Bildirim
Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sa yazın çok güzel olmuş bide sana başka soru sorcaktım benim oyunumu ilk önce başka gmail hesabıyla yedeklemiştim sonra onun şifresini unutunca başka bi gmail açtım onla bağlamaya çalıştım ama hesap çakışması dedi nasıl düzeltebiliröm
şimdiden teşekkürler @aRŞ-ı aZaM -
sa güzel kardeşim bı sorum olcak ben pcden oynamak ıcın bulestacks ındırdım yanlız programı kurup oyuna gırdıgımde oyunun ayarlar menusunde aktarım yapabılmem ıcın cıhaza baglan dıyorum oturum ac dıyınce donnup kalıyor bır sonrakı adım yanı eskı cıhaz sec vs gemıyor ne yapabılırız bu sorunu cozeyım derken programı sıldım olmadı en son oyunu kaldırdım programdan koy kayboldu sımdı yenıden baslıcam yanlız bu olay gerceklesıyor yenıden oturum acmıyor programda oyun ıcındeyken ? -
-
Hala pc den oynayabilen varsa skype üzerinden bana yardım edebilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaMquote:
Orijinalden alıntı: ekinsengul
Güzel anlatmışsın teşekkürler
Rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: onemillion
şu ekranı geçemedik arkadaş ya var mı çözümü olan birileri?
Düzenleme: Sorunun çözümü daha önce bir arkadaş tarafından başka bir başlıkta şu şekilde verilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: DonVitoo
Aşağıda verecegim linkte bir download linki var burdan bluestack için çalışır bir installer var .Bunu indirirseniz bluestack düzgün açılacaktr
http://terrasus.com/detail.jsp?articleID=327
ben denedim güzelce açıldı.https://store.donanimhaber.com/2c/27/2d/2c272dcd9c9719b9a610647eedb8fb2a.jpg
Bahsettiğim yöntemler dışında çözüm yolu bilmiyorum.
Alıntıları Göster
-
ARKADAŞ BLUESTACKS YÜKLEDİM CLASH OF CLANS AÇTIM AMA EVLER YOK GÖZÜKMÜYOR NE YAPMALIYIMquote:
Orijinalden alıntı: yunus_4151quote:
Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2
quote:
Orijinalden alıntı: yunus_4151
kardeş ekranda titreme sorunun çözümünü kendim buldum konuya eklersen sevinirim herkes yararlansın adımı da yazarsan sevinirim :D
1-bluestacks dan başka hiç bir şey açık olmadın örn : google chorme bile açık olsa gene titrer
2-görev yöneticisinden HD-Fronted.exe ve HD - agent.exe ye yapacağımız işlemleri söyliyeceğim şimdi
ilk mesela hd-fronted e sağ tıklayın sonra öncelik ata diyin ve en üstte gerçek zamanda var bunu 2 sinede yapın sonra görev yöneticisini kapatın
NOT : titreme %100 gitmez %97 gider nadiren çıkar oda hemen gider yani 1 sn bile sürmez
ekran kartım nvdia geforce 9200ms 256 mb 64 bit işlemcim intel core 2 duo t6400 3 gb ram bu leptopda denedim
denedim oldu ya la saol kardeş artık çok nadır titriyo oda mozillada 20sekme acıkken
bişi değil new star soccer da da aynı şekilde titremeyi giderebiliyoruz
Alıntıları Göster
-
benim bi sorum var. hesabımı aktaramıyorum. hesap baglı diyor. bunu nasıl yapacagım -
quote:
Orijinalden alıntı: bilal5766
Arkadaşlar clash of clansı açıyorum yükleniyor diyo yarıya geliyor ve donuyor çözümü nedir ?? önceden yarıya gelip donuyodu şimdide front diyo ???
Aynı sorun bende de var. Oyunu yüklemede herhangi bir sorun yaşamadım fakat oyunu açarken bir süre doluyor sonra kalıyor öyle... Daha sonrada siyah bir ekran ortaya çıkıyor. Bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz??
