Şimdi Ara

CLANNAD Side Stories (KLANAD Yan Hikâyeleri) Türkçe Yama YAYINLANDI!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CLANNAD Side Stories (KLANAD Yan Hikâyeleri) Türkçe Yama YAYINLANDI!

BakaYume Çeviri Ekibi olarak bir görsel romanı daha Türkçe olarak sizlerle buluşturacağımız için çok sevinçliyiz.

Türkçe yama Steam sürümüyle uyumludur.

Türkçe Yama v1.0 çıktı! İndirmek için tıklayın!

• Elinize sağlık. Kış indirimlerinden oyunu almıştım. Şimdi indirip Türkçe olarak başlayacağım.
    Daha çok VN projesi görmek dileğiyle ekibinize başarılar dilerim.
  • Teşekkür ederiz.
    Kararlaştırdığımız pek çok çeviri projesi var. Daha çok çeviri yayınlayacağız.
  • İlk bölümü şimdi bitirdim. Elinize sağlık çok güzel olmuş.
    Bir iki hata dışında bir şey yoktu. Birde Sunohara'nın söylediği ve ekranda Japoncası gözüken pankartlarda alt yazı görünmüyordu.
  • Siz ciddi misiniz? Hiç sanmıyordum Clannad’a Türkçe yama geleceğini.Elinize sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Clannad için değil. Clannad Side Stories için.
    Clannad'ın içeriği daha geniş. Üsteki roman Clannad serisinin yan hikayelerini anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okazaki

Bu Clannad için değil. Clannad Side Stories için.
    Clannad'ın içeriği daha geniş. Üsteki roman Clannad serisinin yan hikayelerini anlatıyor.

Fark etmez, birilerinin Clannad için bir şeyler yapması güzel.Büyük versiyona da yaparsınız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emeğinize sağlık.Teşekkür ederiz.
  • Yorumlarınız için minnettarız.
    Ana oyunu da gelecekte çevirmeyi düşünüyoruz ancak ekibimiz şu an böylesine büyük bir projeyi kaldıracak kadar geniş değil maalesef. Şimdilik daha küçük çaplı görsel romanları çevirmekle ilgileniyoruz.
    Bir sonraki büyük projelerimizden biri Doki Doki Literature Club. Onu da oynayacağınızı ümit ediyoruz.
  • Türkçe yama v1.1 güncellemesi çıktı. İndirmek için tıklayın!
  • Ellerinize sağlık :) Teşekkürler :)
  • Dostlar emekleriniz için çok teşekkürler.Bu tür oyunlara az çok merakım vardı ama ingilizce olmayınca giremiyordum.Sizlerin sayesinde artık deneme fırsatı bulabileceğim sağolun var olun gerçekten.Umarım bu tür oyunlarla ilgili çalışmalar devam eder .
  • Yorumlarınız için teşekkür edeceğiz.
    Evet, devam edeceğiz bu tür oyunları çevirmeye. Daha geride pek çok projemiz var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.