Şimdi Ara

Çizim Kitabı Tavsiye!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu yıl üniversite tercihlerimde grafik ve animasyon bölümlerini tercih ettim ve muhtemelen animasyon gelecek , bundan dolayı yavaş yavaş kendimi geliştirmek istiyorum ilk adım olarak da çizime başlamayı düşündüm.

İlk önce karakalemle mi başlamalıyım ve önereceğiniz dökümanlar kitaplar var mı?

Şöyle bir kitap gördüm önerirmisiniz? :http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=455833

• internetten video izleyerek de yapabilirsin
  • Hoşuma gidecek türde videolar bulamadım ve bugün bir kitap aldım Yeni başlayanlar için çizim diye güzele benziyor
  • Barington Barber'ın Çizimin Sırları 1 adlı kitabı var bende şu anda.Çizimi öğretmeye yönelik pek çok kitabı var abimizin.Ben de olan sıfırdan başlatıyor.Kendi tembelliğim yüzünden pek ilerleyemedim ama çok iyi bir kitaptır,tavsiye ederim.Yeterince ilerleme kaydettiğim gibi 2. kitabı alacağım,çok merak ediyorum acaba oradaki teknikler nasıl?
  • Ayriyeten anatomi ile de ilgilenmeni öneririm. Özellikle animasyon için anatomiyle alakalı bir şey aramaya çalışabilirsin. Animasyon gelirse desen dersleriniz olacaktır büyük ihtimalle. Okul döneminde onları bırakmamaya çalış. Bir de temel tasarım ile alakalı şeylerle de ilgilen. Okulda çok rahat edersin. Animasyon anatomisiyle alakalı kaynak bulursan bana da haber verir misin?

Ben genelde scribd.com'dan ediniyorum yazılı kaynakları. Oraya da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genccizer -- 6 Nisan 2018; 15:52:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.