İşletim sistemi w7 64 bit
i7 işlemci
8GB ram
Nvidia Geoforce GT 540M de ekran kartım var
-
yeni amd driver güncelledim ,bluestacksi kurdum clash of clans yüklemeye çalıştığımda cbu api failed diyor yaquote:
Rica ederim.
quote:
Düzenleme: Sorunun çözümü daha önce bir arkadaş tarafından başka bir başlıkta şu şekilde verilmiş.
quote:
Aşağıda verecegim linkte bir download linki var burdan bluestack için çalışır bir installer var .Bunu indirirseniz bluestack düzgün açılacaktr
ben denedim güzelce açıldı.https://store.donanimhaber.com/2c/27/2d/2c272dcd9c9719b9a610647eedb8fb2a.jpg
Alıntıları Göster
-
Hocam bende 25000 sorunu veriyor yapamadım winxp 32bit -
bluestack proğramında daha önce clash of clansı oynuyordum ama şimdi yüklüyemiyorum tekrar indirdiğim zaman clans of clansın başarılı bir şekilde kurulamadığını tespit ettik lütfen proğramı kaldır ve play storedan tekrar kur neyaptıysam omadı neyapabilirimquote:
Orijinalden alıntı: Kessn
Hocam bende 25000 sorunu veriyor yapamadım winxp 32bit -
bluestack proğramında daha önce clash of clansı oynuyordum ama şimdi yüklüyemiyorum tekrar indirdiğim zaman clans of clansın başarılı bir şekilde kurulamadığını tespit ettik lütfen proğramı kaldır ve playstoredan tekrar kur neyaptıysam omadı neyapabilirimquote:
Orijinalden alıntı: lovesea
bluestack proğramında daha önce clash of clansı oynuyordum ama şimdi yüklüyemiyorum tekrar indirdiğim zaman clans of clansın başarılı bir şekilde kurulamadığını tespit ettik lütfen proğramı kaldır ve play storedan tekrar kur neyaptıysam omadı neyapabilirim
Alıntıları Göster
-
-
-
quote:
Rica ederim.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Windows XP'li bilgisayarımda çalıştı.
Bluestacks'ı yükledim Clash of Clans'ı yüklemeye çalışırken Google Play'de 3-4 kere hata verdi ama sonraki denememde yükledim.
Oyunu kurduktan sonra gerisi sorunsuz çalışıyor.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 29 Temmuz 2014; 16:41:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bendeniz61
Oyunda yaptığım şeylerde silinirmi acaba Clash of clans Temple run bide subway surf
Ya aylık 2 dolar ver yada bilgisayarının içine ediyim diyor. Yok mu bunun bi kolayı yoksa silcem komple bilgisayardan
Bende de hep çıkıyordu,install app'a tıklayıp geçiyordum fakat kendiliğinden sürekli bir şeyler yüklüyor öyle her seferinde
-
oyunda renkler bazen birbirine giriyor klan savaşı ve chat ekranındayken böyle oluyor çözümü varmı?quote:
Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygurquote:
Oyunda yaptığım şeylerde silinirmi acaba Clash of clans Temple run bide subway surf
Ya aylık 2 dolar ver yada bilgisayarının içine ediyim diyor. Yok mu bunun bi kolayı yoksa silcem komple bilgisayardan
Bende de hep çıkıyordu,install app'a tıklayıp geçiyordum fakat kendiliğinden sürekli bir şeyler yüklüyor öyle her seferinde
Alıntıları Göster
birde artık şu hatayı vermeye başladı işlemci ve sunucu uyumlu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıt mir -- 1 Ağustos 2014; 15:07:42 >
-
Ben kurdumquote:
Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakterquote:
Orijinalden alıntı: White Aura
Oyunda kara ekran geliyorsa ekran kartı driverinizin sürümünü düşürün.
market not found diyor bunu nasıl çözerim
Alıntıları Göster
macbook promda sanal xp de kurulu böyle durumlar için
Açıldı oyun menüleri açınca görüntü var altın ve iksir doluncaki ikonlarda gözüküyor tıklayıp altınları topluyorum ama diğer köyüm siyah göremiyorum neden olabilir ?
-
quote:
Bende bu aralar her açtığımda çıkmaya başladı,siz halledebildiniz mi? -
arkdaşlar artık pc den clash oynayamıyorum, format atmak zorunda kaldım ve pc ye bluestack.com dan indirdikten sonra gmail şifremi kabul etmiyor eşleşmediğini söylüyor şifre değiştirmeme rağmen yinede kabul etmiyor defalarca silip yükledim yeniden kabul etmedi, artık can sıkma noktasına geldi, sıkıntıyı çözsemde 15 sn geçtikten sonra program durup dururken kararıyor tekrar calıstıra bilmem iiçin kapatık açmam gerekiyor.Çözüm hakkıdna bilgisi olan varsa lütfen söylesinquote:
Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygurquote:
Bende bu aralar her açtığımda çıkmaya başladı,siz halledebildiniz mi?
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X