Selamlar, üç ve iki boyutlu animasyon, çizim ve kurgu amaçlı pc topluyorum. Kabaca bazı parçalara karar verdim ancak öncelikli olarak anakart ve SSD tavsiyelerine ihtiyacım var.
Almayı düşündüğüm parçalar bunlar. Bu parçalar yerine şiddetle önerebileceğiniz ürünler varsa tavsiyelere açığım ancak belirttiğim gibi öncelikle anakart ve 128 gb SSD tavsiyesine ihtiyacım var.
Yukarıdaki parçalar yaklaşık 2200 tl tutuyor. Bütçe çok sınırlı değil ancak düşündüğüm yaklaşık 3000-3500 civarı. 3000 e ne kadar yakın olsa o kadar iyi:) Şimdiden teşekkürler.
işlemciyı k olanını alın guzel bır sogutucuda alın gerekırse oc yaparsınız anakart oalrak z87 orta hallı bır anakart olur ramlerı cl9 yapabılırsenız o hızda daha guzel olur veya 1866 cl9 alınabılır ıyıbır ssd ıstıyorsan samsung 840pro (evo degıl ) veya corsaır neutron gtx al derım
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
işlemciyı k olanını alın guzel bır sogutucuda alın gerekırse oc yaparsınız anakart oalrak z87 orta hallı bır anakart olur ramlerı cl9 yapabılırsenız o hızda daha guzel olur veya 1866 cl9 alınabılır ıyıbır ssd ıstıyorsan samsung 840pro (evo degıl ) veya corsaır neutron gtx al derım
Aslında aklımda K vardı ancak overclock düşünmediğim ve haliyle daha hesaplı olduğu için düz 4770 düşünmüştüm. Teşekkürler :)
z87 yerine önerebileceğiniz biraz daha iyi seviyede bir anakart var mı acaba?
oguzhan_g
kullanıcısına yanıt
o ıslemcı ıcın en ıyı chıpset z87dır daha ıyısı henuz yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme