Şimdi Ara

Clash of Clans Hesap Sıfırlama (Apple cihazlar için.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
96.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Özer(H.Upmann) ile birlikte uyguladık ve işe yaradı,fakat daha sonra güncellemeler yüzünden etkisiz kaldı. İşe yarayıp yaramadığından emin değilim!?

1.Clash of Clans oyununun üstüne basılı tutun çıkan çarpı işaretine tıklayın size oyun silinsin mi diye sorunca sil deyin.

2.Ayarlar'a girin GameCenter sekmesine girin,hesabınızın üstüne tıklayın ve çıkış yapın.

3.Yeni bir GameCenter hesabı oluşturun ve ona giriş yapın.

4.Oyunu yükleyin,eğer eski bir hesap bulundu derse iptal e basın ve yeni hesabınızda güle güle oynayın

Not:Eski köy eski gamecenter hesabınızda kalır,tam olarak silinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 6 Eylül 2015; 13:56:50 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash of Clans Hesap Sıfırlama (Apple Cihazlar için)

Clash of Clans hesabınızı çeşitli nedenlerle sıfırlamak isteyebilirsiniz. Hesabınızı sıfırlamadan önce, bu işlemin kalıcı olduğunu ve hesabınızdaki tüm ilerlemenin kaybolacağını bilmelisiniz.

Clash of Clans Hesap Silme Uyarısı

Clash of Clans hesabınızı silmeden önce, hesabınızla ilişkili tüm verileri yedeklediğinizden emin olun. Google hesabınıza veya Apple Game Center hesabınıza bağlı olan bir köyünüz varsa, oyun verileriniz otomatik olarak yedeklenecektir. Ancak Supercell ID'nizle bağlı bir köyünüz varsa verilerinizi manuel olarak yedeklemeniz gerekir.

Clash of Clans Hesap Silme

Clash of Clans hesabınızı sıfırlamak için şu adımları izleyin:

1. Ayarlar menüsüne gidin.
    2. "Yardım ve Destek" seçeneğine dokunun.
    3. "Hesap" sekmesini seçin.
    4. "Hesabımı Sil" seçeneğine dokunun.

Clash of Clans Hesap Devre Dışı Bırakıldı Çözümü

Clash of Clans hesabınız devre dışı bırakılmışsa, Supercell'e başvurarak yeniden etkinleştirmeyi talep edebilirsiniz.

Clash of Clans Hesap Devre Dışı Bırakıldı

Clash of Clans hesabınızın devre dışı bırakılmasının birkaç nedeni olabilir:

• Yasa dışı etkinlik
    • Kullanım Şartları'nı ihlal
    • Diğer oyunculara karşı uygunsuz davranış

Clash of Clans Hesaptan Çıkış Yapma

Clash of Clans hesabınızdan çıkış yapmak istiyorsanız, şu adımları izleyin:

1. Ayarlar menüsüne gidin.
    2. "Hesap" sekmesini seçin.
    3. "Çıkış Yap" seçeneğine dokunun.

Clash of Clans Hesap Silme İptal Etme

Clash of Clans hesabınızı sildikten sonra, 30 gün içinde iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak için Supercell'e başvurun.

Game Center Oyun Hesabı Silme

Clash of Clans hesabınız Game Center hesabınıza bağlıysa, oyunu silmek Game Center hesabınızı da silmez. Game Center hesabınızı silmek istiyorsanız, Apple destek belgelerine başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş dostum,ellerine sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Güzel bir bilgilendirme yazısı olmuş dostum,ellerine sağlık :)
    Eline sağlık.
  • Önemli değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cæddy

Önemli değil :)
    teşekkür dostum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Arkadaşlar Özer(H.Upmann) ile birlikte uyguladık ve işe yaradı, daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben anlatacağım.

Ancak bunun için daha önce hiç Clash of Clans oynanmamış bir iPod,iPad veya iPhone'unuzun olması gerekiyor.

1.Clash of Clans oyununun üstüne basılı tutun çıkan çarpı işaretine tıklayın size oyun silinsin mi diye sorunca sil deyin,yeni bir pencere çıkacak oyununuz gamecenter'den silinsin mi diyecek tekrar sil deyin.

2.GameCenter'ı açın "Ben" sekmesine tıklayın ardından altta yazılı olan e-posta'nıza tıklayın,Hesabı Kapat'a tıklayın.GameCenter'ı kapatın.

3.Diğer cihazınıza(Daha önce Clash of Clans oynanmamış) geçin ve GameCenter i açın oradan yeni bir Apple hesabı açın ve giriş yapın,Clash of Clans oyununu kurun ve açın,biraz oynayın.

