Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Av. Harvey Specter

Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü gibi böyle kalıyor napmalıyım sorun nerde
     Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
    clash of clans ı yükledim bluestackstan tam oyuna giriyorum bilgisayar donuyo oyundan atıyo neden olabilir acaba?

• sa yazın çok güzel olmuş bide sana başka soru sorcaktım benim oyunumu ilk önce başka gmail hesabıyla yedeklemiştim sonra onun şifresini unutunca başka bi gmail açtım onla bağlamaya çalıştım ama hesap çakışması dedi nasıl düzeltebiliröm
    şimdiden teşekkürler @aRŞ-ı aZaM
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    sa güzel kardeşim bı sorum olcak ben pcden oynamak ıcın bulestacks ındırdım yanlız programı kurup oyuna gırdıgımde oyunun ayarlar menusunde aktarım yapabılmem ıcın cıhaza baglan dıyorum oturum ac dıyınce donnup kalıyor bır sonrakı adım yanı eskı cıhaz sec vs gemıyor ne yapabılırız bu sorunu cozeyım derken programı sıldım olmadı en son oyunu kaldırdım programdan koy kayboldu sımdı yenıden baslıcam yanlız bu olay gerceklesıyor yenıden oturum acmıyor programda oyun ıcındeyken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHERQ

sa güzel kardeşim bı sorum olcak ben pcden oynamak ıcın bulestacks ındırdım yanlız programı kurup oyuna gırdıgımde oyunun ayarlar menusunde aktarım yapabılmem ıcın cıhaza baglan dıyorum oturum ac dıyınce donnup kalıyor bır sonrakı adım yanı eskı cıhaz sec vs gemıyor ne yapabılırız bu sorunu cozeyım derken programı sıldım olmadı en son oyunu kaldırdım programdan koy kayboldu sımdı yenıden baslıcam yanlız bu olay gerceklesıyor yenıden oturum acmıyor programda oyun ıcındeyken ?
    Arkadaşlar clash of clansı açıyorum yükleniyor diyo yarıya geliyor ve donuyor çözümü nedir ?? önceden yarıya gelip donuyodu şimdide front diyo ???

• quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

quote:

Orijinalden alıntı: ekinsengul

Güzel anlatmışsın teşekkürler

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

şu ekranı geçemedik arkadaş ya var mı çözümü olan birileri?

Düzenleme: Sorunun çözümü daha önce bir arkadaş tarafından başka bir başlıkta şu şekilde verilmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: DonVitoo

Aşağıda verecegim linkte bir download linki var burdan bluestack için çalışır bir installer var .Bunu indirirseniz bluestack düzgün açılacaktr

http://terrasus.com/detail.jsp?articleID=327

ben denedim güzelce açıldı.https://store.donanimhaber.com/2c/27/2d/2c272dcd9c9719b9a610647eedb8fb2a.jpg

Bahsettiğim yöntemler dışında çözüm yolu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Hala pc den oynayabilen varsa skype üzerinden bana yardım edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2

quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

kardeş ekranda titreme sorunun çözümünü kendim buldum konuya eklersen sevinirim herkes yararlansın adımı da yazarsan sevinirim :D

1-bluestacks dan başka hiç bir şey açık olmadın örn : google chorme bile açık olsa gene titrer

2-görev yöneticisinden HD-Fronted.exe ve HD - agent.exe ye yapacağımız işlemleri söyliyeceğim şimdi

ilk mesela hd-fronted e sağ tıklayın sonra öncelik ata diyin ve en üstte gerçek zamanda var bunu 2 sinede yapın sonra görev yöneticisini kapatın

NOT : titreme %100 gitmez %97 gider nadiren çıkar oda hemen gider yani 1 sn bile sürmez

ekran kartım nvdia geforce 9200ms 256 mb 64 bit işlemcim intel core 2 duo t6400 3 gb ram bu leptopda denedim

denedim oldu ya la saol kardeş artık çok nadır titriyo oda mozillada 20sekme acıkken

bişi değil new star soccer da da aynı şekilde titremeyi giderebiliyoruz

Alıntıları Göster
    ARKADAŞ BLUESTACKS YÜKLEDİM CLASH OF CLANS AÇTIM AMA EVLER YOK GÖZÜKMÜYOR NE YAPMALIYIM

• benim bi sorum var. hesabımı aktaramıyorum. hesap baglı diyor. bunu nasıl yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal5766

Arkadaşlar clash of clansı açıyorum yükleniyor diyo yarıya geliyor ve donuyor çözümü nedir ?? önceden yarıya gelip donuyodu şimdide front diyo ???

Aynı sorun bende de var. Oyunu yüklemede herhangi bir sorun yaşamadım fakat oyunu açarken bir süre doluyor sonra kalıyor öyle... Daha sonrada siyah bir ekran ortaya çıkıyor. Bu soruna nasıl bir çözüm önerirsiniz??

