Şimdi Ara

Clash of Clans Hesap Sıfırlama (Apple cihazlar için.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
96.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef yeni köy açmak için başka bir cihaz gerekiyor ve o cihazda bu oyunun daha önce oynanmamış olması gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game center apple hesabıyla senkronize olmuş durumda yeni game center hesabı açmak apple hesabını iptal etmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mumya307

Game center apple hesabıyla senkronize olmuş durumda yeni game center hesabı açmak apple hesabını iptal etmez mi ?

Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

maalesef yeni köy açmak için başka bir cihaz gerekiyor ve o cihazda bu oyunun daha önce oynanmamış olması gerekiyor

Yada restore yapmak lazım diye eklenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

maalesef yeni köy açmak için başka bir cihaz gerekiyor ve o cihazda bu oyunun daha önce oynanmamış olması gerekiyor

Yada restore yapmak lazım diye eklenebilir

Dediğiniz işlemi daha önce denedim ama ise yaramiyor

• Denedim fakat game center a çakılı bir hesap köy üzerine yazılamaz uyarısı aldım. Daha sonra android cihaza taşıdım iphone girince yine aynı hesabı algıladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mumya307

Denedim fakat game center a çakılı bir hesap köy üzerine yazılamaz uyarısı aldım. Daha sonra android cihaza taşıdım iphone girince yine aynı hesabı algıladı.

Evet aynı uyarıyı bende aldım az önce güncellemeler yüzünden oldu sanırım işlem artık işe yaramıyor..
  • Efsane çıkarmak için yaklaşık 10 adet kale savaşı hesabı açtım Fakat asıl çarım Ziyaretçi oturumda gözüküyor. Hesap ayarlarındaki ID ile bu hesabımı kurtarmanın bi yolu varmı yani bu ziyaretçi oturumundaki asıl hesabımın gmaili varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0v3ly

Efsane çıkarmak için yaklaşık 10 adet kale savaşı hesabı açtım Fakat asıl çarım Ziyaretçi oturumda gözüküyor. Hesap ayarlarındaki ID ile bu hesabımı kurtarmanın bi yolu varmı yani bu ziyaretçi oturumundaki asıl hesabımın gmaili varmıdır?

Hesabiniz gmailinize baglidir fakat 10 tane hesap derken neyden bahsettiniz anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

quote:

Efsane çıkarmak için yaklaşık 10 adet kale savaşı hesabı açtım Fakat asıl çarım Ziyaretçi oturumda gözüküyor. Hesap ayarlarındaki ID ile bu hesabımı kurtarmanın bi yolu varmı yani bu ziyaretçi oturumundaki asıl hesabımın gmaili varmıdır?

Hesabiniz gmailinize baglidir fakat 10 tane hesap derken neyden bahsettiniz anlamadim

baştan anlatayım
    Telefona bağlı 1 tane gmail hesabım var örneğin qwe@gmail.com olsun
    Bu oyunu telefonuma yükledim. Oyunu iyice çözdükten sonra yeni hesaplar açıp telefonuma senkronize ettim ve bu hesaplarda efsane çıkartmaya çalıştım hangisinde çıkarsa ona devam edicem diye.
    qwe1@gmail.com qwe2@gmail.com şeklinde açtım fakat asıl hesabma qwe@gmaile geçiş yaptığımda boş şehir geldi asıl şehrim yoktu Ziyaretçi oturuma yazana tıkladım Asıl hesabım orda gözüküyor. yani herhangi bi gmail ile giriş yaptığımda bu hesaba erişemiyorum Ziyaretçi oturumda kaldı bu hesabım bunu kurtarmanın bi yolu varmıdır ?
    Mesela oyun silinse bişey olsa gmail ile diğer hesaplara erişebilirim fakat asıl hesabımın gmaili yok ? oyuna girilen ilk hesaplar böylemi oluyor hep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l0v3ly -- 10 Mayıs 2014; 14:20:58 >

• Oyuna başladığımda hisset1 diye 1 tane gmail hesabım vardı ben bunun üzerine oynuyorum sanıyordum hisset1 e girdiğimde boş şehir var asıl hesabım Ziyaretçi oturumundaymış anlatabildimmi?
  • quote:

Oyuna başladığımda hisset1 diye 1 tane gmail hesabım vardı ben bunun üzerine oynuyorum sanıyordum hisset1 e girdiğimde boş şehir var asıl hesabım Ziyaretçi oturumundaymış anlatabildimmi?

