Bildirim
cks77 kulaklık jak değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendin bir lehim makinasıyla kolaylıkla tamir yaparsın birde silikon al erit üstünü kapla jakın ben bozuldukça tamir ederek cks77yi iki sene kullandım hâlâ kullanıyorum iyi lehim yapmalısın bir iki video izle istersen lehimle alakalı yoksa ses kaybı yaşarsın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende buna karar verdim.zaten bir armatür için havya vs.. ihtiyacım vardı.Bu işlere merakım var ve elimde yatkın fakat kablolar çok ince ve havya kabloları eritir diye yapmaktan çekindim.sanırım bunun havyası farklı olur.Araştırcam.teşekkürler -
Ben normal havya ile tamir ediyorum kabloların inceliğinin pek zorluğu olmuyor sadece püf nokta var tellerin dışında çok ince yalıtkan tabaka var çakmakla şöyle iki saniye yakarsan tabaka eriyor temizleyip lehim edebilirsin tellerin hepsini lehime katmassan ses kaybı yaşarsın.. Senelerdir kulaklık tamir ediyorum havya kesinlikle kabloları eritmez.. Yanında bi çırak olsa iyi olur jakı sabit tutmak zor mesele.. Kolay gele.. Kablo çürürse aliexpress gibi sitelerde tamirlik çok sağlam kablolar satılıyor bilgine olsun.. -
çok teşekkürler.selamlar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- mediamarkt ödeme reddedildi
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- redmi buds 6 pro
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık bilgisayara nasıl bağlanır
- sennheiser orpheus
- realme buds air 6 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X