İşletim sistemi w7 64 bit
    i7 işlemci
    8GB ram
    Nvidia Geoforce GT 540M de ekran kartım var

• quote:

quote:

Rica ederim.

quote:

Düzenleme: Sorunun çözümü daha önce bir arkadaş tarafından başka bir başlıkta şu şekilde verilmiş.

quote:

Aşağıda verecegim linkte bir download linki var burdan bluestack için çalışır bir installer var .Bunu indirirseniz bluestack düzgün açılacaktr

ben denedim güzelce açıldı.https://store.donanimhaber.com/2c/27/2d/2c272dcd9c9719b9a610647eedb8fb2a.jpg

Alıntıları Göster
    yeni amd driver güncelledim ,bluestacksi kurdum clash of clans yüklemeye çalıştığımda cbu api failed diyor ya

• Hocam bende 25000 sorunu veriyor yapamadım winxp 32bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kessn

Hocam bende 25000 sorunu veriyor yapamadım winxp 32bit
    bluestack proğramında daha önce clash of clansı oynuyordum ama şimdi yüklüyemiyorum tekrar indirdiğim zaman clans of clansın başarılı bir şekilde kurulamadığını tespit ettik lütfen proğramı kaldır ve play storedan tekrar kur neyaptıysam omadı neyapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovesea

bluestack proğramında daha önce clash of clansı oynuyordum ama şimdi yüklüyemiyorum tekrar indirdiğim zaman clans of clansın başarılı bir şekilde kurulamadığını tespit ettik lütfen proğramı kaldır ve play storedan tekrar kur neyaptıysam omadı neyapabilirim

Alıntıları Göster
    bluestack proğramında daha önce clash of clansı oynuyordum ama şimdi yüklüyemiyorum tekrar indirdiğim zaman clans of clansın başarılı bir şekilde kurulamadığını tespit ettik lütfen proğramı kaldır ve playstoredan tekrar kur neyaptıysam omadı neyapabilirim

• Bluestacksi yuklerken bu sorun cikiyo ne yapabilirim
  • Metabolism kullanıcısına yanıt
    Çözümü ney...
    https://store.donanimhaber.com/c5/08/ab/c508abfe0982806225a02fcbf871cade.png

• quote:

quote:

Rica ederim.

quote:

quote:

Alıntıları Göster

Windows XP'li bilgisayarımda çalıştı.

Bluestacks'ı yükledim Clash of Clans'ı yüklemeye çalışırken Google Play'de 3-4 kere hata verdi ama sonraki denememde yükledim.

Oyunu kurduktan sonra gerisi sorunsuz çalışıyor.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 29 Temmuz 2014; 16:41:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bendeniz61

Oyunda yaptığım şeylerde silinirmi acaba Clash of clans Temple run bide subway surf

Ya aylık 2 dolar ver yada bilgisayarının içine ediyim diyor. Yok mu bunun bi kolayı yoksa silcem komple bilgisayardan

Bende de hep çıkıyordu,install app'a tıklayıp geçiyordum fakat kendiliğinden sürekli bir şeyler yüklüyor öyle her seferinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygur

quote:

Oyunda yaptığım şeylerde silinirmi acaba Clash of clans Temple run bide subway surf

Ya aylık 2 dolar ver yada bilgisayarının içine ediyim diyor. Yok mu bunun bi kolayı yoksa silcem komple bilgisayardan

Bende de hep çıkıyordu,install app'a tıklayıp geçiyordum fakat kendiliğinden sürekli bir şeyler yüklüyor öyle her seferinde

Alıntıları Göster
    oyunda renkler bazen birbirine giriyor klan savaşı ve chat ekranındayken böyle oluyor çözümü varmı?
    birde artık şu hatayı vermeye başladı işlemci ve sunucu uyumlu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıt mir -- 1 Ağustos 2014; 15:07:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Oyunda kara ekran geliyorsa ekran kartı driverinizin sürümünü düşürün.

market not found diyor bunu nasıl çözerim

Alıntıları Göster
    Ben kurdum
    macbook promda sanal xp de kurulu böyle durumlar için
    Açıldı oyun menüleri açınca görüntü var altın ve iksir doluncaki ikonlarda gözüküyor tıklayıp altınları topluyorum ama diğer köyüm siyah göremiyorum neden olabilir ?

• quote:

Bende bu aralar her açtığımda çıkmaya başladı,siz halledebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hun Göktürk Uygur

quote:

Bende bu aralar her açtığımda çıkmaya başladı,siz halledebildiniz mi?

Alıntıları Göster
    arkdaşlar artık pc den clash oynayamıyorum, format atmak zorunda kaldım ve pc ye bluestack.com dan indirdikten sonra gmail şifremi kabul etmiyor eşleşmediğini söylüyor şifre değiştirmeme rağmen yinede kabul etmiyor defalarca silip yükledim yeniden kabul etmedi, artık can sıkma noktasına geldi, sıkıntıyı çözsemde 15 sn geçtikten sonra program durup dururken kararıyor tekrar calıstıra bilmem iiçin kapatık açmam gerekiyor.Çözüm hakkıdna bilgisi olan varsa lütfen söylesin

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.