anladım dostum fakat nasıl erişebileceğin konusunda maalesef bir fikrim yok
  • Merhaba,

Htc One telefonumda bu oyunu oynuyordum daha sonra htc one yeni seri telefonundan aldım ve oyunu yükledim. Eski oyun gelmedi ve yeni köy acıldı, sonrasında eski gmail ile giriş yaptıgımda köye giriş yapmadı yeni açılan köye giriş yaptı. Eski köy görünüyor hala ama giriş yapılamıyor. Bununla ilgili ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartinKameliev

Merhaba,

Htc One telefonumda bu oyunu oynuyordum daha sonra htc one yeni seri telefonundan aldım ve oyunu yükledim. Eski oyun gelmedi ve yeni köy acıldı, sonrasında eski gmail ile giriş yaptıgımda köye giriş yapmadı yeni açılan köye giriş yaptı. Eski köy görünüyor hala ama giriş yapılamıyor. Bununla ilgili ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun acaba ?

Eğer eski telefonun hala sendeyse o cihazdan yeni bir gmail hesabı aç oyun o hesaba kaydolsun sonra yeni cihazdında yeni gmail ile giriş yap
    eğer eski telefonun sende değilse maalesef bir fikrim yok.
  • ios 7 de game center hesabı nasıl siliniyor ? ben sekmesinden olmuyor. bahsettıgın io6 da ooluyordu ios7 de olmuyor. biliyorsan anlatır mısın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaf06

ios 7 de game center hesabı nasıl siliniyor ? ben sekmesinden olmuyor. bahsettıgın io6 da ooluyordu ios7 de olmuyor. biliyorsan anlatır mısın??

Hesabı kaldırsanız dahi clash of clans köyünü sıfırlamak veya başka köy yüklemek artık mümkün değil.Eğer başka bir nedenden dolayı hesabı değiştirmek istiyorsanız;
    Ayarlar>Game Center a girip apple kimliğinizin üstüne tıklayın ve çıkış yap demeniz yeterli.
  • arklar su soruma cvp verecek bır bılgılı yokmu sorum su bu oyunu samsun s3 ıle oynamaya basladım sonra ıphone tlf aldım oyunu sıfre yardımıyla aktardım sımdı ıse tablet aldım androıd ısletım sıstemlı oyumu sımdı tablete aktarmak ıstıyorum gmaıl ımı yazıdım cakısma var dedı kabul etmedı sıfreyı denıyorum zaten mevcut koy baglı dıyor ben bu oyunu sımdı ıos dısında hıc bır sıstemde oynayamayacakmıyım ( mevcut koyumle kastım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman16

arklar su soruma cvp verecek bır bılgılı yokmu sorum su bu oyunu samsun s3 ıle oynamaya basladım sonra ıphone tlf aldım oyunu sıfre yardımıyla aktardım sımdı ıse tablet aldım androıd ısletım sıstemlı oyumu sımdı tablete aktarmak ıstıyorum gmaıl ımı yazıdım cakısma var dedı kabul etmedı sıfreyı denıyorum zaten mevcut koy baglı dıyor ben bu oyunu sımdı ıos dısında hıc bır sıstemde oynayamayacakmıyım ( mevcut koyumle kastım )

Samsung galaxy s3 ve tabletiniz cakisiyor buyuk ihtimal,bir sekilde s3 telefonunuzda gmailinizden cikis yapin belki olabilir,daha once hic boyle bir sorunla karsilasmadigim icin bilmiyorum

• usta artık o maıl ın uzerıne baska oyun geldı gıttı artık donusu yok sıfre ıslemı olmadan ben nasıl tabelete gecebılırım sımdı onun ıcın bır yol varmı yoksa bu oyunu yapanlar tam bır bırsey demek ıstemıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman16 -- 7 Haziran 2014; 18:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferman16

usta artık o maıl ın uzerıne baska oyun geldı gıttı artık donusu yok sıfre ıslemı olmadan ben nasıl tabelete gecebılırım sımdı onun ıcın bır yol varmı yoksa bu oyunu yapanlar tam bır bırsey demek ıstemıyorum :)

Hocam telefonunuzdan(iphonedan) oyunun ayarlarina girin daha sonra oradan bir cihaz bagla diyin 2 secenek cikacak hangisi tam hatirlamiyorum oradan birini secin (bu yeni cihaz olabilir) o size bir kod verecek kodu tabletinizdeki oyuna girin koy aktarilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.