Şimdi Ara

Clan ShadowKings | NcWest Shilen Server (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
12.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dagger oynayabilirim. onun dışında size daha faydalı olucaksa healer 'de olabilir.amacım sadece turklerle takılıp oyundan zevk almak. zamanla pn acıp kasması problem değil. healerde bana yardımcı olucak arkadas varsa healer olıyım. su an oyunu kuruyorum max yarım saate oyuna giriş yapabilirim.
  • healer için tavsiye ettiğiniz ırk ve seçmem gereken class nedir ?
  • tank diyorum bska birsey demiyorum. 92 lvl ile tadıda baska oluyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobleturk

healer için tavsiye ettiğiniz ırk ve seçmem gereken class nedir ?

healeri human vea beyaz elf acabilirsin genelde bunları açıyorlar
  • tank açması problem değil. ama partylerde sizinle birlikte olmak istiyorum ben. yanlız takılmayı sevmiyorum.
  • AYRICA UYELIKLE ILGILI PROBLEM VAR SANIRIM. HERSEYI DOGRU GIRIYORUM. DATABASE ERROR !!. HATASI ALIYORUM. VARMI BİLGİNİZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobleturk

tank açması problem değil. ama partylerde sizinle birlikte olmak istiyorum ben. yanlız takılmayı sevmiyorum.

FİGHTER ? MYSTİC ? HANGİSİNİ SEÇİCEM BUNLARDAN.
  • uyelık alamadım ama yınede ıd pass kısmına yazdım.. bu yazı cıkıyor..

CANNOT RESOLVE HOSTNAME !..
  • kardes skype kullanıyorsan eger ottomanempiretr ekle daha rahat yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

kardes skype kullanıyorsan eger ottomanempiretr ekle daha rahat yardımcı olabilirim

ekledim kardeşim. ugurcabuk8989 bekliyorum
  • quote:

tank diyorum bska birsey demiyorum. 92 lvl ile tadıda baska oluyor :))

hadi bee babam feoh ile yatırmış seni 90 lv
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda10kewell

quote:

tank diyorum bska birsey demiyorum. 92 lvl ile tadıda baska oluyor :))

hadi bee babam feoh ile yatırmış seni 90 lv

:) birdaha sor babana skiller kapalıyken sen bile yatırırsın beni baran :) ayrıca babam diye bos gecme adamin silahı yeter +300 sa fln bunlarıda geçtim ztn mage class tankı keser normal şartlarda :)
  • Ben işin şakasındayım sen ciddiye mi alıyosun
  • Shilen serverda yeni basladım 1-2 saattir geziyom pek türk görmedim etrafta :D Nıcim Dday
  • quote:

Orijinalden alıntı: OathBreakerr

Shilen serverda yeni basladım 1-2 saattir geziyom pek türk görmedim etrafta :D Nıcim Dday

az once pm attim offline idin. gludio , aden , magmeld civarinda gezersen turk bayrakli kullanicilari gorebilirsin .) veya oyuna girdiginde mail veya pm atarsan yardımcı olabilirim. FrostHeart , Turk , Ikoncan , LipsCombe , KansiZ , 4in1 , Janissary , BaRaNBuLuT , BaraNecro , HSN , K4RA , xBaphometx , Ottoman1907 suan online olan arkadaslar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OathBreakerr

Shilen serverda yeni basladım 1-2 saattir geziyom pek türk görmedim etrafta :D Nıcim Dday

Gardaş gezinerek pek Türk bulamazsın yukarda yazan nickleri dene oyun içi illaki biri denk gelir
  • Konumuz Uplandı yenilendi gelecek yeni arkadaşlarımıza her türlü yardıma açığız.
  • Bu oyunu gercekten inanilmaz merak ediyorum , sizlerle oynamak isterim fakat oyun hakkinda bilgim 0.. Bu bukundugunuz server OFFICAL'mi ? Hala oynayan cok Player varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Bu oyunu gercekten inanilmaz merak ediyorum , sizlerle oynamak isterim fakat oyun hakkinda bilgim 0.. Bu bukundugunuz server OFFICAL'mi ? Hala oynayan cok Player varmi?

Evet official server. Serverlerin hepsi full durumda oyuncu bakimindan bi sıkıntı yok. Party odaları sayesinde her türlü party rahatlıkla bulabiliyorsun, clan içinde de aynı şekilde her level aralığında oyuncumuz var beraber günlük questlere gidebileceğin yada exp partysi kurabileceğin kişiler bulabilirsin. Oyuna gelince, Lineage2 diğer oyunlara benzemez, başladığında bırakamazsın bıraktım dediğin zamanlarda bile aklının bi köşesindedir bi şekilde seni geri çeker vaktim var denemek isterim dersen bekleriz, düşünme gel

• Merhaba arkadaşlar, bu orjinal serverlarla ilgili bişeler sorcaktım cevaplayabilirseniz çok makbule geçer. Private serverlarda c3 c4 c5 ve final gracia oynadım ama her private serverdaki malum kapanma veya donate sorunları oyunu hep oynanmaz hale getirdi. Gördüm ki artık orjinali ücretsiz kapanma tehlikeside yok en iyisi orjinal oynamak. Kafamda 2 server var açıkcası biri Naia hem avrupalı oyuncular yogunlukta oldugu ıcın hem de saat olarak Türkiye'ye yakın oldugun ıcın ikinci tercıhımde shilen oldu dun itibariyle baktımkı ne nasıl yapılır yardımcı olabılecek arkadaslar var.
    Şimdi en önemli konuyu sorıyım Hangi class açıcağıma bir türlü karar veremedim.Yani 6-7 tane classla oynadım oyunu bugune kadar ama orjinalde bu classlar private dan farklı oldugu ıcın karar veremedım.
    Su ana kadar oynadıgım classları yazıyım: Sorcerer, silver ranger, sword singer, dwarf (spoil için) bu dördunu 35x serverda kastım belkı bılırsınız Extreme diye bı server vardı Titanda. O zmanlar lvl max 80 dı ve 2nd transfer oluodu en son o yuzden 2nd transfer adlarını yazdım charların hepsını kendım kastım sonuna kadar. hepsı alabılcek ve gıyebılıcıek en ıyı kıyafet ve sılahlara sahıptı. Yani kasma konusunda bı sıkıntı olmaz tamm belkı zor olur 1x serverda ama bı şekilde ustesınden gelebılırım.Son olarakda stormscreamer ve soul taker oynadım 50x bı serverda.
    Anladıgım kadarıyla mana pot gıbı bısey yok orjinal serverda ve mageler o kadar oynaması kolay degıl.zaten Con olarak da dusuk olduklarından çabuk ölüyorlar. Archer lar içinde iyi değil gibi şeyler okudum.
    Kafam iyice karıştı class seçemedim şimdi hosuna gıdenle oyna dıyeceksınız belkı ama gordugunuz gıbı nerdeyse tum ırklarla ve hem mage hemde melee fighter larla oynadım yanı hepsıne adapte olabılırım. healer lar harıc onu pek kontrol edebılecegımı zannetmıorum Aslında soul taker baya hosuma gıtmeye baslamıstı ama dedıgım gıbı orjınalde durum nası bılmedıgımde size sormak istedim. Class konusunda yardımcı olabılırsenız çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.