Şimdi Ara

Clan nasıl değiştiriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    küçük kardeşim nasıl becerdiyse "PoseidoS" diye dandik bir Clana girmiş bu clanı nasıl değiştirebilirim. 500k diye açıklamış bir arkadaş ancak nasıl olcağını anlatmamış. clan dediğin arayıp sormazmı 5 gündür full oynuyom arayıp soran yok. konu hakkında forumu aradım ama beni tatmin eden yanıt bulamadım. lütfen acemiye göre tarif edermisiniz...

CCabbaRR
    Olypia,
    Human,
    Rouge,
    39Lw,

• ilk başta Hoş geldin foruma
    hiç bir fikrim yok. Clanı boz ya da cık yeniden kur
  • commanda gir ordan clan la ilgili lana gir ordan da quit clan var ona bas bi kaç kez çıkarsın ayrıca forumada hoşgeldinn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clan09

merhaba arkadaşlar;
    küçük kardeşim nasıl becerdiyse "PoseidoS" diye dandik bir Clana girmiş bu clanı nasıl değiştirebilirim. 500k diye açıklamış bir arkadaş ancak nasıl olcağını anlatmamış. clan dediğin arayıp sormazmı 5 gündür full oynuyom arayıp soran yok. konu hakkında forumu aradım ama beni tatmin eden yanıt bulamadım. lütfen acemiye göre tarif edermisiniz...

CCabbaRR
    Olypia,
    Human,
    Rouge,
    39Lw,

slm ilk önce hoşgeldin..Command yazıo sağ alt köşede oraya tıkla sonra clan var ordan quit clan diosun.failed falan verirse asıl sorun o zman başlıo bug da kaldın demektir ondanda anca ncs(name change sc) ile kurtulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ætilla -- 21 Haziran 2006; 6:40:36 >

• hoşbulduk;
    dostum niyetim clanı bozmak ama nasıl bozcaz? yeniden kuramam o kadar kastım. emeklerimin heba olmasını istemem. bidaa clanmı asla... free olmak istiyorum...
  • ilginize teşekkür ederim arkadaşlar. ne olursa olsun deneyeceğim...saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.