tasarım aşamasındaki birşeyi gerçekmiş gibi lanse etmemek lazım.
  • Bu kendini onaran araba daha uzun yıllar standart haline gelmez herhade.
  • Renk değiştirme işi sakat, trafikle başımız belaya girer.
    -Ruhsatta x renk yazıyor, bu araba y rengi?
    -Bir dakika memur bey. Hanım! Kaç kere dedim şu düğmeyle oynama diye!
  • quote:

quote:

quote:

zorlarsan tabi ki çizilir, bahsettiğim şey saatlerdeki safir cam ile aynı mantık. çizilmeye son derece dayanıklı bir materyal.
    teflon tavanın en önemli özelliği de o, çok zor çizilir, çizilirse de teflon özelliğini yitirir zaten.

• Cizilmeyen arabayi cizdim demek ve ögünebilmek icin sokaklarda gezen binlerce tip var...
    nah cizilmez diyorum yani.
  • bide bunun halkın arasına geldıgı zamanı dusunmek lazım
  • quote:

Bilmiyorum ama teflonda renklendirme konusunda sıkıntı yaşanıyor olabilir.

Belki de rötüş - boya gibi işlemler imkansızdır teflonda.

Dediğin gibi çok maliyetli de olabilir.
  • ben arabanın üstüne tükürsem çiziliyor

her ihtimale karşı edit: tükürük normal insan tükürüğü
  • Forumda daha önce bu haber yayınlandı! Aynı haberler dönüp dolaşıp gene yayınlanıyor
  • 2008 yılında da bu haber çıkmıştı 2010 yılındayız ama hayata geçmedi

şekil degiştiren BMW GINA

• otomobil proğramı yapan bi proğramda yeni nissan qashqai nin boyasında özel bi madde kullanarak cizilmeye dayanaklı ve kendini onaran boya kullanmışlar boyanın içinde bulanan ismini hatırlamyıorm reçine fln diye soylüyordu cizikleri kapatabiliyormuş tabi derin cızıkler değil fırca ve zamanla birlikte oluşan yüzeysel cizik problemini ortadan kaldırıyor demişti tabi spikerin yalancısıyım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 6 Temmuz 2010; 2:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

ben arabanın üstüne tükürsem çiziliyor

her ihtimale karşı edit: tükürük normal insan tükürüğü

Ben ciddi anlamda arabamıza tükürüyorum. Herhangi bir zararı yok, görüntü kirliliği tabii ama rüzgarda uçuyor.

Eski arabamıza daha çok tükürürdüm, şimdikine yeni diye pek tükürmüyorum.

Arabamıza tükürmek çok hoşuma gidiyor.

Ciddiyim

• çok abarttılar ya bu kadarda olmaz artık türkiyede kaç kişi kullanacak o otomobili kardeşim..
  • quote:

quote:

quote:

Teflona hiçbirşey yapışmıyorsa teflonu tavaya nasıl yapıştırmışlar acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.