Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CMKNTR

ben ikisinede google hesabını bağladım cihaz falan bağlamadım iki yerden oynuyorum bi sıkıntı olurmu

Alıntıları Göster
    parse error

There is a problem parsing the package

bu hatayı alıyorum oyunu kurmaya çalışırken çözümü nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpeksen

parse error

There is a problem parsing the package

bu hatayı alıyorum oyunu kurmaya çalışırken çözümü nedir ?

Alıntıları Göster
    İki cihazı bağlamak için pc'dende google hesabımla giriş yaptım.Köyüm geldi fakat telefonumdan pc'ye hesabımı aktarmak için oyunu açtığımda bu köye başka bir cihaz bağlanıyor diyip beni oyundan atıyor ve (eski cihaz,yeni cihaz) şeklinde oyuna bağlayamadım birtürlü.Acaba biyerde hata mı yapıyorum anlamadım.
    Yardım ederseniz sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

bluestack ı yükledim fakat siyah ekran çıkıyor. bilgisayar eski. ekran kartından mı kaynaklıdır?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bluestacks uygulaması inmiyor şunlar yazıyor ne yapabilirim ?? (Error 1406. Could not write value BlueStacks Agent to key \Software\Microsoft\Windows|CurrentVersion\ Run. System error Verifty that you have sufficient access to that key; or contact your support) ?? lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvas

Arkadaşlar bluestacks uygulaması inmiyor şunlar yazıyor ne yapabilirim ?? (Error 1406. Could not write value BlueStacks Agent to key \Software\Microsoft\Windows|CurrentVersion\ Run. System error Verifty that you have sufficient access to that key; or contact your support) ?? lütfen yardım edin.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bsizdede aynımı yoksa sadece bendemi oluyor savasta köy ararken ileri butonuna basıyorum en az 15sanıye sonra koy buluyor cok bekliyorum haliyle oyunun tadı cıkmıyor boyle ne yaptıysam olmadı herseyi denedim oyunun diger herseyi hızlı sadece burda yavas varmı cozumu bilen biri

• Ben dedigin sekilde aciyorum cepten kendi koyum pcdense 0 dan basliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

quote:

Orijinalden alıntı: ekinsengul

Güzel anlatmışsın teşekkürler

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: onemillion

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]

şu ekranı geçemedik arkadaş ya var mı çözümü olan birileri?

Düzenleme: Sorunun çözümü daha önce bir arkadaş tarafından başka bir başlıkta şu şekilde verilmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: DonVitoo

Aşağıda verecegim linkte bir download linki var burdan bluestack için çalışır bir installer var .Bunu indirirseniz bluestack düzgün açılacaktr

http://terrasus.com/detail.jsp?articleID=327

ben denedim güzelce açıldı.https://store.donanimhaber.com/2c/27/2d/2c272dcd9c9719b9a610647eedb8fb2a.jpg

Bahsettiğim yöntemler dışında çözüm yolu bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    hocam kendi koyümü hem telefondan hem pc den oynayabilir miyim?

• quote:

quote:

Rica ederim.

quote:

Düzenleme: Sorunun çözümü daha önce bir arkadaş tarafından başka bir başlıkta şu şekilde verilmiş.

quote:

Aşağıda verecegim linkte bir download linki var burdan bluestack için çalışır bir installer var .Bunu indirirseniz bluestack düzgün açılacaktr

ben denedim güzelce açıldı.https://store.donanimhaber.com/2c/27/2d/2c272dcd9c9719b9a610647eedb8fb2a.jpg

Alıntıları Göster
    beyler bende pcye kurdum ama error 2500 hatası aldım . ekran kartım yandı geçen gün ve pcnin dahili ekran kartı ile çalıştırıyorum formnatta atmadım nasıl aşıcam bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

beyler bende pcye kurdum ama error 2500 hatası aldım . ekran kartım yandı geçen gün ve pcnin dahili ekran kartı ile çalıştırıyorum formnatta atmadım nasıl aşıcam bu sorunu

Alıntıları Göster
    Şu Clash da siyah ekran sorununu çözebilen biri yokmu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

bluestack ı yükledim fakat siyah ekran çıkıyor. bilgisayar eski. ekran kartından mı kaynaklıdır?

Alıntıları Göster
    merhaba ben dediğiniz üzere programı kurdum
    sonrasında clash of clans da yükledim fakat en son noktada siyah ekrana düşüyor neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

bu program çok fazla yer kaplıyor pcde. çocuklar bi sürü ıvır zıvır yüklemiş çoğunu kaldırmama rağmen bende neredeyse 13gblık bir alan kaplıyor... gereksiz dosyaları nasıl silebiliriz?

+1 Bende daha 2. günden 3 gb oldu zaten yer sıkıntım var bi resim bile kaydetmeye yer yok diyor.

Üstelik Kendi kendine saçma sapan uygulamalar yüklüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeniz61 -- 2 Temmuz 2014; 22:30:09 >
  • quote:

quote:

Rica ederim.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Helal olsun kardeşim çok işime yaradı
    Bilgisayardan kalkmııyacaz artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ccttcc

merhaba ben dediğiniz üzere programı kurdum
    sonrasında clash of clans da yükledim fakat en son noktada siyah ekrana düşüyor neden olabilir?

Orada Ekranın üstüne yani siyah ekranın üstüne tıklayıp beklemeyi dene bendede öyle oldu bu şekilde çözdüm
  • quote:

quote:

Rica ederim.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Benide yazın :)

• bendeniz61 B kullanıcısına yanıt
    ben programı kaldırıp tekrar kurdum. kurarken de bi soru çıkıyor (sanırım güncellemelere izin verilsin mi gibisinden) onun tik'ini kaldırdım. şimdi sorun yok fazla yer kaplamıyor artık.
  • akay75 kullanıcısına yanıt
    Oyunda yaptığım şeylerde silinirmi acaba Clash of clans Temple run bide subway surf

Ya aylık 2 dolar ver yada bilgisayarının içine ediyim diyor. Yok mu bunun bi kolayı yoksa silcem komple bilgisayardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendeniz61 -- 4 Temmuz 2014; 4:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali bayat

Bu mesaj silindi.
    Arkadaşlar son güncellemeden sonra "eşleşme bul" ekranında köy ararken 8-10 köyde bir "istemci ve sunucu uyumsuz" hatası vermeye başladı. Sorunu nasıl çözebilirim?
  • bendeniz61 B kullanıcısına yanıt
    bence tamamen kaldır oyunu ve pcyi resetledikten sonra temiz bir kurulum yap. bu resimdekiler çıkmamalı bi yanlışlık var. one öyle "ya herro ya merro" der gibi
  • Telefonumu kardesime verdigimden beri bende pcden oynuyorum gayet guzel ama zoom+- de sıkıntı var biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcngn,

Telefonumu kardesime verdigimden beri bende pcden oynuyorum gayet guzel ama zoom+- de sıkıntı var biraz
    Dün yazdığım "sunucu ve istemci uyumsuz" hatası çözülmeyince programı yeniden kurayım dedim. Kurulumda sorun yok ama iş oyunun açılmasına gelince donup kalıyor ve işlemciyle rami çok fazla zorluyor. Ne yapmam lazım?

• Arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü gibi böyle kalıyor napmalıyım sorun nerde
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.