Şimdi Ara

Çizim Animasyon vs Amaçlı Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, üç ve iki boyutlu animasyon, çizim ve kurgu amaçlı pc topluyorum. Kabaca bazı parçalara karar verdim ancak öncelikli olarak anakart ve SSD tavsiyelerine ihtiyacım var.

-INTEL Core i7 4770 Soket 1150 3.4GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

-ZOTAC GTX760 GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

-CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 2133MHz CL10 Soğutuculu Ram

-COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA

Almayı düşündüğüm parçalar bunlar. Bu parçalar yerine şiddetle önerebileceğiniz ürünler varsa tavsiyelere açığım ancak belirttiğim gibi öncelikle anakart ve 128 gb SSD tavsiyesine ihtiyacım var.

Yukarıdaki parçalar yaklaşık 2200 tl tutuyor. Bütçe çok sınırlı değil ancak düşündüğüm yaklaşık 3000-3500 civarı. 3000 e ne kadar yakın olsa o kadar iyi:) Şimdiden teşekkürler.

• işlemciyı k olanını alın guzel bır sogutucuda alın gerekırse oc yaparsınız anakart oalrak z87 orta hallı bır anakart olur
    ramlerı cl9 yapabılırsenız o hızda daha guzel olur veya 1866 cl9 alınabılır
    ıyıbır ssd ıstıyorsan samsung 840pro (evo degıl ) veya corsaır neutron gtx al derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

işlemciyı k olanını alın guzel bır sogutucuda alın gerekırse oc yaparsınız anakart oalrak z87 orta hallı bır anakart olur
    ramlerı cl9 yapabılırsenız o hızda daha guzel olur veya 1866 cl9 alınabılır
    ıyıbır ssd ıstıyorsan samsung 840pro (evo degıl ) veya corsaır neutron gtx al derım

Aslında aklımda K vardı ancak overclock düşünmediğim ve haliyle daha hesaplı olduğu için düz 4770 düşünmüştüm. Teşekkürler :)

z87 yerine önerebileceğiniz biraz daha iyi seviyede bir anakart var mı acaba?
  • oguzhan_g kullanıcısına yanıt
    o ıslemcı ıcın en ıyı chıpset z87dır daha ıyısı henuz yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.