Şimdi Ara

Cks90 Sahiplerine Bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cks90 kulaklıkların kablo düzenini görebilmek için birçok fotoğrafını inceledim veya forumdaki yazıları okudum fakat kimse bahsetmemiş. Asimetrik kablo düzenini seven biri olarak ( yani kablo ortada asılsın istemiyorum sağdan veya soldan tek parça halinde görünsün) cks90da da asimetrik olmasını umdum ama özelliklerini okuduğumda bu duruma rastlamadım. Biri beni bilgililendirebilir mi acaba? Evet müthiş bir kulaklık olabilir cx300 ii sollayabilir fakat eğer öncelikle istediğimi veremiyorsa başka markalara yönelicem. Ya da asimetrik kablo düzenine sahip bir kulaklık tavsiyesiyle beni çok mutlu edersiniz :)

• Merhaba,

Sizin adınıza üzülerek söylemeliyim ki CKS90'ın kablosu simetrik.Kablosu asimetrik olan ve Cx300 II haricinde kullandığım kulaklık Sony NC033.Bu kulaklık da Cx300 II'den bana göre daha iyi bir kulaklık.Bulabilirseniz bu kulaklığı tavsiye ederim.Hatta Techno-Fi'de satan bir arkadaş vardı bu kulaklığı.İsterseniz bir ziyaret edin siteyi ve forumu:http://www.techno-fi.net/
  • yardımınız için çok teşekkürler :) sony Nc033 e bakıyorum şimdi. :))
  • duvarları yıktım kendi ellerimi aştım ve cks90ı satın aldım
    o kadar çok övgüyle bahsedilmiş ki gerek yabancı forumlarda ve donanımhaberde, asimetrik olsun olmasın ilk defa güzel bi kulaklık alıyorum. Philips 9500 den cks90 a geçiş nasıl olur bilmiyorum tabi. Accessoryjack ten sipariş verdim 15 dk olmadı henüz. teşekkürler :)
  • Nasıl cks90 memnunmusun? En sevdiğim kulaklıklardan birisidir.
  • kullananlara soruyorum ibeats ile cks90 arasında kaldım 2 kulaklıgıda kullanmış olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

kullananlara soruyorum ibeats ile cks90 arasında kaldım 2 kulaklıgıda kullanmış olan varmı ?

CKS90IMDA VAR ibeats var şuan. ibeats sensation xe'nin yanında verildi ama kesinlikle bass tercihiniz ise cks90 daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    15 yıl önce açıldı
    Ispark hakkında bir soru
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

quote:

kullananlara soruyorum ibeats ile cks90 arasında kaldım 2 kulaklıgıda kullanmış olan varmı ?

CKS90IMDA VAR ibeats var şuan. ibeats sensation xe'nin yanında verildi ama kesinlikle bass tercihiniz ise cks90 daha iyi

diger yönlerdende kıyaslayabilirmisiniz acaba ,ben ibeatsin tipini çok begendim bassdanda çok hoşlanıyorum cks 90 biraz iddalı bir tipi var cekiniyorum açıkcası
  • quote:

quote:

quote:

diger yönlerdende kıyaslayabilirmisiniz acaba ,ben ibeatsin tipini çok begendim bassdanda çok hoşlanıyorum cks 90 biraz iddalı bir tipi var cekiniyorum açıkcası

Açıkca söylemek gerekirse her yönüyle Cks90 daha iyi. Çoğu aman ibeats'ı kullanıyorum ama sırf gösterisi için sonuçta kötü bir kulaklık değil. He hangisine para verirsin deseler tabiki tercihim cks90'dan yana olur.

• SHE 9500'dan sonra CKS 90'ın baslarını yadırgayacaksınızdır. Daha geniş bir sahne ve daha detaylı ayrıntı da sizi bekliyor olacak. Fakat tiz olarak çok fazla bir iyileşme beklemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Açıkca söylemek gerekirse her yönüyle Cks90 daha iyi. Çoğu aman ibeats'ı kullanıyorum ama sırf gösterisi için sonuçta kötü bir kulaklık değil. He hangisine para verirsin deseler tabiki tercihim cks90'dan yana olur.

bass a 10 üzerinden puanlıcak olsak ibeatse kaç ,cks 90 a kaç puan verirdiniz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bass a 10 üzerinden puanlıcak olsak ibeatse kaç ,cks 90 a kaç puan verirdiniz ?

ibeats'e 6,5 veririm cks90a 8,5 veririm.

• Forumun basinda asimetrik kulaklik tavsiyesine sony nc33 diyen arkadas o kulaklik 2009 yilina ait ve hicbir yerde satilmiyor.Ses kalitesi olarak dinamik surucu barindirmayan noise cancelling ozelligi bulunan fakat tiz sesleri guzel vermenin disinda hicbir ise yaramayan 195 TL ye satin aldigim ve sony marka urunleri hayatim boyunca satin almamaya yemin ettigim kulakligin bahsi gecmesin...

• Tamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.