Şimdi Ara

Clan Kurucaz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu Anda Selim Beyle Görüştük Ama Kndisinin İşi vARDI bU Yüzden Kendisi İle Fazla Konsuamadık Büyük Bir İhtimalle Turk Clanı Kuracaz İsmi Belli Değil :D

Clan adi belli değil ve clana alım var ! Gelmek İçin Lütfen Buraya İsminizi Ve Lwlinizi Yazın Ve Msn Adresinizide !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uCa_Tr -- 11 Nisan 2007; 22:14:37 >

• Bu Arada ijji Gunz Ona Göre Beyler !
  • zuhuauhahahaha Selim bey... yarılcam lo xD nese ben simdilik clanı kurmak istiyorum ilk gerekirse yabancılarla kurucam... sonra onları kickleyim türk clanı yapıcam :P o da olmadı TurkuaZ a giricem
  • turkuaz var ztn ne uğraşıyonuz ki ben genede veriim nickim DarQn msnimde beko_ersen@hotmail.com
  • La Selim Knka gel kurak 4 kişi bul ben daha yeni akstım ustum basımı yaptım lwl 4 yaptım sımıdı biraz uyucam

Sende Msnı Açmıon Bakıom Ne İş :D

Bu arada benım su lag ısıne bı couzm lazım adamlar benı vuramıo ben onları vuruom etki etmio ben adamın arkasındayım adam daha demın benım olduğum yere ates edıo pff yanı kasamıom anca 4 kişilik oda da onda da herkez kaçıo :D Kasamadım vallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uCa_Tr -- 12 Nisan 2007; 17:34:26 >
  • fostpake lvl: 13 msn:die_crazy_boy_@hotmail.com
  • bilmem su ara yeni char açtım onla takılıyorum arada TurléN£wB diye :P teror estiriyorum free channelde bide bencede TurkuaZ daha iyi olucak :P yani clan varken kurmaya gerek yok
  • ben level 10 um %88 Nick : İplikci_95 msn : derman_95@hotmail.com isterseniz heemn 1 tane clan kuralım ya bişi sorucam clan kurmak kaç baount?
  • 1k su an 9k bountym war xP lvl 28 xD
  • TheKinQ msn imi ekle : derman_95@hotmail.com konuşuruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.