Şimdi Ara

Clan ShadowKings | NcWest Shilen Server (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: korijan

Merhaba arkadaşlar, bu orjinal serverlarla ilgili bişeler sorcaktım cevaplayabilirseniz çok makbule geçer. Private serverlarda c3 c4 c5 ve final gracia oynadım ama her private serverdaki malum kapanma veya donate sorunları oyunu hep oynanmaz hale getirdi. Gördüm ki artık orjinali ücretsiz kapanma tehlikeside yok en iyisi orjinal oynamak. Kafamda 2 server var açıkcası biri Naia hem avrupalı oyuncular yogunlukta oldugu ıcın hem de saat olarak Türkiye'ye yakın oldugun ıcın ikinci tercıhımde shilen oldu dun itibariyle baktımkı ne nasıl yapılır yardımcı olabılecek arkadaslar var.
    Şimdi en önemli konuyu sorıyım Hangi class açıcağıma bir türlü karar veremedim.Yani 6-7 tane classla oynadım oyunu bugune kadar ama orjinalde bu classlar private dan farklı oldugu ıcın karar veremedım.
    Su ana kadar oynadıgım classları yazıyım: Sorcerer, silver ranger, sword singer, dwarf (spoil için) bu dördunu 35x serverda kastım belkı bılırsınız Extreme diye bı server vardı Titanda. O zmanlar lvl max 80 dı ve 2nd transfer oluodu en son o yuzden 2nd transfer adlarını yazdım charların hepsını kendım kastım sonuna kadar. hepsı alabılcek ve gıyebılıcıek en ıyı kıyafet ve sılahlara sahıptı. Yani kasma konusunda bı sıkıntı olmaz tamm belkı zor olur 1x serverda ama bı şekilde ustesınden gelebılırım.Son olarakda stormscreamer ve soul taker oynadım 50x bı serverda.
    Anladıgım kadarıyla mana pot gıbı bısey yok orjinal serverda ve mageler o kadar oynaması kolay degıl.zaten Con olarak da dusuk olduklarından çabuk ölüyorlar. Archer lar içinde iyi değil gibi şeyler okudum.
    Kafam iyice karıştı class seçemedim şimdi hosuna gıdenle oyna dıyeceksınız belkı ama gordugunuz gıbı nerdeyse tum ırklarla ve hem mage hemde melee fighter larla oynadım yanı hepsıne adapte olabılırım. healer lar harıc onu pek kontrol edebılecegımı zannetmıorum Aslında soul taker baya hosuma gıtmeye baslamıstı ama dedıgım gıbı orjınalde durum nası bılmedıgımde size sormak istedim. Class konusunda yardımcı olabılırsenız çok iyi olur.

öncelikle önceden oynadığın classları unutman lazım awaken çok farklı bir olay hangi class iş yapar dersen Healer/Iss/Tank açarsan awaken sonrası party sistemi ile kasıldığı için party bulmakta zorlanmazsın ayrıca hangi classta rahat buluyorsan kendini onda oynayabilirsin

• Aynen doğru
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.