Şimdi Ara

clan hall nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gördüğüm bi konuda clan hal açmak için bi adama gidip açık artdırma falan yapılıypomuş bla bla ben bu adamı bulamadım clan hall ı nasıl alırız nerden alırız açıklarmısınız teşekkürler

• Auctioneer adlı NPC'den açık arttırma yoluyla clan hall'a başvuruyorsun. Minimum bid 8kk 20kk ve 50kk oluyor. Giran/Aden/Rune/Goddard 50kk diye biliyorum. Her clan hall'ın bir süresi vardır yani açık arttırma süresi. Açık arttırma süresi dolana kadar başka oyuncuların önerdiği fiyattan (Bid) yüksek bir fiyat önermen gerekiyor. Eğer high rate bir serverda oynuyor isen veya 5x bir serverda hlapex kullanıcısı isen 999,999,999 bid yapmanı öneririm. Bu bidi önce yapan clan hall'ı risksiz olarak elde eder. Tabii o miktarın clan bankasında olması gerekiyor. Çantandaki para ile bid yapamassın.
  • hmm klan parasına nerden bakıyoz nerden yatırıyoz giran ın tam olarak neresine yakın ?potcuyamı zırhcıyamı bankayamı ?
  • Sahip olduğun parayı bankaya gidip clan bankasına yatırıyorsun. Bir Private Warehouse var birde Clan Warehouse var. Parayı clan warehouse'a yatırıyorsun. Ondan sonra gidip bid yapıyorsun.
  • şu tinerciyi bulamadım bi türlü ama saol elbet karşılaşırız onunlada
  • hocam adım adım anlatiyim girana git /target randolf yaz private clan warehouseye tıkla 2.147.483.647 (tam parayı şuan hatırlamıyorm buradaki miktarı değil elinizdeki meblağ üzerinden yatırım yapın) clan bankasına parayı yatırın sonra auctioneer adında npc var randolfa duvardan tıkladıysanız eğer auctioneer sağ tarafta kalıyor yanındada bi tane savaşçı kadın var tanırsınız hemen konuşun o sizi yönlendirir bankaya koyduğunuz parayı size söyler bankaya koyduğunuz paranın tamamını Bid yapın seçtiğiniz clan hall'a yaptıktan sonra geriye beklemek kalıyor max 1 hafta içinde elinizde CH'niz. server java yada para konusunda sıkıntı çekilmeyen bir server ise tam para yatırın değilse dua edin yatırdığınız para boşa gitmesin diye :)

*ha söylemeyi unutmuşum bankaya para atınca 30 adenanızı alıyor bankaya ilk tam parayı atarsınız sonra gider 30 adena daha bulursunuz biyerden onu da atarsınız clan bankasına öyle bid yaparsınız tam para olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 4 Şubat 2013; 10:51:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.