Şimdi Ara

Cizirti problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen haftahttp://www.amazon.com/gp/product/B00542SWHW/ref=oh_o00_s00_i00_details bilgisayari aldim; fakat bilgisayardan cizirtiya benzer bir ses cikiyor. Internette sorunu arastirdim ve biosdan oturu olabilecigini soyluyorlar. Bilgisayarin problemi donanimsal olabilir mi ? yoksa bios guncellemesi yapilarak halledilebilir mi ? Servise gondermem gerekir mi ? Yardimci olursaniz sevinirim.

• cızırtının yazılımsal olma ihtimali çok düşük. muhtemelen donanımsaldır. cızırtı rahatsız ediciyse servise gönderebilirsiniz. rahatsız edici değilse veya çok dikkat edilirse farkediliyor gibiyse kuruntuda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 14 Kasım 2011; 10:16:59 >
  • cizirtidan kastim bu eski masaustu bilgisayarlarda oyun acilirken falan cikan islem sesi gibi hani. bu ses surekli degil tabi bazen kesiliyor bazense bilgisayarda hicbir islem yapmiyorken bile bu sesi duyabiliyorum. tam olarak neyden kaynaklandigini anlayamadim. bir bilginiz var mi bu problem hakkinda?
  • Amazon Türkiye'ye laptop gönderiyor mu?
  • hayir gondermiyor tabi. ben suan amerikadayim zaten buradaki servise de derdimii anlatamayacagim icin de ilk sizlere danismak istedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radyo cızırtı sorunu..
    9 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.