Şimdi Ara

Clan ShadowKings | NcWest Shilen Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 gb baglanti ve araliksiz gir çık 4 - 5 saat takıldım shilendede bartzdada amerika serverları laglıydı makinemin özellikleri ortalamanın üstüde sayılır eu serverlarini denemeden oncede tekrar denedim değişen bir şey olmadı ben sadece izlenimimi aktardım. Belki sizlerle olan saatlerimiz uymadı bilemiyorum. Sizin için sorun yoksa sıkıntı da yok demektir :) İyi oyunlar dilerim
  • s.a kardeşm ben oyuna başlamak istiyrm ama hiçbir bilgim yok oyun hakkında bana client linkini atarsanız oyuna hemen başlarm şimdiden yardımınz çin teşekkr ederim kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egursen1

s.a kardeşm ben oyuna başlamak istiyrm ama hiçbir bilgim yok oyun hakkında bana client linkini atarsanız oyuna hemen başlarm şimdiden yardımınz çin teşekkr ederim kolay gelsin...

Pm'ine cevap verdim gerekli linkleri de ekledim umarım yardımcı olur. Aklına takılan herhangi birşey olursa tekrar pm atabilirsin.
  • bana da linkleri atar misiniz Guildwars2 açılana kadar oynayacak oyun lazim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghostsith

bana da linkleri atar misiniz Guildwars2 açılana kadar oynayacak oyun lazim :)

O zaman direk buraya kopyalıyorum başka indirmek isteyen arkadaşlara da yardımcı olur;

http://www.lineage2.com Official site ,
    http://www.lineage2.com/en/game/download/installation/#Download Anlatımıyla beraber download linki ,
    https://www.lineage2.com/en/sign-up/index.php Account kayıt linki.

Oyuna giriş kısmında 5 server görüceksiniz, bu aşamada Shilen'i seçerek bize katılmış oluyorsunuz

Ayrıca hangi class'ı açmalıyım diye düşünenler buradan classları inceleyip sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz;
    http://www.lineage2.com/en/game/classes/

• Oyun inerde gelcem insallah %46 su anda
  • Oyundayım Yazdığınız nicklerden hiçbiri online değil ben mi şanssızım :))
  • Turk Hiç online olmuyor mu?
  • arkadaslar oyuna yeni girenler Nicklerini yazarsa Veya OttomanEmpire ye pm atarsa yardimci olurum 7/24 onlineyim bn
  • Clan güzel anlatılmış fakat oyun içinde olmayan insanlar nasıl ulaşacak, bağlantı kurduğunuz herhangi bir program varmı? (Teamspeak, skype, raidcall) yada herhangi bir site ?
  • Dün aksam 20.00 itibari ile Tauti Update geldi ve çoğu kişi Ceremony of Chaos, Birth of Draco eventi koşturuyor o yüzden oyun biraz durgun durumda. Clan başkanımız da iş yoğunluğundan dolayı 1-2 haftadır oyuna giremiyor. Biz de uzun süredir takılabileceğimiz interlude bi server arıyorduk L2Luthien'in konusunu gördük. Pazar akşamı oraya başlıyoruz Clan olarak. Server sarar ise bir süre oradayız sarmaz ise gelişmeleri buradan bildireceğim. İletişim konusuna gelince Skype'ten YildirimFatih- ekleyerek ulaşabilirsin.
  • ben geldimde kimse yardımcı olmuyor 18 level oldum tek başıma kasıyorum zaten öyle gerekiyor sanırım ama 5.st zonede bir görev geliyor ilk başlarda bu görev sizi biyere yönlendiriyo 3 aşamalı bişi bi npcle gidiyosun ilki canavar kesme 2. bi mark taşı toplama 3.yü anlamadığımdan bitiremeden ölüyorum :) misson failed diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

ben geldimde kimse yardımcı olmuyor 18 level oldum tek başıma kasıyorum zaten öyle gerekiyor sanırım ama 5.st zonede bir görev geliyor ilk başlarda bu görev sizi biyere yönlendiriyo 3 aşamalı bişi bi npcle gidiyosun ilki canavar kesme 2. bi mark taşı toplama 3.yü anlamadığımdan bitiremeden ölüyorum :) misson failed diyo

ben gormedim seni gorsem yardımcı olurdum emin ol bu aralar kafa dagıtmak icin privite god oynuyorum o gorevde 3. asamada geride bekleyeceksin npc yi koruyacaksın arkadan gelen mobları oldureceksin. ottomanempiretr benim skype ekle istersen ordan daha detaylı yardımcı olabilirim.
  • Verinlen tum isimlere pm atiyorum hepsi kapalı ne zaman online oluyorsunuz bu oyunda mana potu yokmu neden para kasamıyorum
  • orjinal sw de mana potu yokmu nasıl buyucu oynuyacaz anlamadım 10 15 skill atiyom
    mana bitiyor
  • Şu sıralar oyuna giremiyorum ama oyun içi nickini bana pmlersen yada buradan yazarsan yardımcı olucak birine yönlendirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre901

orjinal sw de mana potu yokmu nasıl buyucu oynuyacaz anlamadım 10 15 skill atiyom
    mana bitiyor

Mana potu yok ama mana recharge eden classlar var veya mobtan dusen mana potlari o anlik yarim az full dolduruyor. Veya sehir merkezlerinden iss buff alirsan mana regen mp consumationdan dolayi sıkıntı fazla cekmezsin.
  • arkadaş ilk kez lowrate oynuyo galiba :) lowrate server da 10 dakika kasarsın sonra oturur mana doldurursun yoksa level kasmada denge olmaz büyücü alır başını gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostsith -- 18 Temmuz 2012; 23:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ilk low rate hergun sabahtan aksama kadar pm attım bi tane kisi online deyildi herkez gittimi ne oldu shilende oynayan turk yokmu

lvl 43 oldum pk oldum char ı bıraktım yardım eden olmayınca, duzelmedi bi turlu su rep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre901 -- 19 Temmuz 2012; 8:45:12 >
  • Summoner acmayı dusunuyorum sizce nasıldır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.