4.Daha sonra açtığınız hesabı 1.cihazınıza girin(GameCenter'dan),giriş yaptıktan sonra AppStore'dan Clash of Clans oyununu kurun,açın açınca tekrar eski köyünüz yüklenecek bekleyin,birkaç saniye sonra bir uyarı gelecek "yeni köy bulundu,eskisi silinip yenisi yüklensin mi?"diyecek evet deyin köyünüz yüklenecek ve güle güle oynayın.

Peki 7 EKim tarihi itiabariyle oyun Androidlerede geldi. İphone cihazımdaki hesabı Android de açabiliyormuyum? Bilginiz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MSCRoMuLuS

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

Arkadaşlar Özer(H.Upmann) ile birlikte uyguladık ve işe yaradı, daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama ben anlatacağım.

Ancak bunun için daha önce hiç Clash of Clans oynanmamış bir iPod,iPad veya iPhone'unuzun olması gerekiyor.

1.Clash of Clans oyununun üstüne basılı tutun çıkan çarpı işaretine tıklayın size oyun silinsin mi diye sorunca sil deyin,yeni bir pencere çıkacak oyununuz gamecenter'den silinsin mi diyecek tekrar sil deyin.

2.GameCenter'ı açın "Ben" sekmesine tıklayın ardından altta yazılı olan e-posta'nıza tıklayın,Hesabı Kapat'a tıklayın.GameCenter'ı kapatın.

3.Diğer cihazınıza(Daha önce Clash of Clans oynanmamış) geçin ve GameCenter i açın oradan yeni bir Apple hesabı açın ve giriş yapın,Clash of Clans oyununu kurun ve açın,biraz oynayın.

4.Daha sonra açtığınız hesabı 1.cihazınıza girin(GameCenter'dan),giriş yaptıktan sonra AppStore'dan Clash of Clans oyununu kurun,açın açınca tekrar eski köyünüz yüklenecek bekleyin,birkaç saniye sonra bir uyarı gelecek "yeni köy bulundu,eskisi silinip yenisi yüklensin mi?"diyecek evet deyin köyünüz yüklenecek ve güle güle oynayın.

Peki 7 EKim tarihi itiabariyle oyun Androidlerede geldi. İphone cihazımdaki hesabı Android de açabiliyormuyum? Bilginiz varmı?

Eve mümkün.iphone dan oyuna gir ayarlar simgesine tıkla>bir cihazı bağla>bu eski cihaz de bir kod çıkacak,android cihazında oyuna gir oradan ayarlar>Bir cihaz bağla>bu yeni cihaz de kodu oraya gir

• teşekkürler çok sağolasın
  • MSCRoMuLuS M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • telefonum fabrika yarlarına döndü eski köyümü nasıl açabilirim
  • efsanevi58 E kullanıcısına yanıt
    Emailini açman yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aruff

Emailini açman yeterli olur
    GERÇEKTEN OYUN SİLİNMEDEN DEĞİŞİYOR MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirveliogrenci

GERÇEKTEN OYUN SİLİNMEDEN DEĞİŞİYOR MU?

Alıntıları Göster
    hayır silinmeden mümkün değil
  • eee herkes teşekkür ediyor. denemiş mi herkes?
  • zirveliogrenci Z kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum denemişlerdir herhalde teşekkür ettiklerine göre :)
  • yani anlattığın şey ne işe yarıyor. oyunu başka gamecenter hesabına taşımaya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirveliogrenci

yani anlattığın şey ne işe yarıyor. oyunu başka gamecenter hesabına taşımaya mı?

hayır,anlattığım şey oyundaki hesabı silip yeni hesap açmaya yarıyor.
  • hiç oyun yüklenmemiş telefon ne alaka o zaman
  • zirveliogrenci Z kullanıcısına yanıt
    çünkü bir cihazda birden fazla hesap açılmıyor yeni hesap açmak için ve o hesabı kendi cihazında kullanman için oyunun daha önce yüklenmediği(oynanmadığı) bir cihaz gerekiyor.
  • Benim şöyle bir sorunum var yardımcı olur musunuz? İpad ve başka bir iphone da farklı kullanıcı adı ve app parolası ile köyüm açılmaya devam ediyor. Siliyorum diğer cihazlardan verileride sil diyorum gamecenter dan yeniden yüklüyorum oyunu farklı bir kullanıcı adıyla ancak durum değişmiyor yine eski köy açılıyor. Köyü satma durumum var. Yeniden başlamak istiyorum. Ama böyle olunca köye girince sattığım kişi yanlış düşünecek. Yardımcı olur musunuz lütfen…
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.