Şimdi Ara

Clash of Clans Hesap Sıfırlama (Apple cihazlar için.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
96.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıfırlamadan Olmazmı çünkü bilgilerim var ikinci oyunu kurucam nasıl yapabiliriz lütfen yardım @_Sezgin_

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet.bazarow@mail.ru A kullanıcısına yanıt
    En son oynadığım zaman sıfırlamaya gerek olmuyordu. Gamecenter hesabından çıkıp oyunu silip tekrar farklı bir hesapla giriş yaptıktan sonra oyunu yükleyince sıfır bir hesap açabiliyorduk. Ancak şuan işe yarıyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam denedim ama olmadı. 2 tane hesap açtım hatta yine oyuna girdiğimde iptal et tuşu gelmedi, köy binası 4. seviye falan diye. Sıfırlama gibi bi şansımız yok mu bunu??
  • BaySkill kullanıcısına yanıt
    Maalesef bir bilgim yok. Oynamıyorum artık.

• İostn oyunu nasıl satacaz

• Iyi günler benim hesapta iki köy var ben eski köyü ios cihazında açamıyorum yeni köyü silme imkanımız var mı

• guvenkaya G kullanıcısına yanıt
    Bir hesapta iki köyünüzün olması mümkün değil. Büyük ihtimal eski köyünüz silinmiştir. Sanıyorum yok.
  • ben teli yeni aldım ve eski kişinin şehiri var oyunu sildim hesabıda sildim yeni kurdum tekrar aynı şehire giriyo neden
  • iyi günler telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım ama oyunu acarken kullandıgım game canter mail adresini ve şifresini hatırlamıyorum. telefonun kurulumu bittikten sonra yeni köy acıldı eski köyüme erişim saglayamıyorum
  • abi şimdi ben android den iosuma cihazı bağla yaptım sonra cihazım kalıcı olarak banlandı ben madurum çok saçma oldu banlanmam ben şimdi iosumdan clashı silemiorum bilerinin herşeyi yaptım ama bağladığım hesap hep gelio hesabı sildim yine olmadı abi bana nolur yardm et
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.